Şimdi Ara

Silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Progmanmer -- 2 Şubat 2017; 12:59:8 >

• Geçmiş olsun ,

Karşı taraf %100 hatalıdır.

Trafik sigortası 3 yaşa kadar orijinal parça kullanır , 3 yaş üstü araçlarda eş değer parça kullanır.Orijinal parça istemekteyseniz aradaki farkı sizin ödemeniz gerekir.Öderseniz orijinal parça takılır.

Yetkili servisler genelde trafik sigortasıyla çalışmamaktadır.Doğru söylemişler ne yazık ki.

Karşı tarafın trafik sigortası firmasına onarım bitince değer kaybı davası açabilirsiniz.
  • Merhaba hocam,

geçiş önceliği sizde, %100 kusur oranı beyaz araca verilecektir, ayrıca video'da görüldüğü üzere beyaz araç hızlı seyrediyor.

1) Değer kaybı için öncelikle araç onarımı tamamlanıp aracı teslim almanız ve faturanın kesilmesi ve tüm işlemlerin tamamlanması gerekiyor ondan sonra arzu ederseniz hesaplama yaptırırsınız, tutar çıkarsa alırsınız çıkmazsa alamazsınız. ( diyelim ön tampon değişti eğer daha önceden de değişmiş ise ön tampon için değer kaybı çıkmaz)

2) Antlaşması olmayan serviste sistem bu şekilde birbirlerini tanımazlar, her iki tarafta ben sizi tanırım paramı sizden alırım der, sigorta şirketi de ben sizi tanırım parayı size gönderirim der. 5 yaşın üzerinde ki araçlara kanunen orjinal parça temini yapmaz trafik poliçesi eşdeğer parça gönderir eğer siz illa orjinal parça takılsın istiyorum derseniz arada ki fiyat farkını sizin ödemeniz lazım.

3)kusur beyazda gözüküyor , tutanakta ki kaza nasıl oldu görüş kısmına güzel yazmışsınız :)

4) araç 5 yaşından büyük ise eşdeğer ile orjinal parça arasında ki farkı cebinizden ödemeniz gerekir.

• damneed D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yazanlara, araca orta kapı ve ön kapıdan girdiği için malesef direğin ortasına vurmuş. Şahse'de yamulma ve darbe var marpiyelin olduğu yer gibi. Ek olarak o orta direkte araç içinde televozyon var kapalı orası burası zarar gördü ise esneme şişme vs, bunlarıda karşılamak zorundalar mı ?
    Pert çıkarırsalar fiyat yüksek diye sanayici 15 bin dedi ortalama. Çıkarırlarsa fiyat ne biçerler içi vip yapılı.
  • Beyaz aracın şoförü tam bir kazma imiş göründüğü üzere...O süratle kavşağa girmeye çalışıyor,tahminim çok işlek bir yol değil orası,her zamanki alışkanlıkla yardırıp gitmiş...
    Bir de utanmadan "karşı araçta kışlık lastik yok" yazmış tutanağa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rbeli M@tk@p -- 30 Ocak 2017; 12:5:23 >
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    aynen hocam malesef ki öyle.. Arabanı maffettim diyede mağdur ayağı yapılıyo halbu ki raporda yazdığı belli.
  • Beyaz araç suçlu ancak size de %10'luk bir kusur çıkarabilirler belki.Forumda böyle bir olaya rast gelmiştim ve kavşağı kontol etmediği için karşı taraftada ufak bir kusur bulunmuştu.Sizin durumda ne olur bilemiyorum bana kalsa %100 beyaz araç suçlu.
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    Öyle olursa aptallık olur gerçekten bende dur levhası olsa tamam ama karşı tarafta DUR levhası olduğu için ve o yolda o kadar hızla geldiği için banada kusur bulursalar yani ne diyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.