Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Silinebilir.... Satın Al 30 Ocak 2018 20:23 1 1 Silinebilir.... Merhaba urunler amerikadan hediye gelmistir , damak tadima uygun olmadigi icin satiyorumFiyatlari daha urunleri seven birisine gitmesi icin uygun tuttum genel bir fotograf ekledim daha detayli fotograf isteyenlere gonderebilirim1 adet Old fashioned beef jerky 283g Fiyat 60tl1 adet Jack Links Peppered ( seasoned with cracked black pepper) 166g Fiyat 30tl1 adet Jack Links Sweet&hot ( sweet seasonings&zesty hot spices) 166g Fiyat : 30tl1 adet Jack Links Original (slow cooked and hardwood smoked Beef Jerky)81g Fiyat:15tl1 adet Jack Links Teriyaki Beef Jerky 166g ( tadim amacli sadece 2 parca yenildi yaklasik 4-5g) Fiyat:25tl1 adet Value pack Original Beef Jerky 284 g (tadim amacli birazi yenildi yaklasik 30-40g olabilir) Fiyat:60tlToplamda 6 paket urun vardir , bashsettigim 2 paket 3 gun once deneme amacli acilmistir , paketlerin hepsi plastik ic ice gecen duzgun kapanabilen paketlerdir. Urunlerin hepsini almak isteyene daha uygun fiyata verebilirim veya kargoyu ben karsilarimSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 180 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır - Kullanılmamış Serengeti Lia Güneş gözlüğü Satılık tatil çek - Tatil.com D&R 150 TL Cek ---->>110 TL