Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan1067 -- 3 Temmuz 2012; 18:07:35 >

• İzmir'e gelme sakın ne ev bulabilirsin ne insanı insan, ne eğitimi düzgün.. Türkiye'nin en büyük köyü. Milleti de kızı güzel diye yiyorlar millette kanıp geliyor. Uzak durman gereken illerden biridir pişman olma ileride
  • umarim ailen izin verir de o kadar isi tek basina yapacak zamanin olmayacagini yasayarak ogrenirsin
  • eger kendını sorumluluga hazır hıssedıyorsan kı bellı kı hıssedıyorsun ve maddı anlamda yeterlı buluyorsan kendını bence ıkna edebılırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan1067

quote:

Orijinalden alıntı: Tembel Yazar

İzmir'e gelme sakın ne ev bulabilirsin ne insanı insan, ne eğitimi düzgün.. Türkiye'nin en büyük köyü. Milleti de kızı güzel diye yiyorlar millette kanıp geliyor. Uzak durman gereken illerden biridir pişman olma ileride

Ev almayı düşünüyoruz ordan ama? Babam bi arkadaşla çık diyo da ben istemiyorum.
    Abi biri gel diyo biri gelme diyo ya şaşırdım kaldım :D

gel diyenlere ne bakıyorsun ya, sonradan gelip 2-3 sene takılıp giderler tatil gibi yaşarlar ne bilirler buranın çilesini

• sen gel bence ama coook guvendıgın bırı degılse sırf var olsun ya da evı paylassın dıye sırtına yuk edınme..bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: Tembel Yazar

İzmir'e gelme sakın ne ev bulabilirsin ne insanı insan, ne eğitimi düzgün.. Türkiye'nin en büyük köyü. Milleti de kızı güzel diye yiyorlar millette kanıp geliyor. Uzak durman gereken illerden biridir pişman olma ileride

doğru kızlarında bir nane yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR!!
    geçen yıl açıldı
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pp_pp

umarim ailen izin verir de o kadar isi tek basina yapacak zamanin olmayacagini yasayarak ogrenirsin

yani o kadar iş derken? bi tek ben olcam zaten :D halledemez miyim yahu? :D

ben de senin gibi dusunurdum yok yaparim ederim falan 2 senedir cok nadir utu yapiyorum temizligi nadiren yapiyorum yemek mecbur olmasam hergun yapmam, ya derslerden kisacaksin ya da hic bos vaktin olmayacak hep is hep ders olacak yetisir diye dusunuyorsun ama isin icine dusunce bazi seyleri es geciyorsun, ayni evde 2-3 kisi kalip bazi seyleri es gecenleri gormusken tek basina yasayip es gecmeyecek erkek yoktur turkiyede bence

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sulu şaka

sen gel bence ama coook guvendıgın bırı degılse sırf var olsun ya da evı paylassın dıye sırtına yuk edınme..bence..

hah bu işte :D ya aynısını diyorum aileme sırtıma yük alıcam boş yere.

cunku zaten sen kendı sorumlulugunu bılıyorsan ne oldugu belırlı ya da belırsız bırıne gerek yok zaten bır arkadas edınıp sonradanda duzen degîstırebılırsın hem sendekı cevherı goren sana destek dgl kostek olur

• Bu tavsiyemi iyi dinle,kazandığın okulda yurtlar kampüs içinde ise ilk sene kesinlikle yurtta kal.Çevreni genişletirsin böylece hemde aşırı zevkli oluyor yurt.
    Evim öğrenci evi olmaz demişsin bir kenara bırak onları, sana abartmadan söylüyorum bizim ev öğrenci evi olduysa herkesin evi olur
    Eve çıktığında tek başına çık, imkanımızda var diyorsun hem. Canın sıkılmaz, sıkıldığı an çağırırsın birisi eve. Kafanı dinlersin en azından. Diğer türlü zevkli oluyor hoş oluyorda, durmaksızın bir geyik ortamı olduğu için afedersin b.ku çıkıyor bir yerde.
    Babana 2-3kişi eve çıkınca rahat ders çalışamıyorum etkiliyor derslerimi dersin, dersleri etkiliyor lafını duyunca anne baba herşeye izin veriyor zaten

• tasarladıkların ıstıkrarlı olarak ne kadar surer bılmem ama zaten arkadas ortamı yaptıktan sonra sıkılmazsın ama evıne dadanırlarsa yandın cıkmazlar hele kı boyle guzel tutarsan ortalıgı sonra bır bakmıssın ıpler elınden gıtmıs :)

• teşekkürler hepinize :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.