Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: klostrogobı

Şey ayrı yazılır

kurallara dikat etmiyorum
    bu forumda edeceğimi söylemiyor technopat tamıyız
  • quote:

Orijinalden alıntı: kavinx

Birbirinizin kalbini boşuna kırmayın artık yeter.

fen lisesinden yazıp sen yapamazsın dese eyw dicem susucam
    velet meslek lisesinden sen salaksın diyor
  • lnsurgent kullanıcısına yanıt
    sen onu aşağıla o da seni aşağılamasın. ayrıca meslek liseli olmak da gülünecek bir şey değil, düşük sıralama yapmak da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sen richerich denen aptal veletsin dimi

Seneye görücez arkadaşlar 300 bine mühendislik varmıdır YAWWW konularını ahahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: Nihilus Reyiz

Sen richerich denen aptal veletsin dimi

Seneye görücez arkadaşlar 300 bine mühendislik varmıdır YAWWW konularını ahahaha

onu tanımıyorum

inşllah 300k ya öyle bir konu açarım sende götünle gülersin

fen lisesinde akıllı tahta varmıydı sen iyi bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kavinx

sen onu aşağıla o da seni aşağılamasın. ayrıca meslek liseli olmak da gülünecek bir şey değil, düşük sıralama yapmak da.

sorun bu değil
    sorun kendi meslek lisesinde olup bana laf atması

neyse hocam siz sağlıcakla kalır inşllah arkadaş ta bize istanbul hukuktan güler
    Bak şimdi aptal primat

Sen iyi bi liseye zekanla gitmezsin çalışarak gidersin

bende SBS zamanı çalışmadım meslek lisesine gittim

sen Türkiye'deki eğitim sistemini zekayla ilgili olduğunu mu düşünüyorsun anlamadım ki ? doğudaki çoban okula gitmeden Tıp kazanıyor senin gözünde bu adam aptal oluyor sanırım düzgün bi okula bile gidemediği için

neyse uğraşamıcam daha ders çalışmaktan aciz işe yaramazın tekisin blok

• quote:

Orijinalden alıntı: Nihilus Reyiz

Bak şimdi aptal primat

Sen iyi bi liseye zekanla gitmezsin çalışarak gidersin

bende SBS zamanı çalışmadım meslek lisesine gittim

sen Türkiye'deki eğitim sistemini zekayla ilgili olduğunu mu düşünüyorsun anlamadım ki ? doğudaki çoban okula gitmeden Tıp kazanıyor senin gözünde bu adam aptal oluyor sanırım düzgün bi okula bile gidemediği için

neyse uğraşamıcam daha ders çalışmaktan aciz işe yaramazın tekisin blok

he kardeş he blok meslek lisesinde blokla
    Kimsenin hayalleriyle hedefleriyle dalga geçmemelisin.Burda kalbini kırdığın insanların ahı seni öyle de böyle de tutar.O zaman görürsün...

• quote:

Orijinalden alıntı: SerKrc

Kimsenin hayalleriyle hedefleriyle dalga geçmemelisin.Burda kalbini kırdığın insanların ahı seni öyle de böyle de tutar.O zaman görürsün...

kardeş nerde dalga geçtim lan?
    2 sene mezunken yapamadıysan 3. sene nasıl yapacaksın diyorum cocuğa
    annesine babasına yazık hiç düşünen yok aileyi
    benim açımdan çalışmamak için ailesine kandırıyor senin açından zekası 3 senede yapack başkası acısından 4 senede yapar
    annesi açısından bu sene kesin yapar
    belki hedefi 10k dı 15 geldi bilmiyoruz

ben fikrimi söyledim şimdi 15k geldiyse yaz 15 e git demek istedim
    yoksa hahahahaha yapamazsın 10 sene de kalsan mi dedim

nerelere çekiyorsun sende
  • Aileleri bile utanıyordur bunlardan da söyleyemiyorlardir yüzlerine karşı evlatları diye. Milletin çocuğu ilk senesinde tutturup giderken bunlar 3. Sene mezuna kalıyor. Millet bunların anasına babasına senin çocuk ne yaptı diye sorduğunda, yerin dibine giriyorlardır. Yazık günah o analara babalara.

