Şimdi Ara

Silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xPixieSx -- 11 Ocak 2010; 2:15:20 >

• Yalnız mısın yoksa tek başına mı?
    Benim konuştuğum, gezdiğim ve beraber vakit geçirdiğim bir sürü insan var ama yalnızım. Yalnızlığı seviyorum bu arada.
  • Bu saatlerden sonra en iyi dostlarin tekirdag raki ve mezeler.. Bu surec boyle devam eder
  • Zihnindeki mükemmeliyete uygun insan aramayı bırakıp, o zihnine uygun olmayan insanlara karşı nasıl kendimden en az ödün vererek uyum sağlayabilirim onu düşün.Eminim ki bunu yapabilirsen bu türden mesajları yazmayı bırakıp, hayatının en güzel dönemlerini yaşamaya başlayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2n4...4Life

Zihnindeki mükemmeliyete uygun insan aramayı bırakıp, o zihnine uygun olmayan insanlara karşı nasıl kendimden en az ödün vererek uyum sağlayabilirim onu düşün.Eminim ki bunu yapabilirsen bu türden mesajları yazmayı bırakıp, hayatının en güzel dönemlerini yaşamaya başlayabilirsin.

Kesinlikle katılıyorum. Kafamdaki imaja göre birini ararsan hep mutsuz oluyorsun. Hiç şans vermediğin insanlara şans verdiğin de ise mutlu olabiliyorsun. Şahsen şans vermediğim biriyle inanılmaz ve betimlenemeyecek kadar neşe içinde zaman geçirdim. Tek kötü yanı pahalı çikolatalar gibi tadımlık kaldı ağzımda. Buna da şükür diyorum.

• Fight Club izle iyi gelir ilaç gibi film mübarek piskolojin düzelir 1hafta acaib bi havaya girersin sonra sında karakterını etklıer değişirsin
  • ne demıs cubukcu genclık artık bıtmıs herkes kendı yoluna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    10 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz

quote:

Orijinalden alıntı: 2n4...4Life

Zihnindeki mükemmeliyete uygun insan aramayı bırakıp, o zihnine uygun olmayan insanlara karşı nasıl kendimden en az ödün vererek uyum sağlayabilirim onu düşün.Eminim ki bunu yapabilirsen bu türden mesajları yazmayı bırakıp, hayatının en güzel dönemlerini yaşamaya başlayabilirsin.

Kesinlikle katılıyorum. Kafamdaki imaja göre birini ararsan hep mutsuz oluyorsun. Hiç şans vermediğin insanlara şans verdiğin de ise mutlu olabiliyorsun. Şahsen şans vermediğim biriyle inanılmaz ve betimlenemeyecek kadar neşe içinde zaman geçirdim. Tek kötü yanı pahalı çikolatalar gibi tadımlık kaldı ağzımda. Buna da şükür diyorum.

+1907 :) Tadımlık çikolatalar... Evet. Beynimde yer etmiştir her birinin tadı. Nostalji yaparsın, ah ulan neden şu hatayı yaptım da bıraktım gitti dersin. Sırf daha iyisi uğruna evdeki bulgurdan da oldum lan da dersin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.