Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NakedMan96 -- 10 Temmuz 2017; 18:50:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizin bilgisayar donanımları yaklaşık olarak 6000 TL civarı bi fiyat seviyesinde. Ona göre fiyat verebilirsiniz. Sahibindende baktım bi kaç satıcı fiyatına 2000 seviyelerinden 4000 seviyelerine kadar ikinci elleri var macbook pronun. Sıfırları ise internet mağazalarında 5000 TL civarlarında. Her durumda sıfır olarak sizin bilgisayar 1000 - 2000 TL daha pahalı.
  • NakedMan96 kullanıcısına yanıt
    Kendi bilgisayarım olsa kesinlikle takas etmezdim. Ancak illa takas olucaksa ikinci el piyasasınıda hesaba katmak lazım. Aynı ürünü ikinci elde o da daha uyguna getirebilir. Tabi birde yıpranma payları ne durumda o da önemli. İkisininde temiz kullanıldığınız varsayarsak bence 1000 TL civarı ideal gibi. Ancak yıpranma payına göre her ikisinde de fiyat değişebilir. Diğer bir husus Apple ürünleri her ne alanda olursa olsun ikinci el piyasasında da çok fazla değer kaybetmiyor diğer ürünlerle kıyaslayınca bunuda göz önüne alın. Bence karşı tarafında cihazı iyice bi kontrol edin. Donanım alanında bakıldığında sizin bilgisayar onun macbookundan çok daha iyi bi sistem. Dediğim gibi fiyat aralığı 1000-2000 TL arasında oynar. Tahmini ise 1000-1500 TL arası bi fark isteyebilirsiniz. Tabi Appel kullanan arkadaşlar da belki de o sizden para ister diyebilir. Hiç Mac kullanma şansım olmadığı için onların pencereden bakamıyorum ama bizim pencereden bakınca düşüncelerim bu şekilde. Mac kullanan bir arkadaş yazarsa o tarafında dediklerini alıp orta bir karar çıkartabilirsiniz.

Şunu tekrar belirteyim; hiç Mac kullanmadığım için genel fiyat ve performans olayını bilmiyorum. Sadece sizin sisteme bakarak PC tarafındaki durumu izah etmeye çalıştım. Sizin bilgisayara göre sonuç bu ama Mac kullanıcıları nasıl bir tablo çizer bilemiyorum. Bence Mac kullanan arkadaşlarında yorumlarını bekleyin derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    3 hafta önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.