Şimdi Ara

Göztepeliler Lokali [Baba Konu] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
3.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göz göz göztepeeee

• Goztepe forması hediye etmek ister misin kardeşine.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Adres ver

• pm atıyorum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stanimir1925 kullanıcısına yanıt
    Sen Beşiktaş ile göztepeyi bir mi tutuyorsun Beşiktaşın izmirde işi neymiş sizin takımın taraftarından kat ve kat taraftarı olan bir şehirde ne mi işi var siz göztepeyi çok büyütüyorsunuz sen istanbulda yaşayan göztepeli isen bende izmirde yaşayan Beşiktaşlıyım yılda en az 15-20 maça giderim kongre üyesiyim ayrıca göztepe amatörken yani daha aliağa olmamışken sizlerden çok maçlarına gittim eski alsancak stadına haftada 2 maç yaparlardı bırakın bu havaları göztepelilerin %98 i büyük takım tutan çoğuda gs li olan sözde fanatik göztepelidir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • beşiktaş ile Göztepeyi bir tutmuyorum, Göztepe bir İzmirli olarak benim için çok daha büyük bir klüp. Sevdaların şampiyonluklardan büyük olduğunu göstermeye geldik. Taraftar sayısına göre takım tutuyorsanız, hatta başarı bu kadar sizin için önemliyse GS'yi tutun, hatta bununla sınırlı kalmayın gidip Real Madrid'i tut en azından devamlı mutlu uyursunuz.

1925 yılından beri bu şehirde var olan, Avrupa'da yarı final oynayan ilk Türk takımı olan Göztepe'yi asıl sen çok küçük görüyorsun, altta söylediğin şeyler de yine iftira.

Sen bence biraz içerlemişsin, arkadaşlarını görüp kıskanıyorsun. Olayın akşam evde popcorn yerken Göztepeli arkadaşlarınızın storylerini gıpta ile izlemek olduğunu biliyorum. Muhtemelen biri yaptığınız şeyin absürdlüğünden bahsetti, orada kuruldunuz bahseden kişiye.

Ben böyle anladım, çünkü insan istanbul takımı tutsa bile ekmek yediği şehrin değerlerine ve takımına bu kadar düşman olmaz. Düşmanlıktan öte iftira atmaz. Gittiğin 15 maçın içerisinde umarım güzel İzmirimizin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Göztepe maçı da vardır, aktif anlamda en iyi tribüne sahip olduğumuz için çok güzel dinlettik size kendimizi. Gerçi siz İzmir'e küfür edilirken muhtemelen bir izmirli olarak alkış da tutmuşsunuzdur :d

Size tavsiyem hazır yaşınız da ilerlerken bu kadar yol parası vermek yerine güzel bir yerden kombine alıp mahalledeki eş dostla beraber futbol tutkusunu yaşamanız. Düşman olmayın bu kadar, korkmayın ısırmaz kimse biz senin üst komşunuz, alışveriş yaptığın esnafız. Başarı ve güce olan aşkınızı real madridle, tribüne olan tutkunuzu ise Göztepe ile giderebilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam 300-500 milyon civarında dünya genelinde real madridli vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stanimir1925 -- 16 Aralık 2024; 23:21:22 >

• Hocam kargoya verdin mi.

• R-Kartal kullanıcısına yanıt

hayır

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu Cumartesi bakalım hangi sarı kırmızılı kazanacak?

• BUGÜN İKİNCİ TAKIMIM GÖZTEPE SPOR KLÜBÜNE BAŞARILAR DİLERİM...

@SuatUstaaaa BUGÜN ÜZÜLECEK...

• HAYDİ BASTIR ŞANLI GÖZTEPE

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Göztepeliler Lokali [Baba Konu]

• Gerçek Sarı-Kırmızılı takım kazandı. Göztepe iyi oynadı. Tebrik ederim. Fakat Sami Yen'de GS'yi yenmek her babayiğidin harcı değildir.

• tramboliniks @Lincoln Burrows.

• SA

• göz göz göztepeeee

• Romulo kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.