Bildirim
SİLİNEBİLİR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: scartissue
Herkese Merhaba
Yurtdışından getirtmiş olduğum Dell 7970m ekran kartını denemek için Alienware m17x/m18x veya Monster (UEFİ bios) bilgisayarı olan Ankara'da ikamet eden arkadaşlar arıyorum.
Tel:0505 665 83 48
hocam konu baslıgını biraz daha anlasılr bi şekilde yazarsanız eminim cıkacaktır. -
Eyvallah hocam
Aceleden yazıverdim öyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne kadara ve nasıl aldınız ekran kartını? m18x r1 için uyumlu olup olmadığını nasıl anlarız? yabancı forumlarda yazılıp çiziliyor ama ingilizce lazım -
Hocam kart m18xr1 ve r2 için uyumlu.uyumsuzluk sadece bilgisayarın biosu açısından olabiliyor ki güncelleyince problem kalmıyor.
Notebook review forumunun nbr market place kısmından satan bir kişiden aldım.kart sıfır hiç açılmamış geldi.400€ + gümrük masraflarına ulaştı elime.
Ankarada ikamet ediyorsanız ve elinizde 7970m için heatsink ve backplate varsa deneme yapabiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scartissue -- 23 Nisan 2013; 11:46:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X