Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben gecen hafta iPad 2aldm 16gb wifi ama 3g nin gerekli olduğunu düşünüyorum şuandan itibaren aldığım yeri arayıp değiştirme talebinde bulunsam olur mü bide iPad de black bleeding var onu mana edebilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoq2 -- 27 Mayıs 2011; 21:20:54 >

• Şansını dene. Olmadı satarsın. Çünkü servise falan girmesi gerekir eğer sorunlu diye bahane edersen. Ya da kullandığın telefonu modem yap, 3g almak için satma.
  • 5800 var olur mü
  • cep telefonun ne? eğer android yada iphone ise ipad için hot spot yapabilirsin
  • Symbian var 5800 Nokia
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoq2
    Symbian var 5800 Nokia

joikuspot programıyla wifi olur telefonunuz...

http://www.joiku.com/products/joikuspot_light

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapya -- 27 Mayıs 2011; 16:11:49 >
  • Nasil olucak bu şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen yıl açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR.
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoq2
    Nasil olucak bu şimdi

Ne nasil olacak? Joikuspot mu yoksa degisim mi?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Aslında ikiside ama jouiku U çözdüm aveadan da 1gb lik hemen paket aldım denedim ama bir soru daha joiku süreli mi
  • jouiku oviden satın al 15 tl ben bu şekilde kullanıyorum ipad2 de çok güzel bağlanıyor ve bir sorun yok satın alırsanız şifrede koyabiliyorsunuz ve bağlantınız daha sağlıklı oluyor satın aldığınız içinde kullanım süresine maruz kalmıyorsunuz...
  • Sadece amacın 3g ise, Multivınn veya Vodafone'nin vodemlerinden alabilirsin, bağlantı olmadan şarjı sayesinde her yerde kullanabilirsin. MultiVınn 200 liraya satılıyor, direk o 3g bağlantısı kuruyor ve Wifi ile sen onun üzerinden internete girebiliyorsun.

Aynı paraya 3g'li modeli alabilirim dersin tabiki ama değişimde sorun olursa diye söyledim. Ayrıca elinde sürekli bulunabileceğinden, farklı zamanlarda da kullanabilirsin. Bi araştır derim bu seçeneğide.
  • Gelismis bir telefonun varsa hotspot olarak kullan,bana gore 3g gereksiz hep telefonum yanimda sonucda.
  • Backlight bleeding olmayan cihaz bulamazsın bende belli belirsiz çok çok az şans işi
  • hayır yani sadece model degiştirmek istiyorum ama vazgeçttim cunku joıku uygulamasını aldım telefonumdan yayın yapıp kullanabiliyorum :)
  • bişi değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: QoS

bişi değil :)

Onun yerine ben tesekkür etsem olurmu .? Yazilarina bakilirsa 17-18 yas civarinda arkadaş,,,
  • Bu teşekkürler geç olsa da
  • tesekkurden once, basligi editlemeyin ki bundan sonra arama yapacaklar amerikayi yeniden kesfetmesin, hatta ipad wifi icin telefonlardan hotspot ile 3g baglanti gibi aciklayici hale getirin. bilgiyi alip basligi silmek uygun olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapya -- 27 Mayıs 2011; 23:45:46 >
  • http://www.google.com.tr/search?source=ig&hl=tr&rlz=1G1GGLQ_TRTR257&q=hotspot+nokia+5800&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=

hotspot nokia 5800 yazınca çıkıyor zaten. Referans olacak bir başlık değil. Başlığı açanın isteğiyle silmiyorum ancak kilitliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.