Takip, teşekkürler ayrıca iyi olmuş özellikle de Sense.
mesajım bulunsun
takip indiricem
süper olmuş , elerine sağlık...
Yorumlarını paylaşan herkese teşekkürler. 1-2 hafta içinde GO Launcher 3.0 sürümü çıkacak, esaslı bir güncelleme yapacağım inşallah.
quote:
Orijinalden alıntı: NS_85
Yorumlarını paylaşan herkese teşekkürler. 1-2 hafta içinde GO Launcher 3.0 sürümü çıkacak, esaslı bir güncelleme yapacağım inşallah.
bugüne kadar her yeni sürümün özelliklerini hemen anlıodum fakat 3.0 da ne farklılıklar var bir türlü çözemedim :(
Arkadaşlar pakete büyük bir güncelleme yaptım. Yeni pakette yapılan değişikliklerin ayrıntılarını görmek ve paketi indirmek için ilk mesajı inceleyiniz.
YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER (v3.0): - GO Launcher EX sürümü güncellendi - GO Launcher HD (tabletler için) sürümü güncellendi. - 59 adet yeni GO Launcher teması eklendi. - 2 adet tema güncellendi. - GO Weather sürümü güncellendi - GO Locker sürümü güncellendi, 40 adet yeni ekran kilidi teması eklendi ve 1 tema güncellendi. - GO Power Master Uygulamasının sürümü güncellendi. - GO Backup Uygulaması güncellendi - GO Launcher Alt Panel Seti uygulaması eklendi
teşekkürler takip
tesekkurler.cok guzel vekapsamlı çalışma olmuş.eline sağlık.
Kardeş güzel bir derleme olmuş, eline sağlık.
Ama keşke hızlı bir yere yükleseydin. Bedavacıya damla damla 80-100 kb la geliyor. Herkes tamamını indiremiyebilir.
Öncelikle emek için çok teşekkürler.. Gerçekten güzel bir derleme olmuş.. Benim sormak istediğim deposit files daki dosya boyutu 52,36 mb iken freakshare deki dosya boyutu 102 mb.. Bu iki dosyada aynı dosya değil mi yoksa sorun bende mi
quote:
Orijinalden alıntı: tataroktay
Öncelikle emek için çok teşekkürler.. Gerçekten güzel bir derleme olmuş.. Benim sormak istediğim deposit files daki dosya boyutu 52,36 mb iken freakshare deki dosya boyutu 102 mb.. Bu iki dosyada aynı dosya değil mi yoksa sorun bende mi
Ben de mesajınız için teşekkür ederim. Linkleri değiştirirken depositfiles linkini değiştirmeyi unutmuşum, paketin bir önceki versiyonun linki kalmış. Şu an düzelttim
Bu seferde deposit files boyutu 647 mb oldu freakshare 102,7 mb.. Jetim kotalı olmasa canın sağolsun ikisini de indirip bakardım ne var diye ama kotalı internet başa bela
quote:
Orijinalden alıntı: tataroktay
Bu seferde deposit files boyutu 647 mb oldu freakshare 102,7 mb.. Jetim kotalı olmasa canın sağolsun ikisini de indirip bakardım ne var diye ama kotalı internet başa bela
Çok affedersiniz ya, ana paketin linkini eklemişim Şu an tamam
bende zaten go louncer kurulu bunun içindeki dosyaları nasıl ekleyebılırım
quote:
Orijinalden alıntı: fefeyx
bende zaten go louncer kurulu bunun içindeki dosyaları nasıl ekleyebılırım
Dosyaları hafıza kartınıza kopyalayın ve sonra normal uygulama kurar gibi kurun. Yüklediğiniz temalara, temalar bölümünden, widgetlara, gowidget bölümünden ulaşabilirsiniz.
teşekkürler hocam harika paylaşım
Her android telefona yüklenir mi bu paket(S3 alacağım, yavaş yavaş öğrenmek istiyorum)
quote:
Orijinalden alıntı: ozgrozt
Her android telefona yüklenir mi bu paket(S3 alacağım, yavaş yavaş öğrenmek istiyorum)
Evet bütün androidlere yüklenebilir ama ram miktarı 512'den az olanlarda sıkıntı yaratabilir