• quote:

Orijinalden alıntı: Solnishko

Aileleri bile utanıyordur bunlardan da söyleyemiyorlardir yüzlerine karşı evlatları diye. Milletin çocuğu ilk senesinde tutturup giderken bunlar 3. Sene mezuna kalıyor. Millet bunların anasına babasına senin çocuk ne yaptı diye sorduğunda, yerin dibine giriyorlardır. Yazık günah o analara babalara.

BUNU DİYORUM SABAHTANDIR.
    Ailenizi de düşünün, dün düğüne gittim, anneme soruyorlar oğlan ne yaptı diye
    evde ders çalışıyor diyince bizim çevre biraz işçi kesim
    senin oğlan işten kaçıyor evde ders çalışıyor manasıyla oturacak gibisinden oluyor
  • Başlıkta 3. Mezuna kalış içeride 2. Yazıyor. Hangisi doğru?

• Üçüncü senesinde hukuk tutturan var beş var 6 var var oğlu var. Ben 2 sene üni kazanamasam demek ki akademik hayat için yaratılmadım der bir yerde aklıma yatan bir işe girerim. Kredi çeker bir şey dükkanı açarım bir yerlere ortak olurum ne bileyim.

Köydeki fındık tarlalarına giderim hasat eder para alırım ne bileyim 3. Sene mezuna kalmak da biraz...

• Benim öğrenim hayatımda kararlarımın yarısını aileme göre alırım. Adama bir şey sorduklarında babamın yüzü kızaracaksa o işe hiç bulaşmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

Benim öğrenim hayatımda kararlarımın yarısını aileme göre alırım. Adama bir şey sorduklarında babamın yüzü kızaracaksa o işe hiç bulaşmam.

Aaa dostum olur mu? İnsanların hevesini kırma. BEŞİNCİ denemesinde cerrahpaşa ingilizce tıp kazanacaktı arkadaşlar ama sen şimdi morallerini bozdun, kazanamayacaklar!!!

Nasılsa yemek beleş, ev beleş, su beleş. Ana-baba eşşek, çalışırlar ne olacak. Mezuna kalayım daha iyi yaparım diye diye her seferinde düşürür bu tipler. Sonra birde buralarda konu açıp destek ararlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solnishko -- 11 Temmuz 2017; 22:40:24 >
  • İstemediğiniz bölüme gitmeyin fakat ders çalışacağınıza inanıyor musun ? önce kendinize bu soruyu sorun 3. seneye kalmak ruhsal yönden zorlayabilir.
  • Dostum bak şimdi birisinin ideali varsa ilerde pişman olup üzüleceğine 3.seneye bırakabilir. Belki 2 senesinde elinde olmayan durumlar oldu bu yüzden istediği yer gelmedi sen diyorsun ki kasmaya gerek yok ailenizi yormayın zaten 2. senenizde yapamadınız gidin. Bu çocuğun hedefi yüksek ve başladığı sene temeli yoksa 3 sene fazla değil bu onun zekasıyla ilgi değildir konu eksikleri daha önce ne kadar çalışıp çalışmadığıyla ilgilidir.

Ne aileler var sadece çoçuklarının başarısını düşünen çocukları için her şeyi göze alan aileler,paramız gidecek,Akrabaya nasıl hesap vereceğiz diye düşünmeye tenezzül etmezler. Ailesini eşek yerine koyan zihniyet yaşamasın.

3.seneye bırakacak biri büyük bir risk almıştı idealiniz, sabriniz, çabanız varsa aileniz arkanızdaysa bırakılabilir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.