Şimdi Ara

Silinebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim anlamadığım kargo niye kabul etmesin, sanki detaylı inceliyorlar mı? Amazon’dan iade açtığında sana kod veriyorlar ve o kodla direkt gidip kargoluyorsun. Kullanılmış ürün göndermeleri çok saçma ama hadi oldu diyelim, Amazon asla bunun üstüne yatmaya çalışmaz. Daha geçen hafta aldığım ekran koruyucu dayanıksız çıktı ilk hasarda kırıldı başka bir yerden alsam bizi ilgilendirmez derler, burada para iadesi yaptılar hemen. Bana karalama gibi geldi

• Solstafir17 kullanıcısına yanıt

Neyi karalayacak ki ? çelişkili bir konu

Amazon kolisini açarken videoya çekmemiş, sözde kolini açmış video çekmiş sanki videoda fark etmiş kullanılmış geldiğini çelişkiler var.

Ben koliyi açarken videoya başlıyorum flash tv oyunculuğu gibi koliyi aç video çek belki içindekini müşteri değiştirdi ? zan altında bırakılabilecek bir durum. Ayrıca foruma konu açmaya ne gerek var ? Temsilci ile konuş iade alıcaklar paranın üzerine yatmıyorlar. Amazon paranı vermezse o zaman rezalet diye konu açarsınız.

Amazona söyleyecek kod verilecek ve iade edecek.

• Kıllarla dolu tıraş makinesi de işin tuzu biberi oldu.

Hepsiburada çalışanı falan arkadaş herhalde  

• ben de geçen hafta ekran koruyucu aldım, kullanılmış ürün çıktı , temizleme mendillerinin paketleri yırtılarak açılmış. parçaları içerisindeydi. İade talebi oluşturdum herhangi bir sorun çıkmadan iade ettim.

Amazon o ürünü bir başkasına da hala gönderebilir gibi geliyor, iade alınan ürünü açar bir kontrol edersin bakarsın ne var ne yok. İade gelen ürünü aynı şekilde müşteriye yollayamazsın, ben kutuyu 2 hafta sonra açsam ne olacaktı ? sıfır ürün alıyorum, bunu kullanılmış gelme ihtimali bile kötü.

• Amazon bozdu evet.

Bana da sahte ürün gönderdiler. Sonra da ürün sahte diye yorum yazdım yayınlamadılar. Özür dileyip iade edebilirsiniz dediler.

Muhtemelen yöneticileri değişti, küçük çakallıklar yapmayı seven kendince uyanık operasyon müdürü ve kategori müdürcükleri aldılarsa onların küçük oyunudur. Malum piyasada ticaret etikleri ve prensiplerinden anlamayan, işin okulunu okumuş ama kafası basmayan, müşterinin sırtına binip para kazandıracak ve iş batıracak beyaz yaka düzenbazları her yerde.

• Kanka amazon'a bonba at.

• quote:

Orijinalden alıntı: Starbucksunstari

Ya arkadaş her ürünü böyle iade alırlarsa iadeyi çöpe atcak değiller başkasına verecekler tabi. Amazondan aldığınız her ürün illa biri tarafından kullanılıp iade edilmiş ürünler oluyor

Umarım ileride senin de başına böyle bir şey gelir de "atacak değiller ya..." deyip oturursun bir köşeye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay yasal zemine tasinacagi icin mesaj silinmistir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRSİMURG -- 2 Mart 2021; 0:24:47 >
  • Olay yasal zemine tasinacagi icin mesaj silinmistir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRSİMURG -- 2 Mart 2021; 0:25:4 >
  • video neden kaldırıldı ? neden 1 mesajlı üye ? türkiyede yaşayıp daha önce donanım habere birşey bakmaya sormaya girmemiş adam var mı ? kardeş bi'de inşallah doktor değilsindir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.