Şimdi Ara

silinebilir..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-) Konsol bölümünde her türlü kopya oyun, koruma kırılması, modchip, firmware hack ve downgrade gibi illegal konular hakkında konu açmak, paylaşımda bulunmak, yardım istemek ve bu tür konularda PM yolu ile dahi olsa yardım edilmesi yasaktır. Bu kurala uymayan üyelerin yorumları veya konuları haber verilmeden silinecek ve üye hakkında gerekli cezai yaptırım başlatılacaktır.

2-) Konsol kırma ile ilgili araçlar lisanslı olsa bile illegal bir amaca hizmet ettiği takdirde forum kuralları dışına çıktığını unutmayınız. Bu tür programların kullanılışını anlatmak ya da paylaşmak forum kurallarınca yasaktır. Ayrıca homebrew yazılımların konsolu garanti kapsamı dışında bıraktığını da unutmayınız.

bu sebeplerden dolayı konumu silebilirsiniz.. iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .nevermind -- 12 Mayıs 2009; 19:34:57 >

• 2-) Konsol kırma ile ilgili araçlar lisanslı olsa bile illegal bir amaca hizmet ettiği takdirde forum kuralları dışına çıktığını unutmayınız. Bu tür programların kullanılışını anlatmak ya da paylaşmak forum kurallarınca yasaktır. Ayrıca homebrew yazılımların konsolu garanti kapsamı dışında bıraktığını da unutmayınız.

Konunun içeriğini sil, ceza alabilirsin.

(:
  • yanlış bilmiyorsam bu durum illegal bir şey değil.. eğer öyle ise moderatör bir arkadaşımız konuya gerekli şeyi yapabilirler..

yinede ilgilendiğin için çok teşekkür ederim dostum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.