Şimdi Ara

Silinebilir (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
31
Favori
34.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lens incelemeleri için özellikle takipteyim. Benim 18-55'teki kaliteyi gördükten sonraki şaşkınlığım bakalım sende diğer lenslerde de olacak mı. Bu videoda demişin gerçi 18-55 çok kaliteli diye. Gerçekten öyle. Gözlerime inanamamıştım ben bi kaç fotoğraf çektiğimde
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 13:47:52 >
  • Kutay güzel olmuş sohbet. Yalnız aramızda para toplayıp sana bir masa alalım da misafirlerinle yan gözle bakmadan rahat rahat konuş Koltukta yeni evli çiftler gibi oluyor
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:43:53 >
  • Güzel söyleşi, özellikle Can Doğanın ekonomik çözümlerle nasıl başarı elde edildiğini göstermesi faydalı olmuş.
    Emeğinize sağlık
  • Fujifilm Türkiye Mrk. kullanıcısına yanıt
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:43:57 >
  • Aboo saat 11 Oldu ben daha yeni görüyorum. Hemen izleyeyim bakalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

Kutay güzel olmuş sohbet. Yalnız aramızda para toplayıp sana bir masa alalım da misafirlerinle yan gözle bakmadan rahat rahat konuş Koltukta yeni evli çiftler gibi oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

Sağolun Mustafa bey :)
    Bu arada diğer arkadaşlara spoiler vermek gibi olmasın ama mailinze bakarsanız önümüzdeki 2-3 günde gelecek video(lar) ile ilgili mail attım size de :D

Merakla beklemedeyim şahsen kendi adıma.
  • O değil de ben Kutay ı neden Mert Gündoğdu ile karıştırdım :P
    Yongnuo flaşlardan dolayı mı :)
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 13:47:55 >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 13:47:57 >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 13:48:01 >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 13:48:03 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika

• Kutay Bey merhaba,

Çok yararlı sunum ve paylaşımlarınız için gönül dolusu teşekkürler. Videolarınızı hiç sıkılmadan ve zevkle izliyoruz. Tanıtımlara başlamış olmanızda çok olumlu bir gelişme. Umuyorum ki diğer markalar da Fujifilm'in göstermiş olduğu hassasiyeti gösterirler.

Videoların devamını bekliyoruz. İyi geceler dilerim.
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 11 Nisan 2016; 15:44:00 >
  • Ailem ile birlikte, ilk videonuzdan bu yana yaptıklarınızı takip ediyoruz. Ciddi emek sarf ediyorsunuz. Her amatör fotoğrafçının kabusu olabilecek konuları yalın, eğlenceli ve örneklemeler ile gayet anlaşılabilir bir şekilde anlatıyorsunuz. Yakınlarıma da tavsiye ediyorum. Gerek konu anlatımları, gerekse röportaj ve ürün tanıtımlarınızın artarak devamını diler, tekrar teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.