Şimdi Ara

silinebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xDodo

Boş oyun oynamayın NewOrder ayrıcalıktır silk bugu gold bugu sp bugu hepsi bu oyunda adam kayırmada var ilerde el altından itemde satarlar

TL ile nova item satan da Ali Bey.

IP limit 4. Adamlar 4 char'ıyla coin kasıyor diye ban yediler. Sanane ya? Adam ister level kasar, ister SP kasar, ister coin kasar. Neymiş efendim? Oyuna ticaret gözüyle baktıkları için ban yemişler. O halde TL ile item satışını yasaklasana. Silk item'ların başka char'lara aktarımını da kapat. Yok, yapmaz.

Ali Bey, Joymax'ten daha çok para kazanıyor, buna emin olabilirsiniz. Silk satıyor, item satıyor...

Millet global chat'tan bas bas bağırıyor, "Nova düşmüyor." diyor. Ne hikmetse, birileri ilk haftadan beri nova +7 staff falan satıyor. Hem de adv'siz. Ali Bey'in yan char'ları iş başında.

NewOrder'dan birilerini görmek güzel. Lütfen bu JoySRO yönetiminin sizi bu server'a çekmek için sunduğu imkanları buraya yazın. Oynayacak olan arkadaşların, bunları birinci ağızdan duymaları çok daha iyi olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: conem

jollygame 6-7 ay kadarıyla oynadım güzel yönetim var,hiç ayrımcılık görmedim,bsro reslenirse tekrardan oynanır, ama şuan oynanabilicek ne jollygame nede Türk serveri var.
    Tavsiyem electusu bekleyin.. 90 cap açıp 100 cap e upgrade yapacak. her 2 senede veya her sene olduğu gibi bununda kapanacagını biliyoruz. ama electusun verdiği tat ayrı..
    -Şuan bsro asro playerlarını düşünün, hafta içi charlar oyunda dw kapı önlerinde boş boş duruyorlar :D tek bekledikleri pazar günkü savaş
    -Joysroyu düşünün; bir çok playerın kafası soru işaretleri,swnin gidişi... hele o nasıl bir açılıştı 1 gün 2 gün hadi 3 gün daha bugün bi bakyım oyuna dedim delayı halen devam etmekte..
    electus için guild kurabiliriz veya küfürsüz işinde gücünde aktif bir guild varsa ben oynarım

Dediklerinize katılmakla beraber, Electus'un da vurguncular tarafından yönetildiğini düşünüyorum. Ömrü çok kısa oluyor. Açılıyor, ortalık yıkılıyor; saman alevi gibi bir anda kapanıyor.

Aktivite eksikliği SRO'nun ruhunda var maalesef. iSRO da aynı private server'lar da. Kale savaşından başka yapacak bir şey yok. Bazısı kervana sarıyor, bazısı alchemy ile uğraşıyor.

CTF etkinliğinde cezbedici ödüller gerekiyor. Bu sayede, her iki saatlik periyotlarda iyi bir eğlence imkanı olur.

iSRO'daki styria clash de private server'lara entegre edilebilir. Job item gelmesin tabii de, bir nevi job war ayarında olur private server'lar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 9 Ağustos 2017; 2:6:44 >

• isroyu takip etmediğim için bilmiyorum bu styria clash'i fakat biraz videoları izledim fgw alanında pwp yapıyorlar :d değişik sistem. bence artık Silkroad 2 çıkmalı :D
  • quote:

isroyu takip etmediğim için bilmiyorum bu styria clash'i fakat biraz videoları izledim fgw alanında pwp yapıyorlar :d değişik sistem. bence artık Silkroad 2 çıkmalı :D

Mevcut durumda çok zor Silkroad 2 olayı.

