Şimdi Ara

silinebilir (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Ankara'da fazla trafik olmuyor zaten.

Ayrica Eskisehir, Konya yada İstanbul yolu otoban olduğu için zaten tikanmaz. Oralarin trafik durumunu kimse merak etmez.

Dersen Çankaya, Kizilay, Asagi Ayranci, Kecioren, Mamak, Tunalihilmi falan bunlar olabilir.

Müthiş otomobil bilginiz, yorumlarınız ve fiyatlandırma kriterlerinizden sonra yeni uzmanlığınız Ankara trafiği olmuş; ötesi kalmadı sizin için...

Ankara'da işe geliş gidiş saatlerinde Eskişehir Yolu'nun bir bölümünün, Konya yolunun bir bölümünün, İstanbul Yolu'nun bir bölümünün vs. ne derece tıkandığından, tampon tampona gittiğimizden haberiniz yoktur elbet...

Hele şu son 1 hafta Mesa Plaza öncesi ve sonrasındaki çalışmadan dolayı trafikten hiç bahsetmiyorum bile...

Ankara'yı bilenler için söyleyim ancak onlar anlarlar; saat 09.00'da mesaim başladığı halde, Yaşamkent'ten Emek'e gitmek için şu sıralar evden 07.45 gibi çıkıyorum sırf trafiğe yakalanmamak için.

Dönüş ise tam rezalet... Bilkent Köprüsü'nde rahatlıyor biraz, Mesa'ya gelince yine kilit...

ben de sizin gibi yaşamkentte oturuyorum dün mesa plazanın oradan hiç abartmıyorum aştiye dönen köprüye kadar saat 19 civarı çok yoğun trafik ardı araç kuyruğu yaklaşık 30 km idi. size tavsiyem hacettepe köprüsünden dönüp beysukent üzerinden yaşamkente ulaşmanız ortalama varış süreniz eskişehir yolu ile karşılaştırdığınızda bir 10 15 dk kısalıyor

• Bizin İstanbul'da mesela Edirne yolu var. Hayatta tıkanmıyor. Yada Ankara Yolu o da tıkanmıyor.

Sadece bayram zamanı bu yollar tıkanabiliyor.

Ankara'da sanıyorum yol isimleri saçma adlandırılmış. Yoksa Eskişehir ile Ankara arası yol neden tıkansın? Yada Ankara'dan Konya'ya gidenler trafikle neden karşılaşsın?

Yol isimleri Mamak yolu, Çankaya Yolu vb olursa herkes daha iyi anlar.

Ayrıca ABB Trafik uygulaması yok mu? İstanbul'daki İBB Trafik gibi cep telefonunuzdan nerede trafik var hemen görürsünüz.

Tekocum sen de mi Ankara'da yaşıyorsun ben seni İstanbul'lu diye biliyordum.
  • Ankara trafik bilgisi için 100.7 Radyo Trafik'iyi de dinleyebilirsiniz. Gönüllü muhabirler anlık durumu aktarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vet147

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

Ayrica Eskisehir, Konya yada İstanbul yolu otoban olduğu için zaten tikanmaz. Oralarin trafik durumunu kimse merak etmez.

Dersen Çankaya, Kizilay, Asagi Ayranci, Kecioren, Mamak, Tunalihilmi falan bunlar olabilir.

Hangi şehirde yaşıyorsun?

İstanbullu arkadaş

atıp tutmasından belli.

sanki ankara'da yaşıyormuş gibi yazmış birde.
  • yandex uygulaması Ankara için de olumlu sonuç verir bence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vet147

quote:

quote:

Hangi şehirde yaşıyorsun?

İstanbullu arkadaş

atıp tutmasından belli.

sanki ankara'da yaşıyormuş gibi yazmış birde.

Acaba benim güzergahımı görse böyle konuşurmu. Okulum Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi , ev çukurambar . Anam ağlıyor sabah çukurambardan çıkmaya uğraş , samsun yolunda debelen. Gitti 1 saat 10 km için. Dönüş desen bazen daha beter , artık iskitlerden itibaren tıkanmaya başlıyor. Kız arkadaşımda ümitköyde hergün giderim.
    Bazen ağlayacak gibi oluyorum trafikte

Bu uygulamayla sürekli sorarım artık güzergahlar nasıl diye , bazen bu saatte tıkanıklık olmaz diye çıkıyorum kalıyorum tampon tampona

• quote:

Bizin İstanbul'da mesela Edirne yolu var. Hayatta tıkanmıyor. Yada Ankara Yolu o da tıkanmıyor.

