Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
8
Favori
4.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğiniz gibi Turkcell pahalı olmasına rağmen bonkör bir şekilde hediye veren bir operatör.
    Bu hediyeleri birlikte bu konuda paylaşalım.
    Konuyu her zaman güncelleyeceğim.

Eksik kampanyalar olursa yanıtlara belirtirseniz sevinirim.

4.5G Salla Kazan Kampanyası

Silinebilir
    Dijital Operatör uygulamasını indirin Hızlı Giriş veya Şifre ile giriş yapın. "Hızlı İşlemler" bölümünden "Salla Kazan" tıklayın. Telefonunuzu sallayarak kampanyaya katılın. Çıkan hediyeyi telefonunuzda görebilirsiniz.

Haftada 1 kere katılabilirsiniz. Hakların yenilenme günü Cuma günüdür.

Sürpriz Nokta Kampanyası
    Silinebilir

Sürpriz Nokta kampanyasına BiP uygulamasından katilabiliyorsunuz. Haritada belirtilen konumlara gidip "Kazan" bastığınız zaman hediye kazanıyorsunuz. Bu hediyeler internet, dakika ve uygulamalara özel hediyeler.

Ve ayrıca kanalı ilk takip eden kullanıcılarına Günlük 1GB hediye ediyor.

Hediye Yarışı
    Silinebilir

Hediye Yarışı BiP'i kullanıp, puan kazanarak internet kazanma kampanyası.

1 Mesaj 1 Puan
    Aramaların her 1 saniyesi 1 Puan
    Arkadaşınızı BiP'e davet ettiğinizde indiren kişi 1000 puan, siz 100 puan kazanıyorsunuz.

İlk 5000 kişiye Haftalık 5GB
    Sonraki 50.000 kişiye Haftalık 1GB
    Sonraki 250.000 kişiye Günlük 1GB

Her hafta Pazartesi puanlar sıfırlanıp hediyeler yükleniyor.
    Hilesi mevcut ama ben yapamadım hep puanım sıfırlandı.

Kim 1GB İster?

Silinebilir

Kim 1GB İster? BiP uygulamasından sorular çözülerek kazanılan internet paketidir.

1. Tur: Günlük 50MB
    2. Tur: Günlük 100MB
    3. Tur: Günlük 250MB
    4. Tur: Günlük 500MB
    5. Tur: Günlük 1GB

Her tur 3 sorudur.
    Süre durdurma hilesi: (Android)
    BiP uygulamasını uygulamalar bölümünden bulun:
    Silinebilir
    Kim 1 GB İster?'den soruyu alın ve ayarlara gelip "DURMAYA ZORLA" tıklayın.
    İnternetten sorunun cevabına bakın. (1 dakikadan fazla zaman geçmesin sureniz bitti diyecektir ve kazanamayacaksiniz.)

Paycell Kart ile her 1 TL Harcamana 10 MB Kazan

Silinebilir

Paycell Kart'inizi Turkcell Mağazaları, D&R veya PTT Şubesinden alın veya Sanal Kart oluşturun, karta bakiye yükleyip harcadığınızda 1 TL harcamaya 10 MB internet kazanırsınız.

Hediyeler:
    Haftalık 500MB
    Haftalık 1GB

SİM Kupon Biriktir Kampanyası
    Silinebilir

Her gün SİM uygulamasına gelip, kupon toplayarak hediye İnternet kazanıyorsunuz. Her gün giriş yaptığınızda ve "Kupon Al" butonuna bastığınızda 1 kupon kazanıyorsunuz.

15 Kupon: Haftalık 1GB
    30 Kupon: Haftalık 2GB
    45 Kupon: Haftalık 3GB
    60 Kupon: Haftalık 4GB

Her bir hediye ayda bir kere alınabiliyor. Yani 1GB aldıysanız bir daha almak için sonraki ayı beklemeniz gerekiyor.