• Tibet açıldığında da aynı durumlar yaşanmıştı.
    Düzelmesi zor buglar var ve düzeldikçe başka şeyler çıkıyor...
    İsro'da bile neler neler gördük, p.serverlarda olmasına şaşırmamak lazım.
    P.serverlara girin takılın ama fazla ciddiye alıp yatırım yapmayın.
    Kısacası sro bitmiştir.Orjinal dahil hiç bir servera güvenmeyin!
    Öylesine girip bakın eski günlerin anısına 2 mob kesin bir kaç pvp izleyin sonra oyundan çıkın.
    Mevzu kısaca bu fazlada foruma gelip yazıp çizmeyin zamanınıza yazık daha iyi şeyler ile değerlendirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRK_Z7D

Tibet açıldığında da aynı durumlar yaşanmıştı.
    Düzelmesi zor buglar var ve düzeldikçe başka şeyler çıkıyor...
    İsro'da bile neler neler gördük, p.serverlarda olmasına şaşırmamak lazım.
    P.serverlara girin takılın ama fazla ciddiye alıp yatırım yapmayın.
    Kısacası sro bitmiştir.Orjinal dahil hiç bir servera güvenmeyin!
    Öylesine girip bakın eski günlerin anısına 2 mob kesin bir kaç pvp izleyin sonra oyundan çıkın.
    Mevzu kısaca bu fazlada foruma gelip yazıp çizmeyin zamanınıza yazık daha iyi şeyler ile değerlendirin.

Tibet çok canlıydı, Saltuk uğrunu bitirdiler Tibet ve Hazar'ı.

iSRO çok daha kaliteli. Bunu private'larla haşır neşir olduktan sonra daha da iyi anladım. iSRO'da şu anda o kadar çok şey var ki inanamazsınız. Yine de stabil bir oyun söz konusu. Private server'lar bunu başaramaz.

Yazıp insanları bilgilendirmek durumundayız. Bizler yazacağız ki herkes görsün. 1 kişiyi bile uyandırabilirsek, ne mutlu bize.

• quote:

Boş oyun oynamayın NewOrder ayrıcalıktır silk bugu gold bugu sp bugu hepsi bu oyunda adam kayırmada var ilerde el altından itemde satarlar

Yahu bu NewOrder guildini blackpearldan beri sevmiyorum. Asıl nerde çocuk çocuk işler orda siz. Blackpearl da kale savaşını alamadınız diye çocuk gibi ağlayarak serverden sessizce , adam gibi gitmek yerine huzursuzluk çıkartarak dünya aleme duyurarak gittiniz. (Gm global chati kapattı bunların tehditleri yüzünden, party matchte devam ettiler tehditlerine) eğer bir daha fw yapmazsanız bu server bir dahaki fw yi görmez diye Şimdi de bu çocuklar Saltuk serverine başlamış ve blackpearl serverinde kullandıkları proxyleri joysronun serverin en başında söylediği proxylerle mücadele edeceğiz sözünü görmezden gelip banlanmışlar eminim o bugları en çok siz kullanmışsınızdıd Adam kayırma olduğunu nerden biliyorsun? Kendinizden mi? Eğer joysro böyle bir anlaşmayla şerefşizlik yapmışsa sizde onlar kadar şeref yoksunusunuz. bir oyuncu gözüyle söylüyorum siz çocuksunuz. Hani şu aralar çoğu pvp serverin batmasındaki o istediği olmayınca huzur kaçıran serverdekileride bıraktırmaya zorlayan tiplersiniz. Ben yıllar sonra blackpearl a başladığımda tanıdım sizi, öncesi kim bilir nasıldır. İleride Neworder olarak hiçbir serverde yer bulamayacak başlar başlamaz banlanacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: fifti

quote:

