Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaansavran -- 4 Mart 2013; 15:46:56 >

• hemençevir.com' dan halledebilirsin...
  • arkadaşım uğraştım ve 1,5 saatlik uğraşlarım sonunda çevirdim.
    Objektif:

Senato evinin içinde bir yolu bul, ve ara, Cicero, meydana senin yolunu yaptığı için.

-Pansa'nın evinin caddelerine nazır olurken tahta alanda.- madeni para yerleri
    Octavianus'un odasına olmayı pencere boyunca atlaman için sana izin veren odanın içinde, yatağın ayağında.

Merdivenin yakınında bütün sıçanlarla alanda -Senin, Octavianus'un odasına götüren boşluktan dışarı gelmenin olduğu zaman duvara yaslandığın gibi, madeni para, tüccardan karşıda daha yüksek alan tarafından olacak. > depolama alanı-.

Doğru tezgahın yanında birahanenin -Sıçanların yukarısında tahta kürsüde. Merdiven, duvar ve haça karşı eğilime tırmanmaktan sonra, tahtadır. — şehir kapıları —> tüccarın alanı- içinde.
    -Çalınan mal tüccarının doğru önünde (Ona orada dönmek, sen, (Batıda kenar) alanın ortasının yakınında duvara yaslanmaya ihtiyaç duyacaksın, bazı kutular tarafından, ve bazı binaların arkasında sıkacaksın).-
    Yukarıya (Doğu tarafı) orta alanda tüccarın yukarısında (Sen, tüccarın soluna bir kutuya tırmanmak zorunda olacaksın).

> -Senin, girdiğin gibi, o, Uzakdoğu'ya olacak.- şehir kapıları
    Çıkıştan önce sol ve orta koridorun arasında bir boşluğu içeride doğru ara.

Giriş duvarının batı kenarında -Doğu evin ikinci zemininde kadınların yanında (Onu alması için onların yakınında bir kurbağa veya sıçanı at). — meydan — senin, meydana girdiğin gibi batıya vatandaşla konuşur. Onla konuşmaktan sonra, sen, insanlara konuşmaya ihtiyaç duyarsın, bundan dolayı soupboxa gidersin... Er, insanlarla konuşması için O'in olduğu kenar ve baskıya konuşmacı kürsüsü ve yürüyüş. Fırtınaya onlar senato evini ikna et. Senin, yapabildiğin türlü konuşmalar, onlar öyle yapmaya kanunlaştır vardır. Gümüş bir madeni parayı sonra alması için sakalla senatörle konuş. Bırak, ve senato evine git. Madeni para yerleri-.
    -Uzakdoğu'da doğru, sen, bir sütunun yanında çıkmadan önce.- Merdivenin yukarısı, soldan üçüncü sütunun arkasında.
    -Bırakması için onların olduğu insanlar ve olmayla konuşmaktan sonra senatörle konuşur

şaka şaka hemencevir.com yaptı çeviriyi.anla anlaya bilirsen

• kardeşim bana kaldığın yeri söyle sana yardımcı oluyrum ben oyunu geçen hafta bitirdim kaçıncı yaratıkta kaldığını yaz sana taktiğini söyleyeyim yada yaratığı bulamadıysan sana nasıl bulacağını anlatıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.