Şimdi Ara

Silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

tek konudan takip için, benzer sayfalar silinmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giftajans -- 25 Nisan 2016; 21:19:37 >

• Şu anda ilk 5 soruyu geçen listeye girebiliyor. Ve mp3 hakediyor,
    İlk 5 soruyu geçebilmek çok zor değil, "PAS" "İPUCU" "CEVAP ELE "seçeneklerini kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giftajans -- 9 Nisan 2016; 10:53:52 >
  • giftajans G kullanıcısına yanıt
    Telefon ve adres bilgilerini kampanya sona erdikten sonra sadece hediye kazanan kullanıcılardan isteseniz olmuyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milky Way

Telefon ve adres bilgilerini kampanya sona erdikten sonra sadece hediye kazanan kullanıcılardan isteseniz olmuyor mu?

Marka tanıtımı için, yüklü miktarda hediye dağıtımı yapılacaktır.
    Hediye almayan kalmayacaktır.

Skorlar bölümünden Aylık listeyi Görüntüleyin, (Aşağıda resimde gösterilmiştir.)
    Ay sonunda 500 kişinin olduğu listede görünüyorsanız, hediyeniz adresinize gönderilecektir.
    Her ay sonu puanlar sıfırlanacak olup, bir sonraki ay yeni Liste açılacaktır.

Silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giftajans -- 10 Nisan 2016; 10:37:27 >

• Farkettimde, Soruyu erken cevaplarsanız daha fazla puan alıyorsunuz.
    Bilginize.
  • Sorular oldukça güzel, açıkçası tekrarlanan soru görmedim.
    İlk 13 soruya kadar geldim puanım 1300 sıralamam 23 .
    1300 ü geçemediğimde puanım artmıyor, android tabanlı bir yazılım olduğundan hile olmaz biliyorum.
    Gerçekten Hediye vereceklermi bakalım.Eğer dedikleri gibi her ay 500 kişiye hediye verirlerse bu yarışma çok tutulur.İş yerinde bile rekabet oluşturdu.
    Ben 1300 yapana kadar her gün en az 20 defa oynuyorum desem yalan söylememiş olurum.
    Genel kültürümü geliştiriyorum, inanıyorum yakında 1.liğe kadar çıkacağım.
    Alman ceptelefonu markasının giftajans a böyle bir uygulama yaptırarak hediye verdirtmesi süper olmuş.Hediyeler etkili olacaktır.Benim mp3 garanti ama hedefim 1.lik kork benden 1. VEZİROĞLU :-)
  • Telefona indirdim sorun yok. En baştan hesap oluşturdum..
    Lakin tabletime ilk defa indirdim ve uygulamaya girdigimde ayarlar kisminda başka birine ait bilgiler çıktı ad, soyad, adres, telefon ve gmail adresi. Ve bu kişi aylık sıralamada 3. 2430puanı var

Edit: Uygulama telefonlar için geçerliymiş ve tabletlerde sorun çıkarıyormuş. Şimdilik bi sorun yok gibi adres bilgilerini henüz vermedim.. Kazanırsam veririm ve DH da gelişen olayları paylaşırım olmazsa yeni konu açarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amcui -- 20 Nisan 2016; 17:28:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    geçen yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.