Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F738319C1 -- 12 Ocak 2019; 20:42:19 >

• geçmiş olsun dolabınızın defrost yani buzu otomatik eritme sistemi bozulmuş.

Genelde ya ısıtıcı rezistans yada eritme zamanını ayarlayan timer dedikleri parça bozuluyor.

Ancak servis sizi kandırmış şu servisleri üçkağıt oyunlarına gıcık oluyorum. öncelikle dolabınızı söktüğünü söylemeyin .Yaptıkları iş 6 ayı geçmediyseki en son 1 yıla çıkarıldı diye biliyorum.Tekrar çağırın ücretsiz yapmaları lazım.Bu kanunda da belirtilmiş elinizdeki form veya garanti belgesinde de yazar.Zaten tekrar çağırdığınızda arızayı söylerler dediğim gibi.Sizde beni ilgilendirmez ben sizi 2 kere çağırdım o zaman bahsetseydiniz arıza teşhisini adam gibi koysaydınız deyin.Sonra elinizdeki belgelerle bosch müşteri hizmetlerine şikayette bulunun.
  • sanmıyorum hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • durum nedir hocam?

• kolay gelsin hocam.Timer de bozuk olabilir ancak.

• elektrikli parçalarda arıza olduğunu zannetmiyorum..Dolaın alt kısmının soğutmadığı zaman alt bölümün üst tavanında eğer su damlaları varsa ara bölme straforu su emmiştir. tamiri de mümkün değil dolayısıyle fazla masraf yapmadan yenisinin alınması en iyisi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.