Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EROL_ESMER -- 12 Şubat 2010; 19:13:31 >

• lütfen konu açarke daha fazla bilgi vermeye çalışın bu yazdıkarınızla hehangi bir şeyelr anlamak çok güç elinizdeki kullandığınız ses sitemi nedir markası modeli girişleri eğer bir ss koyabiliyorsanız çıkışlarının lütfen bu tür şeyleri göz arda etmeyin ayrıca lşu anda kulandığınız ses kartı on board mı ve ayrıca ne tür bir ses kartımı almak istiyorsunuz harici veya anakartı mı değşitireceksiniz.bu sorular doğrultusnda yardımcı olma şansımız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonhack

lütfen konu açarke daha fazla bilgi vermeye çalışın bu yazdıkarınızla hehangi bir şeyelr anlamak çok güç elinizdeki kullandığınız ses sitemi nedir markası modeli girişleri eğer bir ss koyabiliyorsanız çıkışlarının lütfen bu tür şeyleri göz arda etmeyin ayrıca lşu anda kulandığınız ses kartı on board mı ve ayrıca ne tür bir ses kartımı almak istiyorsunuz harici veya anakartı mı değşitireceksiniz.bu sorular doğrultusnda yardımcı olma şansımız var.

hocam bana sadece bilgisayarıma bi ses kartı almalıyım ama nasıl bi ses kartı almalıyım.bu önemli benim için.ses sisteminin önemi yok benim için.ses kartıma gelince markasını bilmiyorum.sadece 4 tane giriş yeri oldugunu göruyom hepsi bu
  •  silinebilir

creative audigy ls 5.1 ses kartı
    elimde bu karttan var. ilgilenirsen kart sorunsuz, ve temizdir. 40 tl ye bırakırım.
    yeni aldıgım bilgisayarda onboard ses kartı oldugu için satıyorum.
    uzerinde 5 çıkış var., ben creative 5+1 ses sistemi ile sorunsuz kullanıyodum. ayrıca tv kartı için ses girişide bulunuyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryphos -- 10 Şubat 2010; 14:49:41 >
  • HOCAM MADEM ELİNDE CIHAZ UYUYORSA.SAHİBİNDEN.COM VEYA GİTTİGİDİYORDAN İLAN AÇ ALAYIM.FAKAT ALET BENİM BİLGİSAYARIMA OYURMAZSA YANİ OLMAZSA GERİ İADE EDERİM OK.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen yıl açıldı
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.