BiP Yıldızları
    Silinebilir

BiP Yıldızları ile her ay Haftalık 2GB kazanabiliyorsunuz. Ancak BiP Yıldızı seçilmeniz gerekiyor.

BiP yıldızı olup olmadığınızı "BiP Yıldızları" kanalını takip edip, "Bu ayki mesaj hedefim" kısmına tıklayıp mesaj hedefinizi öğrenmeniz gerekiyor. Eğer mesaj hedefiniz varsa (örnek: 1000,3000,5000) ay sonuna kadar hedefiniz kadar mesaj attığınızda Haftalık 2GB kazanırsınız.
    Secilmediyseniz yararlanamıyorsunuz.

Turkcell Online Mağaza Günlük 1GB

BiP uygulamasından Keşfet bölümünden "Turkcell Online Mağaza" kanalını takip edin ve anında Günlük 1GB İnternet kazanın.

Silinebilir

GNÇ Çatlat Hediyeni Kap Kampanyası
    Silinebilir

GNÇ Uygulamasını indirip, giriş yapın. Sağ üst köşedeki Yumurta simgesine basın ve çatlatın. Çatlattiktan sonra hediyenizi kazanın.

Hediyeler:
    1 TL'ye 1GB İnternet (Günlük)
    2 TL'ye 2GB İnternet (Günlük)
    5 TL'ye 2GB İnternet (2 Günlük)
    1 saatlik 1GB İnternet
    3 saatlik 1GB İnternet
    Haftalık 1GB İnternet
    Haftalık 2GB İnternet
    Aylık 1GB İnternet
    Aylık 5GB İnternet

26 yaş altındaki kişiler yararlanabilir.

Goller Cepte Arkadaşını Davet Et Günlük 500MB Kazan

Goller Cepte uygulamasını indirin, Hızlı Giriş veya Şifre ile giriş yapın. Alt kısımdan "Arkadaşını davet et 500MB Kazan" sekmesine tıklayın ve davet edilecek numaraları seçin ve davet gönderin. Davet ettiğiniz kişi uygulamayı indirdiğinde indiren kişi ve siz Günlük 500MB internet kazanacaksınız.

Silinebilir

Goller Cepte Her Gol 100 MB

Goller Cepte uygulamasını indirin, Hızlı Giriş veya Şifre ile uygulamaya giriş yapın. Alt kısımdan eğlence bölümünden "Her Gol 100MB" sekmesine tıklayın ve en çok gol olacak maçları oynayın. Maçta olacak toplam gol sayısının Haftalık 100 katı MB kazanın.

İki takımında golleri sayılmaktadır. Maç 2-2 bittiyse hattınıza 400MB tanımlanacaktır.
    Maçta gol olmazsa Haftalık 100MB tanımlanacaktır.
    Maksimum 1000MB kazanılabilir.

Silinebilir

Enflasyonla Mücadele Faturasız 2GB

BiP uygulamasını açın "Keşfet" bölümünden "Enflasyonla Mücadele" kanalını takip edin. Gelecek ekrandan "Faturasız Hediye 2GB" a tıklayın. 45 TL üzeri Paket yüklemesi yapın ve anında Aylık 2GB Hediyeyi kazanın.
    Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 19 Haziran 2020; 20:33:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• BiP Ay'ın Yıldızıda ücretsiz. Tabi her ay seçilemeyebiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstad'ı konuya alalım. Bu konu ondan sorulur

• BiP uygulamasını açıp Keşfet bölümünden "Turkcell Online Mağaza" kanalını takip edene Günlük 1GB hediye ediliyor. Çok geçmeden yapın bitebilir.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    fakirliğin gözü cıksın abi bedava kovalıyoruz turkcell uzmanı oldum
  • Hadi ordan

• 3-4 tane daha kampanya ekledim dahada ekleyeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    3 hafta önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ali6511 kullanıcısına yanıt
    Online Mağaza yaz çıkacaktır Turkcell ekleme ama.

