Şimdi Ara

silinebilir.................

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Dude! -- 30 Aralık 2015; 13:54:59 >

• Ben de işletme 3.sınıfım 9 ders alıyorum ben kitaptan çalışıyorum ve akademik danışmanlık derslerine devam ediyorum sizin alan çok fazla sözel bizde 4 ders full sözel bilgi ama ders sayısı arttıkça zorlanıyorsun en ideali 7 ders baharda 7 den fazla almayı düşünmüyorum bu dönem daha boş olduğumdan yüklendim ders sayısına sizin de özel durumunuz var ve maşallah notlarınız çok iyi ama dediğin gibi sınıf arttıkça dersler zorlaşıyor işletme 3.sınıf en zoru bence.. Birde aşağıda konu açmıştım başımdan da sıkıntılı bir olay geçti.. e öğrenme portalı da yararlı açıkcası ben vizede kitaptan dersleri 2 ünitesini ancak bitirdim finale daha da kastırmam lazım kitaptaki bilgileri önemsiyorum ve bnce aöf sistemi çok güzel bu benim 2.üniversite daha önce üniversite tecrübem var bu yüzden aöf deki öğrenim stratejisini çok beğeniyorum özellikle son yıllarda çok geliştirdirler sistemi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termi53 -- 14 Aralık 2015; 12:17:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.