Şimdi Ara

Silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Silinebilir.

(En Son Oy Tarihi: 1.8.2006)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent Valentine -- 23 Temmuz 2006; 13:02:41 >

• Tabii ki önlisans!Eğer derslerinde başarılı olursan dikey geçiş yapıp normal lisans diploması alırsın
  • Vaktin ve imkanın varsa seneye tekrar gir ve iyi çalış istediğin bir bölümü kazan. 4 yıllık olsun. 2 yıllıktan sana pek hayır gelmez. Ayrıca bu işin askerliği de var. 2 yıllık okuyan adam 15 ay yapar. Geleceğin ile ilgili bir karar bu, yanlış yapma bence
  • Açıköğretim diyip geçmeyin, anadolu üniversitesi mezunu olacaksınız
  • bak dostum sana acık konusym bende bu sene gırdım ...

eger unıversıte hayatı ıstıosn kı bence bu cok onemlı acıkogretım dusunme... acıkogrtmden mezun olmak cok daha zor ınsalar cok rahata alısıo okul yok fln fılan baskın olmuo calsmıosn ... acık ogretm bence dusunme...

2senelk olabılr ama bunun askerlıgıde var bılıosn.. ve ınsnlar hep der 2 senelkten 4 senelıge gecerım . bu o kdr kolay degıl cunku her 2 senelık okyan bunu dusunuo ve sonca ulasan az kısı oluo ...

bence sansını dene tekrar
  • 2 seneliği bitirip (***) üstüne 4 yıllık açık öğretim oku .

*** 2 seneliği bitirden sonra DGS adlı bir sınava girerek 3 sene daha okuyup lisansı bitirebilirsin bu sınava da girip şansını denersin
    Çok kolay değil ama imkansız da değil . Olmaz açıköğretim okursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliManyakAdam -- 18 Temmuz 2006; 17:30:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.