Yahu bu NewOrder guildini blackpearldan beri sevmiyorum. Asıl nerde çocuk çocuk işler orda siz. Blackpearl da kale savaşını alamadınız diye çocuk gibi ağlayarak serverden sessizce , adam gibi gitmek yerine huzursuzluk çıkartarak dünya aleme duyurarak gittiniz. (Gm global chati kapattı bunların tehditleri yüzünden, party matchte devam ettiler tehditlerine) eğer bir daha fw yapmazsanız bu server bir dahaki fw yi görmez diye Şimdi de bu çocuklar Saltuk serverine başlamış ve blackpearl serverinde kullandıkları proxyleri joysronun serverin en başında söylediği proxylerle mücadele edeceğiz sözünü görmezden gelip banlanmışlar eminim o bugları en çok siz kullanmışsınızdıd Adam kayırma olduğunu nerden biliyorsun? Kendinizden mi? Eğer joysro böyle bir anlaşmayla şerefşizlik yapmışsa sizde onlar kadar şeref yoksunusunuz. bir oyuncu gözüyle söylüyorum siz çocuksunuz. Hani şu aralar çoğu pvp serverin batmasındaki o istediği olmayınca huzur kaçıran serverdekileride bıraktırmaya zorlayan tiplersiniz. Ben yıllar sonra blackpearl a başladığımda tanıdım sizi, öncesi kim bilir nasıldır. İleride Neworder olarak hiçbir serverde yer bulamayacak başlar başlamaz banlanacaksınız.

Bence senin aklında bi kaç hücre eksik . Biz bugu yapsak duyduğumuz gibi niye ortama elaleme söyleyelim dimi . Silk yapar itemleri çeker satardık . 2 Proxy değil SANAL SUNUCU'dan dolayı ban yedi 2 kişi fakat oyun açılmadan SANAL SUNUCU SERBEST denildi ve sadece biz yapmıyorduk . 3 Proxyden ban değil silk bugu söylentisi yayılmaması için ban yedik ve global chat kapandı . BLACKPEARLda kule buglu idi oynamadığın çok belli serverı atıp tutmuşsun sadece coluk cocuk dediğin guildin yaş ortalaması ayakkabı numaran çocuk.

• 5000 Online playerımız ile aktif olarak hizmet vermeye devam etmekteyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackStyle7

5000 Online playerımız ile aktif olarak hizmet vermeye devam etmekteyiz.

sw patladı oynancak hali kalmadı ,

o 5000'in sahte olduğu kanıtlandı hala ne hizmetine devam ediyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdan beni az çok bilen bilir, bu karakteri bozuk insanların oyunlarında asla oynamayın, yakınlarınızı oynatmayın. Verdiğiniz 1 dakikalık emek bile değersiz olacaktır. Tecrübeyle öğrenmeyin, öğrenenleri dinleyin.

ps: private server oynamak isteyen arkadaşlar özelden ulaşabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liquid Soap

Forumdan beni az çok bilen bilir, bu karakteri bozuk insanların oyunlarında asla oynamayın, yakınlarınızı oynatmayın. Verdiğiniz 1 dakikalık emek bile değersiz olacaktır. Tecrübeyle öğrenmeyin, öğrenenleri dinleyin.

ps: private server oynamak isteyen arkadaşlar özelden ulaşabilir.

Hangi private server'ı öneriyorsunuz? Açıktan yazın da herkes görsün.

• Güzel anılarım oldu JoySro ya teşekkürler. Oyundan keyif aldım, yeni kişilerle tanıştım özlem giderdim ama eleştirilerim çok fazla.

2 ay oldu oyunu bıraktım ( Tibet ). Geçen gün foruma girdim , güncelleme geleceği söyleniyordu 2 ay önce , o güncelleme hala gelmemiş ( aylardır oyuncular bekliyor ). 90 cap gelme ihtimalini yazmışlar. Detaylar belli değilmiş. Sun itemler , level kasan charlar vs. ne olacak bilmiyorum. Yazık. Yaz bitti güncelleme gelmedi Kesinlikle Saltuk haberi olduğundan beri serverla hiç ilgilenilmedi.

Karşısında çocuk varmış gibi oyuncuyu azarlayan , her şeyi ben bilirim diyen bir GM - Spy .

