Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
0
Favori
7.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kulübümüze RS almayı düşünüyoruz.

* İlgilenen arkadaşları RS mevkiinde 2-3 maç deneyerek karar vereceğiz.

* Her pazartesi 22:00-01:30
    her çarşamba 22:00-01:30 ve her cumartesi 0:30-04:30 arası online olması önemlidir.
  • RS yok mu :)
  • Kaleci buldum olma mı ? ama bundada saat sorunu var... oynarken denk geldi..arkadaş da türk..psn sini mesaj attım ps3 den bakarsın abi..
  • Oooo guzel haber Can kardesim.. Bu arkadas ta yurtdisindan mi :)
  • bilmiyorum abi.. ranked maç yaparken birkaç kere denk geldik..bugünde denk geldik..söyledim sıcak baktı..sana mseaj attım ps den konuşursun...şimdi de rs avındayım buldum konuşuyorum...ben buluyorum ama siz bilirsiniz yine denersiniz bakarsınız...
  • RS arama.. Bizim siteye bi bak. Denemek icin bi arkadasla anlastik. Kaleci ve surekli bir CB olsa super olur. Ceyhun cumartesileri hic gelemicek.

Bu GK arkadasin saatlerinin uymadigini soyledin. Ne dedi sana kendisi?
  • rs için biraz geç kaldın abi :) konuştuk adamla yurtdışından bu da :) ama türk ...kaleci sadece saatler uymuyor pazartesi gelebilirim dedi o kadar...
  • RS su an icin var gibi Can..hatta bu RS arkadas olmazsa yine forumdan irtibat kuran baska bir RS var ;)
    Konusuruz yine. Ama GK'nin tek bir gun gelebilmesi uymaz.
  • dediğim gibi ps dan mesaj attım...psn verdim konuşursun abi..
  • Beyler , aksama practice maclari icin istisnai olarak saat 23.00te toplaniyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

Beyler , aksama practice maclari icin istisnai olarak saat 23.00te toplaniyoruz.

herhangi bir taktik veya oyunla veya cluble alakalı soru olursan meşaj yolla yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Promurder

quote:

Beyler , aksama practice maclari icin istisnai olarak saat 23.00te toplaniyoruz.

herhangi bir taktik veya oyunla veya cluble alakalı soru olursan meşaj yolla yeter

Osman abi , yaş kaç ?
  • Osman abiden cevap yok :( neyse.

Kendi kalecimizi kendimiz yetistircez arkadaslar. Baska care yok.
  • quote:

Osman abiden cevap yok :( neyse.

Kendi kalecimizi kendimiz yetistircez arkadaslar. Baska care yok.

27 listemde 100 kişi var 100undede fifa var fifa çevrem cok geniş istedigin gk olsun gk senn kopeğin olsun
    nese gerçekten gerekli 1 şey olursa meşaj atarsın dun bakmadım bugun actım pc yeni
  • Bu akşam kaçta toplanıyoruz???
  • Beyler , kaptanimiz bu gece katilamayacagini soylemisti.Ancak planlar degismis. Bu aksam tekrar toplaniyoruz.
    Melih Burak Can Ufuk...
    Ben de gelebilirsem 12'de gelecegim.olmazsa 0:30da evdeyim. Sizler 0:00'da online olun lutfen.
  • Merhabalar öncelikle (: Ben uzun süredir klüp arayışları içerisindeyim. Ancak yaşımın 14 olmasından dolayı olumlu sonuçlar alamadım (:
    Şimdi şöyle anlatayım. Oyuncumun overallı çok yüksek olmasa da her yerde iyi oynarım (CDM hariç) Kaleciliğim baya iyidir. Ancak GK ovr. 78. St de 83 ovr var. ancak saatler uymuyor. Öğrenci olduğum için sadece hafta sonları ve cuma girebiliyorum o da en fazla 11'e kadar. çünkü hafta sonu sabah 9'da antrenmanım oluyor Gençlerbirliği'nde. Karar sizin (: isterseniz birkaç maç deneyin kalede forvette fark etmez. kaleciliği tercih ederim ama finisher'ım da 90 küsürlerde (: iyi akşamlar yanıt bekliyorum. Cevabınız olumsuz da olsa lütfen yazın. Sorun değil (:
  • Beyler , bu aksam 22:00de hazir olun lutfen.

Daghan , toplanma saatlerimiz senin katilacagin saatlere uymuyor. Cumartesi gunleri 0:30 civari basliyoruz. Cuma ve pazar oynamiyoruz.
  • Bu gece 0:00'da toplaniyoruz arkadaslar.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.