Şimdi Ara

[SATILDI] Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çorum İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Silinebilir, forum disi satildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f1b0n4cc1 -- 14 Aralık 2016; 14:54:37 >

• Cihazınız çok güzel önce onu belirtmek isterim ama, gtx670M e 5900 tl vermek ne kadar mantıklı bilemiyorum hocam. Revize şart gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eminem Bağımlısı Genç

Cihazınız çok güzel önce onu belirtmek isterim ama, gtx670M e 5900 tl vermek ne kadar mantıklı bilemiyorum hocam. Revize şart gibi.

17 inç workstation sınıfındaki dizüstü bilgisayarların piyasası bu şekilde , hem masaüstü hem de dizüstü workstation kullanana kadar ben de diğer bilgisayarlarla olan fiyat farkını anlamamıştım. İş istasyonu , xeon , quadro , firepro , ecc ram ler hakkında tecrübe sahibi olmayanlar için bu bilgisayar zaten makul değil. Dell precision , hp elitebook, hp zbook gibi aramalar yaparak benzer özelliklerdeki diğer standart laptoplar ile fiyat farkı olduğunu görebilirsiniz. Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: f1b0n4cc1

quote:

Cihazınız çok güzel önce onu belirtmek isterim ama, gtx670M e 5900 tl vermek ne kadar mantıklı bilemiyorum hocam. Revize şart gibi.

17 inç workstation sınıfındaki dizüstü bilgisayarların piyasası bu şekilde , hem masaüstü hem de dizüstü workstation kullanana kadar ben de diğer bilgisayarlarla olan fiyat farkını anlamamıştım. İş istasyonu , xeon , quadro , firepro , ecc ram ler hakkında tecrübe sahibi olmayanlar için bu bilgisayar zaten makul değil. Dell precision , hp elitebook, hp zbook gibi aramalar yaparak benzer özelliklerdeki diğer standart laptoplar ile fiyat farkı olduğunu görebilirsiniz. Saygılar

Şimdi anladım :) hayırlı satışlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: f1b0n4cc1

quote:

17" bu yaştaki workstation piyasası 3000-4000 lira arasında seyrediyor.

ssd desteği ile cihazın okuma yazma hızını arttırmışsınız bu güzel bir artı ama bu cihazların temel mantığı sadece bundan ibaret değil.

modelleme, animasyon, grafik tasarım için üretilen bir cihaz olduğunu kendiniz belirtmişsiniz. En azından vasat dahi olsa bir quadro (k2000m den aşağısı olmaz) veya gtx serisinden 960m ve üzeri bir grafik kartı olması gerekir. Tabi bunu destekleyecek kuvvetli bir işlemci de elzem. (3000-4000 arası satılan cihazlar en azından bu unsurları karşılıyor)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Silinebilir.
    geçen yıl açıldı
    SATILDI. SİLİNEBİLİR.
    3 yıl önce açıldı
    Satıldı - Silinebilir.
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.