Şimdi Ara

Silinebilir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Guild kurmak zorunluluk değil ama işe yarıyor.Kendimizde urabiliriz tabiki kişi sayısı çok artarsa.Özellikle haritalarda gezerken direk guilddeki bir adama ışınlanabiliyorsunuz.
    Oyunu son 1 haftadır takip ediyorum reddit ve resmi forumundan okuduklarım kadarıyla biliyorum oyunu.Söylediklerim deneyimlerimden değil okuduklarımdan yani.
    Skyrim ile aralarında farklılıklar var.Öncelikle oyunda skill dediğimiz alttaki bara yerleşen yetenekler var.
    Yetenekler 3 alana ayrılmış diyebiliriz.
    1-)Class skilleri:Seçtiğiniz classtan gelen skiller her clasın 3 adet ağacı var.
    2-)Silah skilleri:Silahların yetenekleri oyunda 6 tip silah var herbirinin ayrı bir ağacı var.
    3-)Zırh skilleri:Zırhların yetenekleri.Genelde pasifler.3 tip zırh var oyunda.1-2 aktif skilleri oluyor.
    Bu yeteneklerin level atlaması şu şekilde oluyor.Oyunda herhangi bir exp kazandıran faailet yaptığınızda oyunda o sırada elinizde,skill barınızda ve üzerinizde olan şeylere bağlı olarak bu şeylerin skill ağaçlarına exp geliyor.
    Oyunda ne oynayacağını bilmek çok önemli Aynı anda hem PVP hem PVE yapabilmek zor neyseki oyundaki tüm statları gold vererk sıfırlayabiliyorsanız sıkılırsanız.
    Güçlü class ve build olarak oyuna Dark Brotherhood DLC'si geliyor.Yarın geleceğinden bahsediliyor forumlarda.Bu sebeple tüm buildler vesaire değişecek bir şekilde skyp-ts gibi bir ortamda daha iyi anlatabiliim sanırım.
    Ben her gün saat 20.30-21.00 arasında açıp 12 gibi kapatırım.Pazartesi tüm gün.Pazarda saat 18.00 gibi.

• Eso oynamak çok saçma Oyuna sahibim 6 ay önce almıştım ama pek oynamıyorum Şimdiki DLC ve gelecek bütün dlc'ler ücretli olacak 70-90 tl den aşağı olmaz. Dlc olmaksızın zaten oyunda olmaz eksik kalırsın item ve haritalar bakımından market de ücretli. Bence en mantıklı oyun black desert ben şuan onu oynuyorum İp ban var ama 1 dakikalık vpn açıyorsun o kadar sonra kendi ip ile oynayabiliyorsun ve market de oyuna etki etmiyor Black desert de gelecek ek paketler ücretsiz olacakmış 80 tl normal paket 150 tl yüksek paket gibi bir fiyatı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 30 Mayıs 2016; 18:40:19 >
  • Koks34 kullanıcısına yanıt
    Ben ESO yu 40 liraya aldım DLC ler kimi zaman gerekli olsada yaklaşık 50 li levellere kadar gerekmiyor.O zamanda 2 aylık ESO+ alıyorsunuz 40 tl g2a de civarı size tüm dlcleri o 2 ay boyu açıyor bitincede 3500 crownınız oluyorki onunlada en az 1 adet dlc yi perma açabiliyorsunuz.Eğer bu oyun beni o zamana kadar tutmayı başarırsa seve seve para veririm oyuna benim için sorun olmaz.Ama tercih meselesi.
  • captainflint C kullanıcısına yanıt
    Oyunda her karakter iş yapar mı ? Mesela bazı oyunlarda grup vs.. oluştururken mutlaka 1 büyücü alıyorlar can basacak geriye kalanı önemsemiyorlar böyle olunca da diğer sınıflar çok araka da kalıyor,mesela okçu veya çift kılıç kullananlar çok iş yapmıyor gibi söyleniyor tank,büyücü gerisini boş verin havasında.
  • PortakalsızSoda kullanıcısına yanıt
    Öyle bir olay yok gibi.PVE de her class gerekli özellikler ileri seviyelerde.
    Geri kalan kısımdada her class genel olarak viable.
    Yalnız şu an stamina sorcererlar zayof kalıyormuş özellikle PVP de.
    Şuan PVP de stamina dragon knight 2h/bow magicka yada stamina nightblade iş yapıyor.
    PVE de max dps magicka dragonknightta en iyi tanklarda saptank argonian yada templar gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captainflint -- 30 Mayıs 2016; 18:57:17 >
  • captainflint C kullanıcısına yanıt
    Pvp ve PvE ayrı severler üzerindemi yoksa, normal olarak yapılan görevler ve insanlar arası düello tarzı savaş mı? Böyle şeylerde hangi sınıfta başlamak gerekir magicka büyük ihtimalle tüm oyunun oynadığı bir karakterdir daha az oynanan daha çok sarıyor beni. Suikastçi tarzı iş yaparmı gizlilik, hırsızlık, hızlı düşük can yüksek hasar gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birlikte oynayacak oyun seciminiz cidden sacma olmus. ESO son levela kadar resmen single player bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeadia

Birlikte oynayacak oyun seciminiz cidden sacma olmus. ESO son levela kadar resmen single player bir oyun.

Nasıl singleplayer yav oyunda o kadar zindan görevleri vs var tek yapılamayacak, oyunu tek başına götürebiliyorsun ama bazı yerlerde takım arkadaşı mecburi oluyor , maksat oynarken eğlenmek.Grupsuz ilerlenmeyecek oyun olsa toplanmadıkça kimse oynamayacak mı oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PortakalsızSoda -- 31 Mayıs 2016; 16:36:29 >
  • Oyunun questing esnasinda single bir oyunu andirdigi dogru fakat bu gorevler tek yapilacak diye bir kural koymuyor oyuna.Her mapte 4 kisilik dungeonlar var.Sohbet muhabbetle oynanacak oyun.Eger 50 ye ulasirsk iste o zaman dadindan yenmez.Secilecek baska bir alternatifte yok gibi.Black desert daha gelmedi(VPN den bahsetmiyorum).Birde grind cenneti.GW2 deki PVP nin benzeri ve PVE nin daha iyisi oyunda.Secenek sundum kabul edildi sonunu gorecegiz bakalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • user id : @byalfa ekleyin arkadaşlar. Yukarda verdiğim linkteki guilde girdim çok iyi online sayısı var 50 kişi gördüm şahsen :) . Aldmeri
  • byalfa kullanıcısına yanıt
    Dostum ekledim seni benimde oyunu alalı 1.5 sene falan oluyor ama bir türlü kaptıramadım kendimi, beraber oynayabileceğim arkadaşlar olursa bu sefer sağlam oynamayı düşünüyorum :). Ben normalde hanedan guildindeyim ama buradaki arkadaşlar oyunu yalayıp yutmuş çok yüksek lvlli arkadaşlar o yüzden guildde olsam da tek oynamak zorunda kalıyorum .

@Missary11 Ekleyin Daggerfall tarafındayım ama duruma göre yeni karakter açarım artık şu oyundan zevk almak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzZeHiR

Dostum ekledim seni benimde oyunu alalı 1.5 sene falan oluyor ama bir türlü kaptıramadım kendimi, beraber oynayabileceğim arkadaşlar olursa bu sefer sağlam oynamayı düşünüyorum :). Ben normalde hanedan guildindeyim ama buradaki arkadaşlar oyunu yalayıp yutmuş çok yüksek lvlli arkadaşlar o yüzden guildde olsam da tek oynamak zorunda kalıyorum .

@Missary11 Ekleyin Daggerfall tarafındayım ama duruma göre yeni karakter açarım artık şu oyundan zevk almak istiyorum.

aynen ben de 1 sene önce almıştım bir türlü ısınamadım oyuna. şuan 13lvlim ama questlerde bir anormallik var, elimdeki bütün questler kırmızı renkte yani levelimin 8-9lv üstü görevler. Yapamıyorum da kaldı öyle. en son sinirlendim çıktım. (Arkada görev de bırakmamaya özen gösterdim halbuki neden oldu anlamadım)

• byalfa kullanıcısına yanıt
    Aklıma sadece yanlış haritaya geçmiş olma ihtimalin geldi o konuda bilemedim neyse ben Aldmeride yeni karakter acıyorum bu gece sana yetişmeye çalışayım yarında boşum oyunda olurum . Tank mı istersin healer mı :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzZeHiR

Aklıma sadece yanlış haritaya geçmiş olma ihtimalin geldi o konuda bilemedim neyse ben Aldmeride yeni karakter acıyorum bu gece sana yetişmeye çalışayım yarında boşum oyunda olurum . Tank mı istersin healer mı :).

istediğini aç farketmez :)
  • Şimdi herkes nerede başladı arkadaşlar bende ona göre gireyim her şeyim hazır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.