Şimdi Ara

Silinebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TahaKaradeniz

Benzinde çalıştırıyorsanız mazot filtresi yan sanayi derken ?

Araç LPG'li ise muhtemel sorun regülatör diyaframının çatlaması veya LPG enjektörlerinin gaz sızdırması olabilir. Bu elemanlar gaz sızdırıyorsa sabah araç benzinde çalışırken fazla yakıt nedeniyle boğulma oluyor. Bu da geç çalışmaya sebep olabiliyor. Öncelikle yapman gereken LPG sistemini vanasından kapatıp 2-3 gün benzinde kullanıp aynı sorunu yapıp yapmadığını öğrenmek.

Alıntıları Göster
    Evet hocam araç LPG li ama eski LPG kitini sokturdum 1 ay önce sıfır olarak yeni LPG takıldı yine de ondan yapar mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• the_scorer kullanıcısına yanıt
    O zaman sağlam bir ustaya görünme vakti gelmiştir hocam. Yalnız gene de deneyin derim.

Tanıdığım birçok arkadaşta bu sorunun kaynağı regülatördü. Bende benzer sorun vardı gaz kelebeğini temizletince ortadan kalkmıştı.
  • TahaKaradeniz kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam LPG yi takan usta tanıdık bı gün ona bırakıcam aksamdan araci.Sabahtan bakacak artık aynı zamanda iyi elektrikci kendisi.

• Benzin geri dönüş valfi varsa ona bakın sorun onda gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TahaKaradeniz kullanıcısına yanıt
    Mazot filtresi derken benzin filtresi işte, arkadaş demek istediğimi anladı.Filtre tıkanmış yada görevini iyi yapamıyorsa geç çalışma problemi olur.4-5 defa kontak açıp deneyince ise direk marş alır.Eğer benzin boğulması olsa 4-5 kontak açıp kapamaya araba hiç çalışmaz çünkü enjektörlere gerekli benzinden fazlası gidecektir

• Hocam hepinize ilginiz için teşekkürler sırasıyla müsait oldukça hepsini deneyeceğim inşallah düzelir de sonucu da buraya yazarim başına gelen olursa işine yarar.

• quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Benzin geri dönüş valfi varsa ona bakın sorun onda gibi duruyor.
    Aynen geri dönüş valfi olması çok yüksek ihtimal benim görüşümde, tecrubemde bu yonde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_scorer

Hocam denedim 4-5 kere kontağı açıp kapayinca sonrasın da marş aldı araç.Problemi nedir?

Alıntıları Göster
    Depo da ya da motor bölmesinde yakıt çekvalfi var . Bazıları elektrikli bile olabiliyor. Kaçırma yapiyosa benzin depoya geri gidiyordur. 4,5 kez kontak aç kapa yapinca pompa hattı benzin ile doldurup kolayca çalışmasını sagliyor. Bir baktırın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: CLİO SYMBOL

Depo da ya da motor bölmesinde yakıt çekvalfi var . Bazıları elektrikli bile olabiliyor. Kaçırma yapiyosa benzin depoya geri gidiyordur. 4,5 kez kontak aç kapa yapinca pompa hattı benzin ile doldurup kolayca çalışmasını sagliyor. Bir baktırın derim.

Alıntıları Göster
    Bugün 2.kez denedim bunu sabahta bu şekilde çalıştı sonra aracı bıraktım 6-7 saat sonra motor iyice sogudu kontak aç kapa yapınca çalıştı.Büyük ihtimal sorunu çözdük gibi Pazartesi ustaya durumu anlatıp yaptırıcam çok sagolun.

• İnşaAllah hallolur

• quote:

İnşaAllah hallolur
    İnşallah hocam bmw için bu parçaya internetten baktım ama bulamadım ustaya soracam bakalım illaki vardır bunla alakalı bi parçasi.

• İnternette yakıt checkvalve (çekvalf) diye arattır. Ya da geri dönüş valfi. Çıkar zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CLİO SYMBOL -- 17 Ağustos 2019; 21:45:51 >
  • linteki videoyu izle tam tahmin ettigim gibi

50sKidyoutube
    BMW E46 & E39 Inline Check Valve
    https://youtu.be/6ezt4M1NZDk

• quote:

linteki videoyu izle tam tahmin ettigim gibi

https://youtu.be/6ezt4M1NZDk
    Hocam çok teşekkür ederim ilginize izleyeceğim olmazsa ustaya da gösteririm bunu sonuctan haberdar edeceğim insallah.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.