Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bana tıp fakültesi hakkında bilgi verebilirmisiniz ?? mesala türkçe bölümünde ing hazırlık varmı genel olarak fakülte nasıl yeni kuruldugu için (3-4 yıllık) sorunları varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulya005

bu üniversitenin tıp fakültesi hakkında bilgi verir misinz bi de yeni olduğu için çok dağınık ve lise gibi diyolar bu ne kadar doğru?

??
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark82f

bana tıp fakültesi hakkında bilgi verebilirmisiniz ?? mesala türkçe bölümünde ing hazırlık varmı genel olarak fakülte nasıl yeni kuruldugu için (3-4 yıllık) sorunları varmı
  • Uluslararası İlişkiler /// Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi // Psikoloji /// İktisat

Bu bölümlerden işine geleni yorumlayabilir misin ? İş imkanı , hocaların kalitesi , Eğitim dili gibi faktörler üzerinden mesala
  • Yıldırım beyazıt üniversitesi Odyoloji yüksek lisansı için başvuruda açıköğretim mezunu odyometris teknisyenler ve uzaktan eğitimle lisans diplomasına sahip hemşireler aslında lise mezunu olan hemşireler alınıp puan sıralamasında en düşük puanlılar dahi alınıp bilinçli ve açık bir sekilde torpil kullanılmıştır.juri başkanı Kbb Prof. Hakan korkmaz ve diğer jüri üyesi Prof Dr. Hüseyin dere torpil yoksa yapacak bişey yok demiştir.tüm üniversitesi liler boşuna okumasın Hacı hüseyin dere yi tanıyosan her türlü bedava diploma bedava kariyer tabi torpilin varsa......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahuyaren -- 9 Ağustos 2013; 18:02:40 >
  • Mesaj atamadığım için buraya yazıyorum. Yönetim bilişim sistemlerini kazandım. Öğretim kadrosu ve cinnah kampusü hakkında bilgi alabilir miyim? Bir de genel olarak öğrenci profilleri hakkında bilgi alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurbak0 -- 26 Temmuz 2013; 14:44:05 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.