Şimdi Ara

Silinebilir...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Parfüm duty free den alındı, edp versiyon olduğu için yoğun ve ağır bir koku, kullanmadığım için satıyorum,

Şişenin etrafı taş kaplamalı olduğundan dolayı içindeki sıvı miktarı gözükmüyor, Resimde gördüğünüz küçük şişe 5ml, ne kadar kullandığımı anlamak için parfümü sıkarak bu şişenin içine doldurdum ve o şekilde kullandım, buna dekant diyoruz...

2 kez 5ml dekant aldım,, yani 100 lük şişenin 90ml si dolu, İzmir içi elden teslim edebilirim ya da kargo yapabilirim, iletişim için mesaj atabilirsiniz, saygılar...

Fiyatı 160 tl ye çektim,

serhan-yilmaz@live.com
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     Silinebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malibulife -- 24 Mart 2016; 13:24:51 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• şaka olmalı bu?? Arkadaşım ilan koymadan önce bi google araması yapmak aklınıza gelmiyor mu?

https://www.mizu.com/bvlgari-man-in-black-edp-erkek-parfum?v=128402
  • Şaka falan değil arkadaşım, mizu daki ürünler resmi ithalatçı firmanın ürünleri değil, bvlgari marka ürünlerin türkiyedeki tek ithalatçısı magna kozmetiktir,

Mizu da satılanları da araştırdım nd kozmetik diye bir firma, bir iletişim adresi ya da telefon bilgileri dahi olmayan firmalar, bu tarz sitelerde satılan ürünlerin çoğu bu şekilde, nerden ve ne şekilde ithal edildiği belli olmayan ürünler,

Bu parfüme 250 tl para ödenmiş, kullandığım kadarını düşerek fiyat koydum, ha istediğim fiyat yüksek ise alacak kişiyle pazarlık da yaparım bu ayrı bi konu, sana yüksek geldiyse sen mizu dan al, ben burda ticaret yapmıyorum!

Yıllardır bir çok parfüm aldım, bu konuda bilinçliyim, ve çok sefer internetten ucuza alayım derken bayat ve bozuk ürünlere paralar harcayarak paramı çöpe atmış oldum, sana tavsiyem sen de biraz bilinçli ol, konulara yorum yapmadan önce iyice düşün ve her şeyi fiyat üzerinden değerlendirme, yanlış bir cümlem varsa da affola, saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malibulife -- 16 Aralık 2015; 20:16:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2. el kullanılmış bir parfümü okadar fiyata satarsan helal olsun valla
  • Kullanılmış parfüm derken? parfümün sadece miktarı azalır, değeri de kalan miktar üzerinden belirlenir, bu parfüm paralel ithalat ürünü değil, aynı parfüm bazı sitelerde çok uygun fiyata satılıyor, daha ucuzunu arayanlara gerekli yönlendirmeleri yapıyorum zaten.

• güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR ///
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.