Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ackay -- 27 Ekim 2015; 11:43:16 >

• Jazz da i-shift şanzımanın cvt şanzımana göre sorunlu olduğu biliyorum. 2009 öncesi veya 2012 model cvtli jazz bulabilirseniz iyi olur. 2012 otomatik jazz lar 50 bin civarına satılıyor o kadar para vermek hiç mantıklı değil bana göre. 2009 jazz larda 6 yaşında old. için düşünmeyebilirsin. Clio daki edc şanzıman da bildiğim kadarıyla düzgün çalışıyor. Tabi bunlar forumdan okuduklarım. Bu araçların hiçbirini kullanmadım.
  • Yeni ve edc olduğu için bence clio.

Ayrıca içlerinde en iyi dış görünüşe sahip, tabi bu benim fikrim.

Megane edc var ve ben memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burada soru aracın marka-model tercihinin yanında rasgele 2 yaşında bir araç almak mı 4 yaşında ama tanıdık bir araç almak mı daha mantıklı.

şanzıman konusunda da aynı şey geçerli. i-shift yerine cvt olabilir ama o zaman güvenilir 2.el avantajı gidecek. değer mi..
  • Kesinlikle fiesta ben kullanmadım ama clio nun içindeki malzemenin leğen plastiği gibi olduğunu söylüyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bunların arasından fiestayı tercih ederdim
  • Citroen C4 confort araç bakabılırsınız yaklasık 40.000 km olucaktır ama en azından dızel otomatık C sınıfı bır araba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen ay açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Değer tabi hocam. aracı satan kişinin güvenilir olamsı tamam güzel bir konu ama bu sizin o şanzıman bir araç almanızı gerektirmez. Günümüzde yetkili serviste veya computest e sokarak motor-şase no sorgulatarak bir araç hakkında bir çok bilgiye ulaşabiliyorsunuz. Tanıdık birinden şanzıman ı tercih edilmeyen bir araç almak doğru gelmiyor bana. Bu arada bu i-vtec şanzımanın nasıl olduğu hakkında biraz araştırma yapmanız iyi olur. Forumda bazı şeyler dedikodu gibi yayılıyor. belki de bahsedildiği kadar kötü değildir. Kullanıcılarına ulaşıp sormak lazım.Acizane sıfır Leon 1.2 TSI dsg +2 yıl garanti uzatma bakmanızı tavsiye ederim. Fiyat şu an piyasaya göre uygun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.