Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar i5 3570k almayı düşünüyorum. Bu kartla oc yapamazsın dediler acaba hiç mi oc yapamam yoksa yüksek frekans değerleri mi göremem zaten 4.2 falan gibi değerler benim işimi görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pixelboy17 -- 7 Mayıs 2019; 18:30:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle kendi yorumumu kataraktan şunu belirtmek istiyorum.O.c içi gerekli şartlar.Soğutma sistemin;kasa,işlemci fanı,anakart soğutma sistemi..İşlemcin o.c ye açık çarpan kilidi açık bir işlemci..
    1.Kasanın Soğutma sistemi Güzel olmalı sıradan normal bir kasa olmamalı.Kendi kullandığım Zalman-z11 plus örnek verebiliriz.
    2.İşlemci Fanın stok fan olmamalı.Ayrıyetten güzel bir işlemci soğutma fanı almalısın.Ben Quad 8400 işlemci için cooler master hyper 212 kullanıyorum.
    3.Anakartın Soğutma sistemi.Anakartının soğutma sisteminin pek yeterli olduğunu düşünmüyorum açıkcası.Kuzey köprü soğutucu bile yok.Fakat ram mhzlerine baktığımızda O.c ile yüksek mhz de ram kullanabileceğini belirtmişler.O.c yapabileceğini kasdetmişler..

Neyse sadede gelelim İstediğin 4.2 ghz hız.İşlemci normalde 3,4 ghz de çalışıyor.4.2 bence yüksek bir rakam bunu daha aşşaya çekerek belirttiğim şartlarda kontrollü bir şekilde kullanmanı tavsiye ederim 3.9 ghz Olabilir.Saygılar.Daha tecrübeli arkadaşlar vardır elbette birde onları dinleyelim.İyi forumlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.