Şimdi Ara

silinebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gomis haric digerlerinden umudum yok. İnş yanılıyorumdur yoksa gidişat = batış.
  • Yönetim mi oynuyor sahada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Yönetim mi oynuyor sahada?

Büyük maç kazanmak ve şampiyon olmak için kulüpte ve takımda o birlik beraberlik ortamının olması lazım. Yani mutlu bir ortam. Şuan tarihimizin en kötü yönetimini yaşıyoruz ve gruplaşmalar söz konusu. Bu yüzden gelen teknik direktörler başarılı olamıyor bak 4 tane değiştirdik Özbek yönetiminde. Sneijder'de son 2 senedir kulüpteki bu ortam yüzünden eskisi gibi mutlu ve coşkulu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 5 Temmuz 2017; 10:48:54 >
  • Merakımdan soruyorum 2018 de kim başkanlığa aday olacak da her şeyi değiştirecek? Zaten daha iyi bir aday olsa şimdiye kadar aday olmaz mıydı?
  • quote:

Merakımdan soruyorum 2018 de kim başkanlığa aday olacak da her şeyi değiştirecek? Zaten daha iyi bir aday olsa şimdiye kadar aday olmaz mıydı?

Adnan Öztürk adaylığını açıklamıştı birkaç ay evvel. Seçime daha 1 sene var illaki çıkar birileri. Liselilerin içinde yeni bir Ünal Aysal vardır illaki. Ama dursun kadar kötüsü gelemez o kesin. 2015'de maddi durum kötü olduğundan kimse aday olmadı ve dursun seçildi. Yoksa bu kadar çapsız bir adam koskoca Galatasaray'ın başkanı olabilir miydi sence ?
  • Olamazdı olmamalıda ama tüm hatayı başkan da bulmakta bence kolaycılık. Şartlar her şekilde gs alehine. 10-11 sezonu sonrası şampiyon olunca hep başarabiliriz sanıyosunuz ama o günkü şartlar farklıydı. Öncelikle 82 puan almış Ts den 3 türk oyuncu aldınız takımın Türk iskeletini bu oyuncular oluşturdu. 1 yıl sonrada Burak geldi. 1 yıl önce tüm yabancılar çöptü tüm yabancıları yollayıp 5 tane isimli oyuncu aldınız. Bunu da yeni stad gelirleriyle yaptınız. Yeni stad çoşkusu rakiplerin şike sürecinde yırpranması hep işinize geldi. Gelecek yıl bir kere takımınızın Türk oyuncu iskeleti yok. Öyle alınabilecek kaliteli türk oyuncu da yok piyasada. SAdece yabancılarla şampiyon olamazsın. Beşiktaşın çok iyi bir kadrosu var. Çok iyi bir yerli iskeleti var. En iyi hoca Beşiktaşda. Yani öyle sadece başkan değişti şampiyon oluyoruzla olmaz. Ünal Aysal da gelse Fatih terimde gelse olmaz. Üzgünüm ama durum bu. Bir 5 yıl gs için de fb içinde şampiyonluk zor. Fb ninde kemik kadrosu çöktü. Her yıl daha kötüye gideceksiniz ne yazık ki. Bunu da dalga amaçlı yazmıyorum bak tamamen objektif yazıyorum. İster katılırsın ister katılmazsın.

• quote:

Olamazdı olmamalıda ama tüm hatayı başkan da bulmakta bence kolaycılık. Şartlar her şekilde gs alehine. 10-11 sezonu sonrası şampiyon olunca hep başarabiliriz sanıyosunuz ama o günkü şartlar farklıydı. Öncelikle 82 puan almış Ts den 3 türk oyuncu aldınız takımın Türk iskeletini bu oyuncular oluşturdu. 1 yıl sonrada Burak geldi. 1 yıl önce tüm yabancılar çöptü tüm yabancıları yollayıp 5 tane isimli oyuncu aldınız. Bunu da yeni stad gelirleriyle yaptınız. Yeni stad çoşkusu rakiplerin şike sürecinde yırpranması hep işinize geldi. Gelecek yıl bir kere takımınızın Türk oyuncu iskeleti yok. Öyle alınabilecek kaliteli türk oyuncu da yok piyasada. SAdece yabancılarla şampiyon olamazsın. Beşiktaşın çok iyi bir kadrosu var. Çok iyi bir yerli iskeleti var. En iyi hoca Beşiktaşda. Yani öyle sadece başkan değişti şampiyon oluyoruzla olmaz. Ünal Aysal da gelse Fatih terimde gelse olmaz. Üzgünüm ama durum bu. Bir 5 yıl gs için de fb içinde şampiyonluk zor. Fb ninde kemik kadrosu çöktü. Her yıl daha kötüye gideceksiniz ne yazık ki. Bunu da dalga amaçlı yazmıyorum bak tamamen objektif yazıyorum. İster katılırsın ister katılmazsın.

