Şimdi Ara

Silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Silinebilir.
    Arkadaşlar ürün Türkiye garantili olacak, siyah rengi istemiyorum, diğer renkler olabilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Beyefendinin (ismi zafer) pek almaya niyeti yok arkadaslar.bilginize..

Anlasiyoruz.gonderdigin ibandaki yok ismin farkli yok soyle yok boyle.. profilde mehmet emre yazabilir. zaten 2.elde (alper ismim) alisverisleri surekli ben yapiyorum.

Kaldiki ben bir arkadasiminda ibanini verebilirdim.

Beyefendiye alternatif sundum.

Foruma sorun dedim.ismimi ozellikle en cok Ramazan beyle (ramazandeveli) alisverisimiz oldu forumda..

Kimlik fotokopisi ve ogrenci kimligim dahil hepsinin resmini yolladim. Simdi alamiyorum urunu once gonder falan diyor.
    Oyaliyor kisacasi..

Dikkatli olmanizda yarar var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebo -- 20 Mart 2017; 9:8:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında ciddiye alıp da mesaj yazmayı bile kendime zül sayıyorum ama yazayım.
    Akşam 1900 TL olursa olur dedim, tamam cevabı aldım, sonra abi valla borcum var, babam iflas etti, öğrenciyim, 100 tl lafını etmem ama sıkıntım var diyince peki diyip anlaştık. Sonra öğreniyorum ki, emrebo kendisi değil abisiymiş. Hadi o mesele değil, akşam konuştuğumuz numara sabah kullanılmaz hale geliyor,çünkü sabaha beni başka bir numara ile watsapp'a ekliyor. Abi dünkü numaram artık yok çünkü eski kız arkadaşım rahatsız ediyor yeni kız arkadaşım sorun yapıyor diyor.

Ben şüphelenince alışverişten vazgeçmedim, sadece önce kargo sonra para dedim. Beni forumda yazdığı bir kaç kişiden sorgulayabilirsin diyor, ben işimi gücümü bırakıp senin referanslarını mı sorgulayacam arkadaşım.

Sonra belki de babası yaşında olan bana "terbiyesiz" diyebiliyor, ben şimdi anladım ticarette sizin neden başarılı olamadığınızı. Ben hiç bir gerekçe göstermeden daha ürün kargolanmadan para transferi yapmadan bile vazgeçebilecekken ortada bir şüphe üzerine sadece ürünü kargolayın sonra parayı vereyim dedim, hepsi bu.

Ben madem bir öğrenci işi görülecek diye 100 tl anlaştığımız fiyattan fazla verip kendi çapımda iyilik yaptığımı sanırken bir de üstelik bu yaşta çoluk çocuğun saygısızlıklarına muhatap oldum, kabahat bende.

Bu da bana ders olsun, bir daha DH 2. elden tanımadığım hiç kimseden alışveriş yapmamaya karar verdim.

• Yok hata sizde degil bende. Ben kendimi bugune gore ayarlamistim. Keske ilanimi kaldirmasaymisim ucret hesabima yatmadan... Bundan sonra zaten 2.el de daha önce tanidigim kisilerle alisveris yapacagim bende. Iyi gunler.

Ayrica sunuda belirteyim..

Dolandirici olsam,

1)kimlik resmi atmam

2)ogrenci kimlik resmimi atmam

3)numarami degistirip kacicak olsam siz havale zaten gececektiniz yeni numarami yazmam.

4)eski alisveris yaptigim kisilere sorun demem kaldiki 2.el de hep ben yapiyorum alisverisi.

Her neyse size iyi gunler. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.