Şimdi Ara

silinebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: goker

Burn Out, charı geri verdin mi ?

henüz değil, ama öyle olacak gibi gözüküyor.
  • Gökãy'ın mesajını editlemesi üzerine anlaşma sağlanmıştır.

Yağcılara kapak olsun.
  • quote:

Charı geri veremiyormuş

Benim kim olduğumu ne olduğumu aldığımı sattığımı bilen bilir kaan* mış ozan mıs iplemem bile..

Tek bir olumsuz referans bu beni dolandırdı diyecek yoktur.

Burada mağdur olan benim takası cuma günü yaptık parayı cumartesi vereceğini söyledi pazar geçti pazartesi geçti salı vereceğini söylüyor. Benim güvenimde kişilere bir yere kadar

Kaan Ozan adlı şahısların mesajları alehime delilsiz mesaj yazmaktan dolayı şikayet edilmiştir.

Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökãy

quote:

Charı geri veremiyormuş

Benim kim olduğumu ne olduğumu aldığımı sattığımı bilen bilir kaan* mış ozan mıs iplemem bile..

Tek bir olumsuz referans bu beni dolandırdı diyecek yoktur.

Burada mağdur olan benim takası cuma günü yaptık parayı cumartesi vereceğini söyledi pazar geçti pazartesi geçti salı vereceğini söylüyor. Benim güvenimde kişilere bir yere kadar

Kaan Ozan adlı şahısların mesajları alehime delilsiz mesaj yazmaktan dolayı şikayet edilmiştir.

Kolay gelsin

Saçma sapan huzur bozan ve hakaret ettiğin mesajları diyorum.

• Forumda olmadığım süre zarfı içerisinde konu silinmiş.
    @Burn Out, niçin charı geri vermiyorsun ?
  • Burn out burada hatalı sensin. Anlaşmanın bir kuralı vardır bu kurala uyacagın anlamına gelir.
    Siz takas yapmışsınız ve günü geldiginde ödeme yapmamış isen burda anlaşmayı bozan sensin. Senin gökayla "Benim ailevi sorunlarım olursa ödemeyi geciktirebilirim k.b oda tamam anlaştık" böyle bir şey konuşmadıgınızı farzediyorum.
    Adamı baglamaz senin problemlerin. Herkesin bi ihtiyacı vi sorunu vardır orası ayrı ama anlaşmayı bozan sensin. Agır konuşmaması gerekti belki ama , Burada anlaşmayı bozan sensin ve onu madur duruma düşüren sensin şikayet etmesi normal gky ın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn Out

quote:

Orijinalden alıntı: Antor

Ertesi gün verecem demişin şu zamana kadar vermemişin öyle bişey yazmasa dahada vermeyecektin belkide halende vermiş değilsin. Bir kere anlaşmaya uymayan sensin alacak para olmadan alışveriş yapmaya kalkan sensin şimdi kalkıpda adama terbiyesiz demenin anlamı yok çünkü o adamın diyeceği şeyi haketmişin.

Ben senden miktarı önemli değil birşey alsam bugün git yarın gel diye oyalasam hoş bi davranış olurmu ? Sözleşip anlaşıp vermeyip 1-2 gün sonra verecem desem bunu söylemiş olmam beni haklı çıkartırmı ? Çıkartmaz hatta ben böyle bişey yapsam sen dakikada bir konu açarsın. O adam bu yolada gitmemiş konunun altına yazacağını yazmış.

Yorum yazın yorum yazın diyede yazmışın ister hoşuna gitsin ister gitmesin benim yorumum bu.

Sen "Gökãy"ın akrabası falan mısın ? onu savunup duruyorsunda.
    seninde ailevi & parasal problemlerin olsaydı anlardın.
    insanoğlu şaşar-beşer ne yapalım yani ?

Arkadaş ailevi problemlerin varsa elinde o an gb yoksa ne diye girersin takasa ?

• Madem paran yoktu ödemeyi yapamayacaktın karakteri neden aldın
    sonra burada konu açıp zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun
    gökayın hakaret etmesi değil senin yaptığın daha büyük terbiyesizlik
  • Biraz konu dışı gibi görünse de konuyla çok alakalı bir şey söylemek isterim; lütfen arkadaşlar her ne kadar güvenli bir site de olsa, ne kadar güvenilir bir üyeymiş gibi de görünse hiç bir zaman siteyi araya sokarak yüz yüze görüşmeden alışveriş yapmayınız. Burdaki iki arkadaşı da olayın dışında bırakarak söylüyorum. Evet ben de burada bir kaç kişiyle alışveriş yaptım havale yoluyla ve hiç bir sorun çıkmadı, onlar kendilerini biliyorlar çok teşekkür ediyorum onlara; ama unutmayın ki artık hayat çok değişti. En ufak bir şey için bile insanlar birbirini öldürmeye başladı. Lütfen alışverişlerinizi yüz yüze yapmayı tercih edin böyle sorunlar yaşanmasın.

İyi forumlar dilerim.
  • @kücük fare
    Ben dengesizim sen değilsin?

@gökay
    Ben dolandırıcı vs. demedim şahsi fikrimdir.
  • Anlasmamız doğrultusunda arkadasımızın bugun hf yi vermesi gerekirdi hala bekliyorum.

Kaan* benim hakkımda şahsi fikrini beyan etmeni istemiyorum.Kendi içinde istediğini diyebilirsin bana, Seni aşağılamadığım sürece benim hakkımda yorum yapmanı istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökãy -- 5 Ocak 2010; 16:27:14 >
  • bende bu burnout ile takas yapıcaktım aracı diye larry var dedi kendi larry diye msn açmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: MavimsiDünya

bende bu burnout ile takas yapıcaktım aracı diye larry var dedi kendi larry diye msn açmış

:)

yazık yahu.
  • Saat 19.53 Ne Charı geri verdi, ne hf kodu yolladı, nede msn e giriyor..

4 Saati kaldı..
  • Ben size bu adam şerefsizdir dedim. Hani Kanıt dediniz Haram olsun hepsi. Öbür tarafta ateş olur inşallah
  • Kaan* Gel savun hadi.

Ozan sende fake üyeliğinle gelirsin.

Gelinde savunun su adamı..

1 saat 45dk sı kaldı dahada getirmesse istemiyorum.Haram zıkkım olsun..
  • Yorumları şimdi okudum da ailevi problemler diyor 1 gün geciktirdim nolur diyor hayvan değilim ben diyor. Ulan ne biçim adamsın lan sen.
    Yav bu da nasıl forum anlamadım ki. Bu adam bi banlanamadı gitti illa herkesi mi dolandırsın bunu mu istiyorsunuz. 2 kişi bu adamın dolandırıcı şerefsiz Allahsızın biri olduğunu söylüyor hala foruma girip çıkıyor. Lütfen DH yöneticileri kendinize yakışanı yapınız.
  • Nasıl saglandı anlaşma? charı yada kodu verdinmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

Nasıl saglandı anlaşma? charı yada kodu verdinmi?

Anlaşmamız;

Bana bugun hf kodu gönderecekti..

Saat 23.31 oldu hala gelmedi artik istemiyorumda. İsterse 10 senelik hf kodu getirsin.

Haram eder geçerim altı üstü 1 gb
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.