Şimdi Ara

Silinebilir.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni vidyoda 21 Kasim 21012 yi gosteriyor, E3 2012 de Microsoftun sunumunda sanirim.

Kısa video, öncelikle özel efektler kapalı gösterir ve çok az belirgin Halo referanslar bulunuyor. Çeşitli noktalarda test tüpleri ve diğer ekipman Spartalı Büyütme Programı için bir referans olarak belki de gösterilir, ancak Master Chief veya başka tanınabilir Halo karakter veya yerel hiçbir iz yoktur.

Üslupsal geçen yıl Haziran ayında Microsoft'un E3 basın toplantısında gösterilen teaser çok benzer. Bu benzer görüntü özellikli ve sonunda sorun bekliyor keşfetmek için, onun soğuk depolama Master Chief uyanış içine geçiş.

Google ceviri

Kaynak :http://www.computerandvideogames.com/337599/halo-4-release-date-november-21/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 28 Şubat 2012; 22:13:15 >

• Emin degilim fakat Microsoft bu habere ve vidyoya sahte demis sanirim . PS3 den yazdigim icin sorun oluyor linkdeki haberi cevirebilecek kardesim, varsa simdiden tesekkurederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 28 Şubat 2012; 17:36:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Emin degilim fakat Microsoft bu habere ve vidyoya sahte demis sanirim . PS3 den yazdigim icin sorun oluyor linkdeki haberi cevirebilecek kardesim, varsa simdiden tesekkurederim.

sahte değil
  • @ Baloncesto eyvALLAH sagol kardesim.
  • sahteymiş ben onu bu video sandım http://www.youtube.com/watch?v=EXvChHXUQjg
  • Sahteymis degilmi yapacak birsey yok ozaman tekrar sagol kardesim.
  • Oyunun ana konusu var. İşyeri ve mobil üzerinden girdiğimden link koyamiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    10 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.