Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incia -- 24 Temmuz 2012; 21:38:09 >

• tabi ki erzincan erzincanlıyım ama doğu anadolunun parlayan yıldızı kendi memleketim diye demiyorum ülke dısına gitmene gerek yok imkanları var oneririm ama araştır yinede sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: q7resma62

tabi ki erzincan erzincanlıyım ama doğu anadolunun parlayan yıldızı kendi memleketim diye demiyorum ülke dısına gitmene gerek yok imkanları var oneririm ama araştır yinede sen

sadasdasd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incia -- 24 Temmuz 2012; 21:38:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: incia

quote:

tabi ki erzincan erzincanlıyım ama doğu anadolunun parlayan yıldızı kendi memleketim diye demiyorum ülke dısına gitmene gerek yok imkanları var oneririm ama araştır yinede sen

sadasdasd

gerizekalı sana cevap verende kabahat sen bu kafayla oraya anca hasta olarak gidersin adminler banlarsanız banlayın zaten hep bunlar yüzünden biz zararlı cıkıyoruz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: incia

quote:

sadasdasd

gerizekalı sana cevap verende kabahat sen bu kafayla oraya anca hasta olarak gidersin adminler banlarsanız banlayın zaten hep bunlar yüzünden biz zararlı cıkıyoruz

kardeş şimdi baktım ikiside erzurumdaymış.sana cevap yazdım sonra gördüm .konunu önemi kalmadı kusura bakma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.