Ankara'da sanıyorum yol isimleri saçma adlandırılmış. Yoksa Eskişehir ile Ankara arası yol neden tıkansın? Yada Ankara'dan Konya'ya gidenler trafikle neden karşılaşsın?

Ayrıca ABB Trafik uygulaması yok mu? İstanbul'daki İBB Trafik gibi cep telefonunuzdan nerede trafik var hemen görürsünüz.

Kendisini her şeye yorum yapmak zorunda hisseden birisiniz onu anlamış durumdayız. Ancak ne olur daha fazla yazıp da kendinizi küçük duruma düşürmeyin. Ankara'da olup da olayı sabote etmeye çalışsan anlarım da sana ne oluyor ta oralardan? Konya yolu Eskişehir yolu dendiğinde Ankara'da herkes bunları anlar, sen anlamayınca mı saçma oluyor? Trafik uygulaması var da biz mi bilmiyoruz kullanmayı? Bizi yalnız bırak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu forumda bazıları ne içiyor çok merak ediyorum. Nasıl kafa yapıyorsa artık...

• Arkadaşlar New York'ta trafik pek olmuyor. Brooklyn köprüsü açık. sabahları Lincoln tünelini kullanın. 5. caddede belediyenin kaldırım çalışması var sabahları kilit oluyor aman diyim!

Hocam sabahları Max FM dinliyorum bende. Telefon ile bağlananlar trafik muhabirliği yapıyor. İyi oluyor bazen

@vet147
  • Zelloyu buradan duydum. Yukledim ve ilk actigim kanalda galiz küfürlü bir konuşma vardı. Anında sildim telefondan.

• senersongur kullanıcısına yanıt
    Saydığın 3 otoban da öğlen 1-3 ve gece 10 sabah 7 arası hariç her zaman tıkanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plcmn

Zelloyu buradan duydum. Yukledim ve ilk actigim kanalda galiz küfürlü bir konuşma vardı. Anında sildim telefondan.

• Aman dikkat "zello" kullanıcıları orgut uyesi olmaktan gozaltına alınabilir :) ilgili haberlere, google'a zello örgütü yazarak ulaşilabilir. Hatta nazlı ılıcak, ben de o örgütün üyesiyim galiba diye ironik bir köşe yazısı yazmıştı.

• quote:

Bizin İstanbul'da mesela Edirne yolu var. Hayatta tıkanmıyor. Yada Ankara Yolu o da tıkanmıyor.

İyice saçmaladığınızın farkındasınızdır umarım

Çankaya yolu, mamak yolu denilirse herkes anlar demişsiniz ama hiçbir Ankara lı bu tür yol tarifi kullanmaz Bahsedilen yolları Ankara da herkes o isimle bilir Ankara ya bir kez gelmiş insan bile Eskişehir yolu, Konya yolu İstanbul yolu denildiğinde neresi olduğunu anlar Bence bu konu ile ilgili daha fazla yazmayın komik oluyorsunuz

İnsanlar Eskişehir yolu, Konya yolu, İstanbul yolundaki trafik yoğunluğundan bahsederken Ankara-Eskişehir arası veya Ankara Konya arası 250 km lik mesafeyi nasıl anladınız ve anlarken hangi kafayı yaşıyordunuz merak ettim Aynısından bende istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozay06 -- 23 Haziran 2013; 21:56:53 >

• istanbul yolu her zaman yoğun olur
  • eskişehir yolu tıkanmaz diyen arkadaşa güldüm. saat 6'da araçlar ilerlemiyor. adım adım gidiyoruz. vites 2'de.
  • trafik info diye bir kanal yok
  • Ankara trafik info girdim bende
  • şu an kanalda 4 kişiyiz, bu saate göre hiç fena sayılmaz, yarın sabah ilk yoğun sınavımızı vereceğiz :) herkesi bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzzy255 -- 24 Haziran 2013; 0:23:12 >
  • Ben de katıldım, Batıkent-Kırkkonaklar arası katılacağım size
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.