Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 2 Nisan 2019; 17:5:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiçbiri faul değil. Umarım EPL gibi oluruz anca ayakları kırınca faul çalarlar.

Bizim burada ne doğru dürüst antreman var ne de tempo var. Son Avrupa maçında 70'te tükeniyoruz. Adamlar dakika 90 deli dana gibi koşuyor.

Faul yüzünden futbol izlenmiyor.

• Muhafız. kullanıcısına yanıt
    Faul yok mu ? Talisca yumruk atıyor Kasımpaşalı oyuncuya tekrar izle istersen
  • Beşiktaşı üzmemeye çalışıyorlar zaten saçmalık falan değil kasıtlı verilmiyor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün hakemler bile tereddütsüz kırmızı demiş. Ama yok ölümüne holigan olanlar bir şey yok der :)

• Talisca direkt kırmızı ve 3 maç cezayı hak etti bence. Ancak ülkede adalet olmadığını bizler zaten 2010-2011 sezonundan bu yana biliyoruz. Hatta geçenlerde Demirören tekrar övündü "şikeyi biz atlattırdık bu ülkeye ehuhehehe" diye.

Video hakem gelirse ancak bu lig zevk verir. En ufak temasta kendisini yere atıyor futbolcular. Topu ayağına alan ceza sahası içi veya çevresinde kendisine dokunan olduğu an atıyor kendini hakemlerde çalıyor. Çalmayın kardeşim. Bırakın top oynasınlar. Kız gibi üfleyince düşen Alper gibilere yarıyor bu olay en çok.

Talisca'da yapıyor mesela bunu. Frikik atabildiği noktalarda bırakıyor kendisini. Çoğu zamanda alıyor faulü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sacmalama

Veysel sari taliscanin yumruguna kafa attigi icin kirmizi gormeliydi

Besiktas dun hakemi de yendi

• Video hakem gelsin Bjk'nin canı çok yanacak. Cenk futbolu bırakır büyük ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Sacmalama

Veysel sari taliscanin yumruguna kafa attigi icin kirmizi gormeliydi

Besiktas dun hakemi de yendi

Birde son zamanlarda şu yorumları güldürüyor beni ;

"BJK lehine hata yapacaklar, yapacaklar ki diğerlerinin ağzına laf verilsin ve BJK durdurulsun."

Bu kadar komplo teorisi olamaz. Başka da bir şey demiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Video hakem gelsin Bjk'nin canı çok yanacak. Cenk futbolu bırakır büyük ihtimal.

Alper potuk da kendini atiyor surekli ama cenk gibi yediremiyor

• nk061 kullanıcısına yanıt
    Video var mı acaba Talisca'nın pozisyonu hakkında? Ben net göremedim çünkü.
  • Besiktasi hakemler bu kadar kolluyorsa neden boşuna kadro kuruyorsunuz? Bu sene sampiyonuz diyorsunuz, hayırdır hakemleri mi bagladiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

Besiktasi hakemler bu kadar kolluyorsa neden boşuna kadro kuruyorsunuz? Bu sene sampiyonuz diyorsunuz, hayırdır hakemleri mi bagladiniz

Takımımızın oynadığı futboldan zevk alalım, kanser olmayalım ve hakemleride rakiplerle beraber üst üste koyup çok daha zevkli bir şampiyonluk yaşayalım diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

Video var mı acaba Talisca'nın pozisyonu hakkında? Ben net göremedim çünkü.

http://tr.beinsports.com/lig/super-lig/ozet/2017-2018/2/kasimpasa-2-2-besiktas-mac-ozeti

01:10'dan itibaren izlerseniz göreceksiniz hocam
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    Sarı gereksiz hatta K.Paşalı oyuncuya kırmızı verilmeliydi Talisca efendiye böyle bir iftira atılmamalı. (!)

Ciddi ciddi kavgada gibi vurmuş, tartışmasız kırmızı çıkmalıydı benim kanaatimce ama anlaşılan bu sene de Beşiktaş korunacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

Sarı gereksiz hatta K.Paşalı oyuncuya kırmızı verilmeliydi Talisca efendiye böyle bir iftira atılmamalı. (!)

Ciddi ciddi kavgada gibi vurmuş, tartışmasız kırmızı çıkmalıydı benim kanaatimce ama anlaşılan bu sene de Beşiktaş korunacak.

Çok gereksiz bir hareket yaptığı da. Ortada bir şey yok yani. Markajdan sıkılıp yığmış adamı yere
  • Yıllardır bu ülkede gs ve fb hakemler sayesinde maçlar,şampiyonluklar kazandı. En çok bizim hakkımız yendi. Ama umrunuzda bile olmadan gülüp geçtiniz. Etme bulma dünyası. Şimdi Sesinizi kesin ve gülüp geçin

• tnevel92 kullanıcısına yanıt
    Brader burda renk kavgası yapmayalım. Biz diyoruz ki kimseye yapılmasın. Video Hakem gelsin kimsenin canı yanmasın. Geçen haftada şu takıma çaldılar vs muhabbeti olmasın.

O kadar muhabbetini yaptık; Yarın akşam Kadıköy'de Fenerbahçe lehine bir dünya düdük çalacak maalesef. İçim buna yanıyor benim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.