Şimdi Ara

Silinebilir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: moland

Merhabalar;

Oyundaki Nickim: Moland

53 lvl Elf Priest. Veritas server'ı açıldıktan 1-2 gün sonra başladım TERA'ya.

DH Squad guildindeyim ama guildin kurucuları Elit Türkleri, kurdu ve online süresi yüksek olanlar oraya toplandılar.

Yaş 37 iş-güç-evlilik malum.. Akşamları bazen 1-2 saat hafta sonlarıda 4-5 saat ancak online olabiliyorum.

Online MMORPG oyunlarda epey tecrübem var ve severek oynuyorum bende.

GAZİ guildine katılmak ve diğer tecrübeli arkadaşlar la oyunda güzel vakitler geçirmek isterim.

NOT: DH Squad guildindeyim ama guildden nasıl ayrılınır bulamadım ! Bilen varsa buradan yazarsa sevinirim.

Herkese iyi eğlenceler, tesekkürler...

Merhabalar,

Bizim de durumumuz aynı. Mevcutta diğer guildlerdeki arkadaşlar ile max. level oyun içeriğine dahil olabiliyoruz. Onun dışında aramıza yeni katılan arkadaşlara her türlü bilgi ve elimizden geldiği kadar da aktif yardım ediyoruz. Zaten amacımız yaş ortalaması olarak yüksek birbirine saygılı bir ekip oluşturabilmek. Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Guildden ayrılmak için guild menüsü altında kendi isminize sağ tıkladığınızda leave guild diye opsiyon çıkması gerekiyor. Şu anda oyuna erişemediğim için net cevap veremiyorum emin değilim.

Guilde oyun içi başvurabilirseniz kaydınızı gerçekleştirebilirim. ancak guildden çıktığınızda 1 hafta ceza alıyorsunuz bildiğim kadarıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: moundor

quote:

Orijinalden alıntı: moland

Merhabalar;

Oyundaki Nickim: Moland

53 lvl Elf Priest. Veritas server'ı açıldıktan 1-2 gün sonra başladım TERA'ya.

DH Squad guildindeyim ama guildin kurucuları Elit Türkleri, kurdu ve online süresi yüksek olanlar oraya toplandılar.

Yaş 37 iş-güç-evlilik malum.. Akşamları bazen 1-2 saat hafta sonlarıda 4-5 saat ancak online olabiliyorum.

Online MMORPG oyunlarda epey tecrübem var ve severek oynuyorum bende.

GAZİ guildine katılmak ve diğer tecrübeli arkadaşlar la oyunda güzel vakitler geçirmek isterim.

NOT: DH Squad guildindeyim ama guildden nasıl ayrılınır bulamadım ! Bilen varsa buradan yazarsa sevinirim.

Herkese iyi eğlenceler, tesekkürler...

Merhabalar,

Bizim de durumumuz aynı. Mevcutta diğer guildlerdeki arkadaşlar ile max. level oyun içeriğine dahil olabiliyoruz. Onun dışında aramıza yeni katılan arkadaşlara her türlü bilgi ve elimizden geldiği kadar da aktif yardım ediyoruz. Zaten amacımız yaş ortalaması olarak yüksek birbirine saygılı bir ekip oluşturabilmek. Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Guildden ayrılmak için guild menüsü altında kendi isminize sağ tıkladığınızda leave guild diye opsiyon çıkması gerekiyor. Şu anda oyuna erişemediğim için net cevap veremiyorum emin değilim.

Guilde oyun içi başvurabilirseniz kaydınızı gerçekleştirebilirim. ancak guildden çıktığınızda 1 hafta ceza alıyorsunuz bildiğim kadarıyla.

İlginize çok teşekkürler,

Guildden mecburen çıkacam, cünki kimse kalmadı, cezayı göze alacağım artık. Cezai bir durum oluşmaz ise bu akşam başvuru yaparım.

Umarım GAZİ çatısı altında güzel zamanlar geçiririz.

• Gazi Guildine 13.04.2013 / Cumartesi günü Praise yaptım ama henüz alan olmadı guilde ?
  • Praise için teşekkür ederiz :)
    Praise takdir etmek anlamında, başvuru değil.

Başvuru yapabilirsen ilgilenebilirim. Forumdan olduğunu, yaş, class ve level da belirtebilir misin?
  • Merhabalar,
    Guilde başvuru yapan kişiler arasında, başvuru notunda yaş, isim, class ve level bilgileri bulunmayanların başvurusu dikkate alınmamaktadır.
    Guilde alımlarımız devam etmekle beraber artık daha seçici davranıyoruz.
    +50 level ve sınıf dağılımını gözetiyoruz. Tüm başvurular incelenmektedir.
  • quote:

Praise için teşekkür ederiz :)

Başvuru yapabilirsen ilgilenebilirim. Forumdan olduğunu, yaş, class ve level da belirtebilir misin?

Class: High elf Male Priest

Level: 56

Nick: Moland

İsim: Cem
  • quote:

Praise için teşekkür ederiz :)

Kriterlerim uygun değil sanırım, başvuru yaptım, foruma da yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moland -- 25 Nisan 2013; 14:03:10 >
  • Selamlar,

oyun içerisinden yapılan başvuruların tamamı dikkate alınıyor. eğer oyun içerisindeki başvurunuzda yaşınızı ve karakterininizin level ve yaşını belirtmemiş iseniz dikkate alınmamıştır.

Yaş 30-Level 60 Sorcerer şeklinde başvuru yaparsanız dikkate alınacaktır.

İyi günler dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.