Belli olmaz yinede. 2010-11 sezonundan sonra GS 10 yıl ayağa kalkamaz deniliyordu. Sonuç 4 senede 3 şampiyonluk. Doğru teknik direktör ve yönetim uyumunun sağlanması önemli en kısa sürede ayağa kalkmak için. Fenerde 2010'da kaçan şampiyonluktan sonra pes etmedi ertesi sene oldu. Dursunun tek amacı riva ve florya gibi projeler sayesinde yeni yönetime borçsuz bir kulüp bırakmak. Eğer bunu başarırsa ve parayı doğru kullanacak bir başkan gelirse o zaman iyi şeyler olur diye düşünüyorum. Ünal Aysal zengin ailenin şımarık çocuğuydu. Parayla şov yaptı ve en sonunda enkaz bırakarak istifa etti. Ondan sonra da bu hale geldik. Onunda dediği gibi Galatasaray yumruğu yer yıkılır ama ayağa kalktı mı sağlam kalkar ve başarıdan başarıya koşar.

• Madem bu kadar iyi anlıyorsun sana fikrini sormak istiyorum. Sence Sneijder kalmalı mı gitmeli mi ?
  • Futbol anlamaında düşünürsem dAha iyisini alma şansı olmadığına göre kalmalı ama genel olarak düşünürsem ben olsam gönderirim snijderi. İstikrarsız ve fazla egolu bir oyuncu. Aldığı paranın karşılığını profesyonel anlamda vermedi. Bunun nedeni de Gs taraftarı ve yönetimi. Her zaman suçlu snijder dışında birisi oldu. Ya takım arkadaşları ya teknik direktör. İyiyken Snijder iyi kötüyken başkaları. Böyle yaparsan oyuncuda tepene çıkar. Prensipler önde olmalı çünkü cidden tahammül sınırlarını geçti. Dün havaalanında dursun gitsin snijder kalsın diyen bir kitleyle snijder daha çok yatar arada 3-4 maç oynar göz boyar ama. Gs yönetiminin en büyük sorunu taraftardan fazla etkileniyor ve korkaklar. 2 yıl önce feda demeleri gerekirken hala taraftara şirin görünmeye çalışıyolar. . Onun için göndermeyecekler rahat olabilirsin. Hatta sezon ortası imza parasıyla sözleşme bile uzatabililer.

• quote:

Futbol anlamaında düşünürsem dAha iyisini alma şansı olmadığına göre kalmalı ama genel olarak düşünürsem ben olsam gönderirim snijderi. İstikrarsız ve fazla egolu bir oyuncu. Aldığı paranın karşılığını profesyonel anlamda vermedi. Bunun nedeni de Gs taraftarı ve yönetimi. Her zaman suçlu snijder dışında birisi oldu. Ya takım arkadaşları ya teknik direktör. İyiyken Snijder iyi kötüyken başkaları. Böyle yaparsan oyuncuda tepene çıkar. Prensipler önde olmalı çünkü cidden tahammül sınırlarını geçti. Dün havaalanında dursun gitsin snijder kalsın diyen bir kitleyle snijder daha çok yatar arada 3-4 maç oynar göz boyar ama. Gs yönetiminin en büyük sorunu taraftardan fazla etkileniyor ve korkaklar. 2 yıl önce feda demeleri gerekirken hala taraftara şirin görünmeye çalışıyolar. . Onun için göndermeyecekler rahat olabilirsin. Hatta sezon ortası imza parasıyla sözleşme bile uzatabililer.

Aslında bende gitmesi gerektiğini düşünüyorum ama giderse medya bayram yapacak GS önemli bir silahını kaybetti diye. Biliyorsun hepsi GS düşmanı. Come to beşiktaş yazanlar bile vardı resmi hesabına yani size veya fenere gitse hava alanında koşa koşa karşılarlar. Sırf o yüzden kalsın isterim bu senede oynasın seneye gitsin. Ama adam resmen takımı yönetiyor. De jong çöpünü başımıza o sardı. Riekerink onun sayesinde geldi. Birde bizde tek oyuncuya dayalı sistem var. Sneijder'in oynamadığı maçları izlemişsindir hepsinde döküldük. Taraftarımız bu yüzden Sneijder gitmesin diyor. Neymiş asist kralı olmuş. Hep alt sıradaki takımlara karşı yaptı. Beşiktaş ve fener maçlarında nerdeydi bu adam ?

• Galatasaray Snijderi yönetemedi işte sorun orda. Futbolcuya taviz verirsen devamı geliyor. Gs çok taviz verdi kaybetmemek için. Bu noktadan sonra faydası olmaz kolay kolay seneye de saözleşmesi bitiyor. Snijderi Beşiktaş almaz. Mümkün değil taraftar yazar bakma onlara. Fenerbahçe mutlaka almaya çalışır ama onların 10 numara ve rakibe çalım takıntısı var. Fb alırsa çok mu iyi oynar. Hayır. Hiç birşey yapaamaz Fb'de. Gs bu sene başarı hedefi koyduğu için ve kombine satmak zorunda olduğu için artık bir yıl daha katlanacak mecbur. Çünkü zaten bir çok mevkide eksiği var bir de 10 numara kaybetme riskine giremeyecek. Belki ilk devre hedeflerin gerisinde kalırsa devre arası satar bir takıma.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.