İyi ki bırakmışım diyorum bu oyunu. Zamanında charı satsaydım benim için iyi olurdu, en azından telefon faturamı öderdim. En azından para harcamadım ama zamanımı harcadım .

İtiraf edin arkadaşlar , çocukluğumuzda güzeldi bu oyun. Artık burası bir bataklık. Elle item kas, diz, bilmem ne. Sonra gelsin buglar , eğitimsiz oyuncular ( küfürleşmeler , etik- ahlak bilmeyen tipler ) , pc başında geçen bomboş zaman ve EĞLENCE ? EĞLENCE YOK. STRES VAR. + bas , stat diz, ıvır zıvır , para yatır.

Bundan sonra Silkroad ve benzeri oyunların defteri benim için tamamen kapanmıştır. İsro , private fark etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker07 -- 24 Ağustos 2017; 5:29:39 >

• Hocam electusu bizimle son bi kez denemeni tavsiye ederim :)
    https://forum.donanimhaber.com/paradise-guildi-olarak-electus-tayiz--128466197
    @ilker07

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conem -- 24 Ağustos 2017; 8:46:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker07

Güzel anılarım oldu JoySro ya teşekkürler. Oyundan keyif aldım, yeni kişilerle tanıştım özlem giderdim ama eleştirilerim çok fazla.

2 ay oldu oyunu bıraktım ( Tibet ). Geçen gün foruma girdim , güncelleme geleceği söyleniyordu 2 ay önce , o güncelleme hala gelmemiş ( aylardır oyuncular bekliyor ). 90 cap gelme ihtimalini yazmışlar. Detaylar belli değilmiş. Sun itemler , level kasan charlar vs. ne olacak bilmiyorum. Yazık. Yaz bitti güncelleme gelmedi Kesinlikle Saltuk haberi olduğundan beri serverla hiç ilgilenilmedi.

Karşısında çocuk varmış gibi oyuncuyu azarlayan , her şeyi ben bilirim diyen bir GM - Spy .

İyi ki bırakmışım diyorum bu oyunu. Zamanında charı satsaydım benim için iyi olurdu, en azından telefon faturamı öderdim. En azından para harcamadım ama zamanımı harcadım .

İtiraf edin arkadaşlar , çocukluğumuzda güzeldi bu oyun. Artık burası bir bataklık. Elle item kas, diz, bilmem ne. Sonra gelsin buglar , eğitimsiz oyuncular ( küfürleşmeler , etik- ahlak bilmeyen tipler ) , pc başında geçen bomboş zaman ve EĞLENCE ? EĞLENCE YOK. STRES VAR. + bas , stat diz, ıvır zıvır , para yatır.

Bundan sonra Silkroad ve benzeri oyunların defteri benim için tamamen kapanmıştır. İsro , private fark etmez.

Datacenter, oyuncunun internet bağlantısı, oyuncunun modemi, oyuncunun ekran kartı, oyuncunun diğer donanım bileşenleri, Türk Telekom santrali, TEDAŞ... [GM] Spy'a göre o bir Tanrı, o kusursuz. Her türlü sorun bu dış etkenler tarafından oluşuyor.

Tibet ve Hazar'ı unuttular. Halbuki ikisi de çok canlıydı, sürekli 1500/1500 durumdalardı. Saltuk ile bitirdiler bu iki server'ı. Iris'i zaten taktıkları yok. Oradaki oyunculara tamamen "üvey evlat" muamelesi yapıyorlar.

Şimdi kim bu adamlara güvenerek Saltuk'a para yatıracak? Yarın-bugün "Zeus Reborn" diye duyuru yapacaklar, bu sefer de Saltuk "üvey evlat" olacak.

