Şimdi Ara

silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangündüz -- 3 Mart 2013; 18:42:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

EVET ARKADAŞLAR,

HERKES MAT KAPAK ARAR BENSE PARLAK SEVDİĞİMDEN MOTOROLA ATRİX İN PARLAK KAPAĞINI ARIYORUM

DEĞİŞMEK İSTEYEN OLURSA, KAPAK SIFIR JİLATİNLİDİR.

DEĞİŞTİMİNDE SIFIR OLMASI ŞARTTIR.

Mesaj attım.
  • o parlak kapaktan fazla varsa bende istiyorum :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende o yeni mat arka kapaktan arıyorum ,satıldığı site falan varmı bildiğiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeCHWaVE

Bende o yeni mat arka kapaktan arıyorum ,satıldığı site falan varmı bildiğiniz?

mat kapaklar parlak kapaklara göre daha sönük ve gösterişsiz kalmıyorlarmı

neden herkes mat kapak istiyor ki parlakların arkası desenli vs daha gösterişli
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

quote:

Orijinalden alıntı: TeCHWaVE

Bende o yeni mat arka kapaktan arıyorum ,satıldığı site falan varmı bildiğiniz?

mat kapaklar parlak kapaklara göre daha sönük ve gösterişsiz kalmıyorlarmı

neden herkes mat kapak istiyor ki parlakların arkası desenli vs daha gösterişli

Bilmiyorum tercih meselesi tabi :) bence mat daha hoş duruyor ,sanırım defy mini de oldugu gibi silikonsu yapısı var daha kullanışlı olabilir ,bulabilsem alacağım :S
  • ben de ikisi de var ve mat kapak daha sık..parlak olan dandik duruyor ve telefonu hiç güzel göstermiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen ay açıldı
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim kapak boşluk yapmaya başladı sol tepeden azıcık bastırınca tık diye ses geliyor fena takıldım oraya :) sert olması daha iyi sanki esneme payı yok ama çabuk çizilir o ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

benim kapak boşluk yapmaya başladı sol tepeden azıcık bastırınca tık diye ses geliyor fena takıldım oraya :) sert olması daha iyi sanki esneme payı yok ama çabuk çizilir o ayrı

o da aynı..yanlardan bastırınca tık sesi geliyor.. ve görüntüsü daha kötü mat kapaga göre..ben ebay'den almıstım.. konuyu acan arkadas oradan alabilir 6-7 dolar gibi bi fiyatı vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: captor34

quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

benim kapak boşluk yapmaya başladı sol tepeden azıcık bastırınca tık diye ses geliyor fena takıldım oraya :) sert olması daha iyi sanki esneme payı yok ama çabuk çizilir o ayrı

o da aynı..yanlardan bastırınca tık sesi geliyor.. ve görüntüsü daha kötü mat kapaga göre..ben ebay'den almıstım.. konuyu acan arkadas oradan alabilir 6-7 dolar gibi bi fiyatı vardı

tamam almıyorum vazgeçtim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.