Şimdi Ara

Silinebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evilfour -- 27 Eylül 2021; 13:6:58 >

• Hocam ne oldu tam olarak? Ben oyunu iade ettim ama para yatmadı hesaba
  • adminastör kullanıcısına yanıt
    1 a bekledim.bu süre zarfında banka mt aracılığı ile iade ettiğime dair ekran görüntülerini içeren ödeme itirazı maili attım.bunu yapınca epic games hesabımı kapattı :) ama param yattı.
  • Epic'den oyun alırken iade olayını çok iyi düşünün. Epic'in ilk kampanya zamanında bir oyun almıştım oyun alınırken hata oldu ve alım yapılmadı karttan para çekildi. Bankayı aradım para gitmiş dedi. Epic'le iletişime geçtim paranız bize düşmemiş dedi. Giden benim param oldu iki tarafta suçu birbirlerine attılar. O yüzden oyun alacaksanız iade etme düşüncesi olmadan almanızı tavsiye ederim.
  • Tam olarak nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz? Çünkü maillere dönüş yapmıyorlar, cuma günü yatacak diye mail geldi ama para filan yatmadı. Bankayı arayıp ne diyeyim nasıl bir yol izleyeyim?
  • adminastör kullanıcısına yanıt
    epic games storeden alışverimi iade ettim uzun zamandır paramı hesapta göremiyorum talep açarmısınız demeniz yeterli.gerekli bilgileri sizden isterler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evilfour

epic games storeden alışverimi iade ettim uzun zamandır paramı hesapta göremiyorum talep açarmısınız demeniz yeterli.gerekli bilgileri sizden isterler
    İade yapıldı bugün hayret şaşırdım :D
  • demek geçen süre zarfında biraz adam olmuşlar :)
  • Çok önceden iki farklı oyun iade etmiştim. Bir sorun olmamıştı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.