Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lga 775 e geçişim 2 hafta sonra kısmetse 630 ile olmaya karar verdim cvp veren herkeze teşekkürler

-------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turhany_ -- 3 Temmuz 2006; 14:04:53 >

• up cvp bekliyom arkadaşlar
  • p4 630 ile 4GHz'i gören arkdaşlar mevcut, ama anakartınmarkasını modelini söylemezsen olmaz
  • asrock 775v88+
  • bende 630 var 4.357 gördüm cok rahat.. ama anakartım asus.. imzamda görüldüğü gibi..
  • yanlız şöle bişey var kart lga soket ama gerisi eski ddr1 ve agp slotu var ona göre hiç geçmesem şuan ki sistemim imzamda ve ekran kartı hariç çok memnunum ne yapmalıyıp
  • quote:

yanlız şöle bişey var kart lga soket ama gerisi eski ddr1 ve agp slotu var ona göre hiç geçmesem şuan ki sistemim imzamda ve ekran kartı hariç çok memnunum ne yapmalıyıp

o zaman sadece işlemci ve anakartı değişceksin problem olmazkı gerısını kullanıcan aynen sen bak artık gecip gecmemeye.. 630 işlemcimden ben memlunum bunu söyleyebilirim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de 540j var.Yani 3.2ghz işlemci.Ben günlük anakartım ve güç kaynağım iyi olmamasına rağmen 3.6-3.7ghz kullanıyorum.Kısa süreli olarak 4.1ghz gördüm fakat kitlendi anakart ve güç kaynağından sanırım onlar iyi olsa oyle günlük kullanılabilir...
  • anakart+güç kaynağı
  • güç kaynağımda 450watt ta max 422 wat çıkış veriyor
  • http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2275301

dostum bunu al fiyatı süper bence
  • seçeneklerimin arasına aldım saol
  • bende de 3.00 var ve günlük 4.00 da kullanıyorum.
    4.2 ye kadar çıkardım ama ramleri düşürmek zorunda kaldım bu da olumsuz etkiledi.
    4.00 da hatta 4.08 de çok stabil kullanıyorum.
    ayrıca çok ısınıyor dedikleri işlmeci sanırım 5xx serisiydi , bunlar gayet güzel, ısınmıyorlar.

bu hıza def. voltajla geldim.
    (bu arada imsana çok güldüm, özellikle yamuk ekran kelimesine. nerden aklına geldiyse bunları yazmak )
  • sağ olasın climanjaro kardeşim valla ben gerçekleri yazdım
  • 650 var 3.4 dgz default volt ile 4300 mhz rahat yapıyor

silinebilir

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=88022
  • ottoman_solider oh oh cpu ya bak bakalım_ben daha alamadım ama yarın bi 640 gelecek bakalım ne yapacak acıkın uraşim
  • konu karara bağlandı cvp verenlere tekrar teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.