• quote:

Hocam electusu bizimle son bi kez denemeni tavsiye ederim :)
    https://forum.donanimhaber.com/paradise-guildi-olarak-electus-tayiz--128466197
    @ilker07

Dostum, bu Electus ve Elamidas her sene açılıyor, birkaç ay sonra kapanıyor. Yanlış mı biliyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 24 Ağustos 2017; 17:0:1 >
  • 3 ayda kapanmıyor geçen seferki 1 seneyi geçmişti.750 de olsa playeri kalmştı oyunda, bu seferki 90 cap bşlatıp 100 cape update gidicekmiş.Senide beklerim :)
  • conem C kullanıcısına yanıt
    Yok hocam daha da ayıracak vaktim yok. Char kasmak yerine kendime yatırım yapacağım

Silkroad ın büyülü atmosferinde char kasmak çok zevkliydi. İlkokulda bot bile kullanmadan 77 level char kasmıştım , ne premium ne bot, hem de bladerdi

Yaş ilerleyince çok boş olduğunu fark ediyor insan. Oyundaki charın güçlendikçe güçleniyor ama biz en önemli hazinemizi , zamanımızı harcıyoruz. Tabi şimdi bot var ama bota kurunca bile 2 dakikada 1 bakıyordum Tibet'te. Onu izlemesi bile zevkli , ne item düştü vs. diye

Ama işte sıkıntı , istersen en iyi itemlerle seti diz, sonunda ne oluyor ? Monitörü kapatınca bir büyük boşluk. Çektiğin eziyet, sıkıntı , çile de cabası. Tibet'in en sağlam charlarından bir tanesi vardı. En iyi itemleri var ama PVP yapacak eleman bulamıyor, milletle küfürleşiyor boş vakitlerinde, 7/24 oyunda...

@SixSixSix

Oyuna yatırılan paralar zaten 10-20 lira çok büyük miktar değil. Ama neden yatıralım ki ? Boşa gidiyor.

Sadece char kasıp satmak mantıklı geliyor bana artık ama o kadar zamana part time bir işe girilse daha fazla kazanılır zaten. Kısacası boşa geçen bir zaman.

Monitörü kapattıktan sonra bu oyunun tek kazananı var. Spy ve ekibi ! İyi para kaldırdılar dediğin gibi

1500 / 1500 olmuştu Tibet EU güncellemesinden sonra oyun baya da hareketlendi ama Togui Map'te kervandan millet anormal gold kazanınca server ömrünü azaltmaya başladı. 1B = 50 TL ye alıcı buluyordu, ben oyunu bırakmadan önce millet 10 TL ye satamıyordu Şu anki hali EU güncellemesinden önceki halinden bile daha hareketsiz.

Saltuk'u 5000 / 5000 görünce dedim iyi iş yapıyorlar demek ki ama senin yorumlardan sonra onun da balon olduğunu gördüm hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker07 -- 24 Ağustos 2017; 16:47:45 >

• ilker07 kullanıcısına yanıt
    Maalesef balon değil dostum. Saltuk'ta gerçekten de 5000 online var. En son baktığımda, Alexandria ve o şehirdeki kasma alanları full'dü. Global chat'tan ve parti arama sisteminden de belli oluyor bazı şeyler.

Medusa ve Roc etkinliği yaptılar Donwhang güney kapısında. Umarım GM'ler video çekmişlerdir ve YouTube'a upload edilir. Ben iSRO'nun en canlı olduğunu dönemlerde oynamış birisiyim. Hayatımda böyle bir kalabalık görmedim diyebilirim. Yani SS almanın bile imkanı yoktu, bildiğiniz mahşer yeri gibiydi.

Eğri oturup doğru konuşma taraftarıyım. Spy ve ekibinden hiç haz etmem ama Saltuk ciddi anlamda dolu bir server. Zevkli mi? Orası tartışılır işte. Ben Hazar'da oynuyordum. Hazar, Saltuk'tan daha çok zevk veriyordu bana.

• Anladım hocam o zaman yanlış anlamışım. Dediğim gibi baya uzaklaştım artık Sro dan ve daha da geri dönmem , kendi düşüncelerimi açtığım bir konu oldu burası

Ne kadar daha bu şekilde koruyabilecekler o server ı merak konusu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.