• Gnc uygulaması yumurta çatlattan verdiği hediyelerden 1 tl istiyor. Genelde uygulama hata verir ve haftayı boş kapattırır.

Kim 1Gb ister ise sordukları sorularda elenme veya etap atlama durumuna göre 2-6 TL arası ücret talep ediyor.

Hediye yarışı denen uygulaması ise verdiği görevler genellikle hediye almak için bana göre zor.

Salla kazan hiçbir zaman gb verdiğini görmedim genellikle YouTube ve sosyal medya hakkı ve verdiği hediye su gibi eriyor.

Hediye veriyor ama ücret talep ediyor ve iyice saçma bir hal almaya başlıyor. O zaman hediye vasfından kalkıyor.

Türkcell üzerinden para talep etmeden en iyi hediye veren sistem #senyapdiye ve sallakazan sistemidir.

Diğer sim kupon biriktir, sim yildizlar ve online mağaza denemedim hiç onlara bakalım belki ucret talep etmezler

• Günlük 1GB internet 1 TL'ye karlı ama. Günlük 2GB'yi Turkcell 5 TL'ye satıyor. Bizim evde genelde 3 saatlik 1gb veriyor.

Kim 1GB İster de her gün 2 tane hak veriyor soruları internetten bak kazan. Paran varsa devam edersin elenmeden.

Salla Kazan konusunda haklısın sosyal medya verse keşke BiP'ten 1000 dakika veriyor.

Senyapdiye de güzel 15 GB aldım bu hafta. Yeniden başlayacakmış senyapdiye

Online mağaza ve sim kupon biriktir ücret talep etmiyor :)

• @iriven
    1. salla kazanı yazmamışsınız.
    2. Goller cepteyi yazmamışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 3 Haziran 2019; 10:35:49 >
  • Aynen 1 Tl ye karlı ama hediye olmaktan çıkıyor hediye dediğin bedava olur

En iyisi senyapdiye oda olmasa aç açıkta gezicem bu hafta 15gb verdi paycell harcama üzerinden güzel oldu bakalım bu haftaki isteği ne olacak

• Bu arada bip üzerinden enflasyon mücadele takip ederseniz 2Gb hediye ediyor ama faturasız hatlara özel bir durum

• Ramazan'a Özel

4-6 Haziran arası Ramazan Bayramı dolayısıyla 1 ek Salla Kazan hakkı verilecektir.

Ek olarak sevdikleriniz ile rahat rahat görüşebilmeniz için BiP içerisinde sesli ve görüntülü aramalar 3-6 Haziran tarihleri arasında ücretsiz olacaktır.

• Başka operatörden Turkcell'e internet üzerinden numara taşıma yaptığınızda Aylık 8GB internet hediye ediliyor. Sadece Internet üzerinden yapılacak numara taşımada geçerli. Hat kurye ile evinize kadar geliyor, hat taşımada kullanılan sözleşmelere veya belgeleri kapıda imzaliyorsunuz. Numara taşıma talebine başvurmak için:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 4 Haziran 2019; 21:12:44 >

• Merhabalar ikinci hattimi Turkcell e taşıdım. Bu hattı aktif olarak kullanmiyorum sadece interneti icin kullanıyorum.
    İle özel faydalardan faydalanmak için tekrar baska hatta geçiş yapıp Turkcell e geçsem faydalanabilirmiyim ? Hattimi tasidigimda Istanbuldaydim şimdi Balikesirdeyim sık sık gidip geleceğim Balıkesir e bu yaz.

• BARIS_3462 B kullanıcısına yanıt
    Hocam kampanya detaylarını inceledim. Taşıdığın operatorde 31 gün kalman gerekiyor.
    Sonra Turkcell'e tasidiginda yararlanirsin galiba.

Kampanyadan son 30 gün içinde Turkcell’den numarasını taşımış müşteriler yararlanamaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.