Şimdi Ara

Silinebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    O zaman sorumun cevabını bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plan-B

O zaman sorumun cevabını bekliyorum
    adanaya indiğin zaman beni ararsın. otogara bırakırım. bineceğin dolmuşuda gösteririm
  • .BUTTERS STOTCH. kullanıcısına yanıt
    Dh ruhu ölmemiş zahmet vermiyim hocam size zaten anladığım kadarıyla havalimanı otogar arası çok kısa..

• quote:

Dh ruhu ölmemiş zahmet vermiyim hocam size zaten anladığım kadarıyla havalimanı otogar arası çok kısa..
    estağfurullah hocam ne zahmeti. dediğiniz gibi havalimanı ile otogar arası çok kısa. yine de ihtiyacınız olursa bir telefonla yanınızdayım
  • Havaalanı ile Merkez otogar arası 10 dakikalık mesafede yer alıyor hocam fakat sizin önceliğiniz hızlı bir şekilde gitmekse Yüreğir Otogarına gitmeniz daha doğru olacaktır. 15-20 kişilik servis araçlarından sürekli İskenderuna ulaşım imkanı sağlayabilirsiniz. Aceleniz fazla yok ise merkez otogardan da İskenderun'a rahatlıkla araç bulursunuz.

Şimdiden yolunuz açık olsun,hayırlı tezkereler
  • .BUTTERS STOTCH. kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam, Adana'da başım sıkışırsa haber ederim.

• Darkweither kullanıcısına yanıt
    Olabildiğince vakitli teslim olmak istiyorum hocam o yüzden dediğiniz gibi Yüreğir otogarı benim için daha avantajlı olucak sanırım.Merkez otogar için 1-2 firma ve belli saatler dışında araç bulamadım zaten..

• quote:

Tren işi sıkıntı hocam.Otobus daha sık sefer yapıyor fakat dediğim gibi 2 otogar var hangisi daha avantajlı onu merak ettim.

Alıntıları Göster
    havalimanından büyük otogara geç dolmuşla 10dk falan. orada onlarca firma var herhangi birinden otobüs bileti alabilirsin. yüreğir otogarına veya trene bulaşma hiç daha zor olur. havalimanından indiğin gibi büyük otogara geç dediğim gibi dolmuşla 10dk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shiro Battousai kullanıcısına yanıt
    Birkaç adanalı arkadaşla konuştum onlarda Yüreğire git her saat iskenderuna servis bulursun diyorlar.Kafam karıştı doğrusu.Buyuk otogarda 2 firma var iskenderuna yolcu taşıyan (Biri HAS diğeri Akdeniz seyahat olması gerek) onlarında saati uymuyor ve sık değil.Tabi 2 firma dışında internette olmayan başka firmalar varsa bilmiyorum. Yüreğir otogarı için niye daha zor olur dediniz ?

• quote:

Birkaç adanalı arkadaşla konuştum onlarda Yüreğire git her saat iskenderuna servis bulursun diyorlar.Kafam karıştı doğrusu.Buyuk otogarda 2 firma var iskenderuna yolcu taşıyan (Biri HAS diğeri Akdeniz seyahat olması gerek) onlarında saati uymuyor ve sık değil.Tabi 2 firma dışında internette olmayan başka firmalar varsa bilmiyorum. Yüreğir otogarı için niye daha zor olur dediniz ?
    havalimanından oraya 2 dolmuş yapman lazım ya da çarşıya yürürsün tek dolmuşla geçersin. iskendura giden minibüsler hakkında bilgim yok. saatleri öğren hangisi sana uyarsa o otogara geç o zaman. İskenderun öyle çok da yakın değil arabayla 2 saat otobüs minibüs 2.5 saati falan bulur herhalde

Direk taksiyle gidicem hocam,valizle çantayla falan dolmuşa binmek istemiyorum.Dediginiz gibi saatleri öğrenebilsem iyi olucak fakat Yüreğir otogarı çok atıl durumda galiba.Ne ordaki firmalara nede telefon numaralarına ulaşabildim..Merkez otogarda sadece 2 firma var gördüğüm kadariyla..

• quote:

Direk taksiyle gidicem hocam,valizle çantayla falan dolmuşa binmek istemiyorum.Dediginiz gibi saatleri öğrenebilsem iyi olucak fakat Yüreğir otogarı çok atıl durumda galiba.Ne ordaki firmalara nede telefon numaralarına ulaşabildim..Merkez otogarda sadece 2 firma var gördüğüm kadariyla..
    dostum yüeğir otogarı küçük bi otogar. dediğim gibi minibüsler var sadece. adananın ilçelerine, osmaniyeye ve şimdi öğrendim hatay'a kalkıyormuş minibüsler. eğer dediğin gibi orada iskenderuna minibüs varsa saat başı muhakkak kalkıyordur çünkü sistem bu. büyük otogardaki saatler sana uymuyorsa yüreğir otogarına geç o zaman. hatta taksiciye sor o bilir zaten. olayı fazla büyütmene gerek yok

• Bende askerlik için aynı şekilde adana oradan iskenderum yapmıştım. Yüreğir otogara geç oradan iskenderuna direk minibüsler var hiç uğraşma farklı bir yol için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Stres oldum hocam

• sankiney kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam dediğiniz gibi Yüreğir otogarı daha mantıklı geldi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.