Şimdi Ara

silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. Olay çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinterzi -- 16 Nisan 2020; 10:21:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Haklısın çoğunu ev sahibinin ödemesi gereken tutarlar. Kanalizasyon , şebeke plaka, 3 ay önce su aboneliğini üzerime aldı. Sadece 60 TL ödedim. Orda çalışan birine sorsaydın keşke

• Kingo Panda kullanıcısına yanıt
    Hocam birde bu ev satıldı . Ben o ara acele ile tuttum evi. Belediyede işlemleri yapan kişi de bir şey demedi. Tüketici hakem heyetine basvuru yapabiliyor muyum ?

• Sadece depozito sana ait, onu da evden çıkıp suyu kapattırdığında geri alırsın.
    Gerisi ev sahibinin
    Yol izlemeye falan gerek yok. Gidip ev sahibinden ya iste yada kiradan düş. Ama söyle.
    Keşke bunları ödemeden önce ev sahibine su bağlantı işlemlerini yaptır ben aboneliğimi alırım deseydin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam ev satıldı. Kimden alacağım. Adamlara mesaj attım ses seda yok. Kendileri avukat kaç tane evleri var bunu bilmiyorlar mı . Normalde ben her şeye dikkat ederim o ara nasıl kaçırdım inanın bilmiyorum.

• Ortalama 110-120 TL arası depozito adı altında bir ücret alınıyor
  • huseyinterzi H kullanıcısına yanıt
    Evi kiraladığın kişi mi sattı evi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen ay açıldı
    SİLİNEBİLİR
    geçen yıl açıldı
    SİLİNEBİLİR.
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kiraya sayarsınız

Evet hocam. Bir de tanıdık vasitasi ile tuttum evi.

• _mp_ kullanıcısına yanıt
    Kiraya sayamiyorum hocam sorun orada.

• Hakem heyeti bu durumlara bakıyor mu bilmiyorum. Bir araştır istersen.
    Mahkeme işi uzun sürer, thh bakıyorsa kontrat ve alındı makbuzu ile başvurursun.
    Ama sen ilk o kişiyle anlaşmaya çalış.

Hocam mesaj attım. Yarın görür herhalde olmadi ararım. Belediyede tanidik var ona da bir sorar netlestiririm. Thh bakıyormuş netten baktım. Tanıdık var orada olmadı onları da ararım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinterzi -- 16 Nisan 2020; 0:58:49 >
  • Peki evden çıkarken o tutarı alabilecek misin?
  • huseyinterzi H kullanıcısına yanıt
    Maalesef böyle insan çok var, azımsanmayacak kadar çok.
    Hakkını yedirme, 450 TL az para değil.

• ilk şebekeden su bağlantısı, kanalizasyon bağlama ne ya? sözleşme için ayrı ücret var bide. zaten sana hizmet etmek satış yapmak için hizmeti ayağına getirmeli bundan niye para alıyoki resmen soygun.
    su tesisatı kontrol ücretimi o 64,61tl yok artık bu nasıl bi fuhuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide sheep -- 16 Nisan 2020; 0:29:32 >
    Hocam ne desem bilmiyorum. Moral motivasyonum çöktü resmen. Yarın sabah nöbete gidecegim uyku tutmadı.

• suicide sheep S kullanıcısına yanıt
    Şu an bizim belediye su faturalarindan da normal de olmayan kalemler için para alıyor normaldir hocam .

• Evden çıkarken alamam hatta yeni eve geçtim. Evi sattılar ve satın alan kişi ile ben hiç bir sözleşme imzalamadim.

• Geçmiş olsun . Öderken aklınız nerdeydi demek isterdim ama taşınma telaşında su kesikse o telaşta açılsın diye dikkat edilmiyor bazen . Eski sözleşmeniz ev satılsada devam eder . 1 ay fazla oturun sözleşmeniz varsa . Bu fazladan ödediğiniz tutarı kiradan kesin ve belirtin bunların faturası bu ödemek istemiyorsanız komple sayacıda sökerek alır giderim diyin . Burada hiç suçu olmayan yeni ev sahibi yanmış olacak ama sanıyorumki eski ev sahibine durumu bildirecektir .

• Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni ev sahibi kiracı olduğu için biz bir an önce evine gelsin otursun diye oradan ayrildik. Orada da iyi niyetli davrandık. Tek çare sabah konuşup çözmek yoksa thh yolu gözükecek bize.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.