Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
3
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LudiKSK -- 15 Mayıs 2016; 23:39:13 >

• Resimler eklenmiş , fiyat revize edilmiştir.Güncel.Ekranda jelatini vardır.Ürün SIFIRDIR.Forumdaki fiyatlara bakarsanız ne kadar uygun olduğunu göreceksiniz.
  • LudiKSK kullanıcısına yanıt
    forumdakı fıyatlara bakacak olursak senın fıyatın pahalı kalıyo
  • emrince kullanıcısına yanıt
    forumdaki fiyatlara bakarsan cihazların yeni yani sıfır olmadığını anlarsın.Cihaz SIFIRdır.Seri numarasıyla alakalı hiçbir sorunu yoktur.Yanlış hatırlamıyosam forumdaki bir arkadaş servisten yaptırıp cihazı sıfırlatmış ve 1200 TL'ye satılığa koymuştur.İyice bakmanı öneririm.

Konu güncel.
  • Canim kardeşim senin o cihazına burda 1050 verecek birisini bulamazsın ben 6 ay önce 950 tl ye full kutulu sıfır cihaz satın aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrince kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun senin adına.baltalıcak başka konu bul veya yorum yapma.yukarıda da yazdım senin gibi elemanlar için ama laftan anlayamamışsın.bir sıkıntın veya temennin varsa bana özelden yazarsın.Değerinde satılmasını istiyorum. Sıfırı 1700TL Civarında. Bu cihazda sıfır ve 1050 TL .Git başka konuya orayı trolle.

Güncel
  • Hepsiburadada distrbutor garantili 1500 lira farkindamisiniz sahibinden de 800 lira spotlar glam nickli arkadas 700 den satti haberiniz olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tremacs kullanıcısına yanıt
    evet distributor garantili 1500 lira büyük firmalarda 1700 lira keza doğubanktada 1500-1600 civarlarında.

800 lira fiyat çok uygun kesinlikle alabilirsiniz eğer ki cihaz sıfırsa , fakat cihaz dediğim gibi sıfırdır , seri numarası pasaport değil , türkiye seri numarasıdır. dediğim gibi özelliklerini yukarıda yazdım, benim fiyatım budur , daha makulunu ve uygununu bulan tabii ki oradan alsın, kimsenin malını kötülemem.fakat sıfırı dediğiniz gibi 1500-1600 bandında olan bir cihazın fiyatının 1000 lira olması bence gayet uygun.hemde cihaz SIFIRken.Teşekkürler bilgilendirme için.

Konu güncel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LudiKSK -- 20 Mart 2016; 0:36:39 >
  • Anlamadım şimdi bu ürün sıfır, garantili mi resmi olarak ? kutusu, aksesuarları varmı ? daha önce sim kart takılmış mı ?
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    ürün sıfır , hiç kullanılmadı. jelatiniyle duruyor.garantisi yok çünkü distribitör firmadan kayıt dışı alındı.kutusu yok , kendim kullanacağım için çöpe attım ama hiç kullanmadım.Bu telefondan 2 adet satın almıştım birini kullanıyorum diğeri de kullanılacaktı ama kullanmaktan vazgeçtik. Aksesuarları var fakat sadece cihazı satıyorum. SIFIR cihaz fakat kutulu garantili değildir resmi olarak ve aksesuarsız satış yapıyorum.Fakat SIFIR dediğimizdeki anlam karmaşası ambalajı açıldığında ortadan kalkıyorsa bu başlığı değiştirebilirim.Resmi olarak Sıfır değil ama fiilen cihaz sıfırdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LudiKSK -- 23 Mart 2016; 5:56:08 >
  • Buna kayıt mı yaptıracağız şimdi ? birde fiyat neden yüksek ? aksesuar yok , kutu yok.
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    kayıt falan yaptırtmayacaksınız , cihaz türkiye seri numarasındadır.Cihazın kutusunu açtım ve attım kullanılacağını hesap ederek fakat kullanılmadı, 2. cihaz da elimde onu sorunsuz kullanmaktayım.Aksesuarları elimdedir fakat kullanıldığı için satış paketinde yer almıyor.Eklemeyi de düşünmüyorum.Cihaz sıfırdır,aksesuarsız-kutusuz-ambalajsız-garantisizdir.Sıfır m8lerle de kıyaslarsanız fiyatın makul olduğunu görürsünüz.
  • arkadaşa kefilim, yakın arkadaşımdır, hayırlı satışlar kardeşim
  • napolyon94 kullanıcısına yanıt
    eyvallah teşekkür ederim kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LudiKSK -- 23 Mart 2016; 15:04:45 >
  • Satıcıyı uzun yıllardır tanırım. Alıcı arkadaşlar gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirler. Hayırlı satışlar.
  • eyvallah kardeşim teşekkür ederim
  • Pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 26 Mart 2016; 14:20:32 >
  • gunman233 G kullanıcısına yanıt
    cevap verildi
  • Hocam ilanınızı ve yorumları okudum ama kayıt konusuyla ilgili net bir bilgiye ulaşamadım. Size sorum şu:
    Bu cihaz sorgulatıldığında yolcu beraberi diye mi çıkıyor. Yoksa ithalat yoluyla kaydedilen diye mi? Yoksa başka bir cihazın imei'simi atılmış

• golfgti06 G kullanıcısına yanıt
    pm atıldı , ek olarak bu bilgiyi yazmamışım sorduğunuz için teşekkürler.İthalat yoluyla kaydedilen IMEI'dir.
    IMEI NUMARASI KAYITLIDIR.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.