Şimdi Ara

silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Siirt
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepciniz83 -- 27 Ocak 2011; 2:41:10 >

• hocam sizde nokia e72 varmı?
  • maalesef su an e72 yok
  • skype çalışıyor mu bu cihazda?
  • özel skype programi yoktur maalesef
  • İlk defa iki sene önce adını duyduğumda henüz satışta değildi ama sitesinde yazan özellikleri çok hoşuma gitmişti. Nihayet pazara çıktığında ise teknolojik olarak biraz geride kalmıştı:
    - 3G yok
    - Wi-Fi desteği resmi olarak yok, beta olarak yani henüz geliştirilme aşamasında olan bir wi-fi desteği var

Meizu çok güzel media player'lar çıkaran bir firma, M8 de çok şık bir cihaz ama ar-ge ve üretim aşaması uzun sürdüğü için satışa çıktığında "geç bir ürün" olmuştu. Her şeye rağmen görsel olarak çok etkileyici bir arayüze sahip :-)

İyi satışlar
  • biraz geride kaldı ancak halen azımsanmaz bir makina sahipoluna bilecek en iyi PDA lerden biri kimse iphone la kıyaslamasın
  • pm attım.
  • iPhone killer mi gercekten ?
  • Eskiden orijinal WM yazılımları yüklenemiyor ama "yakında çıkacak fw ile bu mümkün olacak" deniyordu, oldu mu?
  • Güzel cihazmış. Sar değeri ne durumda acaba?
  • şu cihazı garantili satan bir yer yokmu?
    pinphone ve ya m8, araştırmaya devam.
  • Cihaz güzel ama alma taraftarı değilim şuanda daha önce olsa düşünülebilirdi. M9II serisini bekliyoruz
  • Resim linkleri ölmüş galiba
  • buda çok iyi bir ürün ama ben asıl m9 u bekliyorum

hayırlı satışlar
  • İyi günler,
    Öncelikle Meizu M9 getirmeyi düşünüyor musunuz?
    M8'in garantisi ne durumda. Yani bir arızası olsa muhatabım kim olacak?
    M8 modeli ile M8 MiniOne modeli aynı model mi, değilse ne gibi farklılıkları var?
    Benim için çok fazla uygulama olması, market olması önemli değil! Ancak oyun seçeneği yeterli seviyede mi? Telefonların oyun performansını göstermek için kullanılan bir "need for speed: shift"i M8 ile aynı karede göremedim hiç. Kaliteli aksiyon oyunlarından bahsediyorum.
    Bu soru(n)larımı yanıtlarsanız ve benim için yeterli bulur isem alıcıyım.
    Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1472

İyi günler,
    Öncelikle Meizu M9 getirmeyi düşünüyor musunuz?
    M8'in garantisi ne durumda. Yani bir arızası olsa muhatabım kim olacak?
    M8 modeli ile M8 MiniOne modeli aynı model mi, değilse ne gibi farklılıkları var?
    Benim için çok fazla uygulama olması, market olması önemli değil! Ancak oyun seçeneği yeterli seviyede mi? Telefonların oyun performansını göstermek için kullanılan bir "need for speed: shift"i M8 ile aynı karede göremedim hiç. Kaliteli aksiyon oyunlarından bahsediyorum.
    Bu soru(n)larımı yanıtlarsanız ve benim için yeterli bulur isem alıcıyım.
    Teşekkürler...

iyi günler evet m9 ilerde getirtebilirim. ama tarih belli değil şu an.
    M8 modeli minione ile aynı modellerdir.
    cihazda market de var aslında ama marketi çince.
    oyun olarak da bikaç 3d oyunu mevcut ama nfs tarzı oyunları şimdilik yok. fakat kendi paylaşım sitesinde programlarla ps1 oyunlarını oynayanlar var.
    Tema desteği çok fazla sayıda var cihazın.

• Cihaz cidden güzel ama sanırım m9'u bekleyeceğim ya da onu birisi getirtene kadar (mümkünse bir firma yetkili olarak) ya bekleyeceğim ya da büyük bir indirim olursa kaliteli başka telefonlarda ondan alacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.