Şimdi Ara

Silinebilir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: slayfox

normal lugia shiny phonie anciant manapy bide Mystic Suicune yakaladım walla bi bulayım hemen hediye edicem

teşekkür ederim 2 hafta sonra lys sınavım var bıraktım onu sabahtan beri pokemon arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

quote:

normal lugia shiny phonie anciant manapy bide Mystic Suicune yakaladım walla bi bulayım hemen hediye edicem

teşekkür ederim 2 hafta sonra lys sınavım var bıraktım onu sabahtan beri pokemon arıyorum.

Yeğenimde girecek sınava sen oyunu boswer sınawa bak gelince sana 10 tane istediğin pokemonu hediye edeyim "Ders Herşeyden Önce Gelir"

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

quote:

Yeğenimde girecek sınava sen oyunu boswer sınawa bak gelince sana 10 tane istediğin pokemonu hediye edeyim "Ders Herşeyden Önce Gelir"

teşekkürlerde kafa dağatmak için oynuyorum aylardır ders başından kalkmadım şuan dershanede birinciyim. konu eksiğim yok sözelciyim zaten. sadece günde 1 saat tekrar ediyorum ezberlerimi. zaten istediğim üniversiteye gireyim tüm pokemonlarımı dağatcam.

• bende su legendları tamamlayayım onun için uğrasıyorum
  • bende başlıyalı 4 gün oldu puanım 500 tek amacım craterde olduğu gibi ilk yüze girmek. şuan 106 pokemonum var hepside yüzlük. zaten bir kerede 6 pokemon yakalıyorum. sonra onları yüzlük yapıp yenilerini yakalıyorum. böyle bir taktiğim var.
  • o zaman oyunu biliyorsundur benim hesaba bakar mısın hangi legendlar eksik

Nick: SLYFoX

parayla alınanlara gerek yok
  • Oyunu biliyorum ama 4. ve 5. nesil pokemonları bilmiyorum.
  • Yanlış bilmiyorsam 6 tane eksiğim var

Latios
    Kyogre
    zapdos

bide adını bilmediğim 3 legend kaldı
  • quote:

Yanlış bilmiyorsam 6 tane eksiğim var

Latios
    Kyogre
    zapdos

bide adını bilmediğim 3 legend kaldı

İnşallah bulursun
  • dark phoine yakaladım daha ducklet yok
  • duckletten sonra yakalamaya çalışcağım pokemon olan buizelı buldum ducklett hala yok
  • bana cıkmıstı ben işime yaramaz diye yakalamamıstım arayacağım aklıma gelmezdi
  • Ben sevdiğim pokemonlardan ilk 6 kurcam. tabi daha ikisi eksik.

Mystic Munclax
    Shiny Pachirisu
    Shiny Buizel
    Shiny(Mystic) Smeargle
    Shiny(Mystic) Ducklett
    Mystic Rosarade

İlerde live açılınca bu ilk 6yla oynucam.
  • benim kafamda daha farklı bi team var simdilik acıklamayayım live da savasırız seninle
  • Live oldu mu en eskilerden biri olduğum için ilk turnuvayı ben açmayı istiyorum.
  • hayırlısı
  • Shiny Smeargle'a sahibim. Shiny Panpour'a karşılık olarak verebilirim. Trade'de şu anda. Eğer kabul ise teklifini yap. Ô.ô
    Edit;
    Nick'im: PETERLEOSCHWARZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peterleoschwarz -- 4 Haziran 2011; 0:21:57 >
  • attım teklif çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elbryan -- 4 Haziran 2011; 0:32:44 >
  • mytic ducklett de buldum sonunda takımım tamamlandı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.