Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malcosx24 -- 22 Ağustos 2015; 15:08:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sıfır mı alınacak?

şahsen genç biri isen BMW derim
    yol tutuşu verdiği sürüş zevki ... görünüşü daha güzel

ama yok orta yaşlarında .. konfor odaklı, rahat kullanımı olsun.. yaylana yaylana beni fazla yormadan daha doğrusu sürekli beni yarı uykuda tutan araba istiyorsan mercedes derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Juhziz- -- 1 Ekim 2013; 15:19:30 >
  • daha guncel bir model olmasi sebebiyle BMW
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Juhziz-

sıfır mı alınacak?

ama yok orta yaşlarında .. konfor odaklı, rahat kullanımı olsun.. yaylana yaylana beni fazla yormadan daha doğrusu sürekli beni yarı uykuda tutan araba istiyorsan mercedes derim...

İKi aracıda kullandınız mı ? İKisinin de yol tutuşunu ölçmek için sınırları zorladınız mı ? Yol tutuşundan bahsettiğinize göre e serisi bmw ye göre baya kötü.Neler olup bittiğni yazarsanız öğrenmiş oluruz 2 senedir e 250 coupe kulanan biri olarak..
  • kötü demedim fakat sana verdiği yol tutuş zevki bwm'de daha iyi
    e250 kullanmadım fakat cl kullandım oradan biliyorum .. kötü değil ama zevk bmw deki gibi zevk vermiyor ... mercedes adamı yormuyor fazla heyecanlandırmıyor .. her zaman ipler elinde hissi uyandırıyor )) bmw de öyle değil işte .. boğa gibi .. neyse şimdi lambo'ya kayarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Juhziz- -- 1 Ekim 2013; 15:36:21 >
  • bu ara mercedes e coupe altyapısını c'den alıyor ..
  • Ben olsam hic dusunmeden BMW tercih ederdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

sıfır mı alınacak?

İKi aracıda kullandınız mı ? İKisinin de yol tutuşunu ölçmek için sınırları zorladınız mı ? Yol tutuşundan bahsettiğinize göre e serisi bmw ye göre baya kötü.Neler olup bittiğni yazarsanız öğrenmiş oluruz 2 senedir e 250 coupe kulanan biri olarak..

Arac hakkinda bilgi verirmisiniz dizel ise? Yakit performans vs... Dizel degilse bile arac hakkinda bilgi verebilrseniz sevinirim

• quote:

kötü demedim fakat sana verdiği yol tutuş zevki bwm'de daha iyi
    e250 kullanmadım fakat cl kullandım oradan biliyorum .. kötü değil ama zevk bmw deki gibi zevk vermiyor ... mercedes adamı yormuyor fazla heyecanlandırmıyor .. her zaman ipler elinde hissi uyandırıyor )) bmw de öyle değil işte .. boğa gibi .. neyse şimdi lambo'ya kayarız

Cl nin hangisini kullandınız ? cl 63 ? cl 65 ? cl 500 ? Sen cl serisinden zevk alamadıysan 3.vitesi geçmedin derim sana.BU arabaları yolda tutmak icin ayrı bir soförlük ihtiyacı vardır.Cünkü ürkütücü sekilde cıldırıyor araba yolda giderken.Ayrıca 204 hp 500 nm torkluk E serisini bir kullan bak nasıl zevk veriyor.2 senedir coupe'unu kullanıyorum(babamda var) müthiş bir zevk ve heyecan veriyor.Yol tutuşu zaten 10 numara ama esp yi kapatmadığın sürece kolay kolay koparamazsın arkasını.Cünkü anında topluyor kendini.Sen kullanmasını bildikten sonra öyle bir zevk verir ki mest olursun.Öyle senin dediğin gibi 3.20 d 5.20 d arkasını toparlayamamazlık yapmıyor.Gayet düzgün gidiyor.Hatta sen bu lafınla bmw nin yol tutuşunu kötüledin haberin yok

• quote:

Orijinalden alıntı: CheekyPeace

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

sıfır mı alınacak?

Arac hakkinda bilgi verirmisiniz dizel ise? Yakit performans vs... Dizel degilse bile arac hakkinda bilgi verebilrseniz sevinirim

Vereyim.E 250 cdı coupe amg modeli var babamda.Basmadığınız zaman ş.arasında müthiş şekilde az yakıyor.Yakın zamanda ist bahcesehir-izmit merkeze gittim otobandan.Yol sansıma köprü dahil tamamiyle boştu ve 105-110 km sabitleyip gittim.Git gel yaptım ceyrek depoya yakın bir mazot yaktı.50 tl mazot attım(2 ay önce) yaktığım yakıt geri doldu ibrede.

7.2 sn de 0-100 fabrika verisi var.Ki ben 7.3 7.5 sn arası değerler yakalım birkac denememde.Arkadan itiş olması sebebiyle müthiş bir sürüş zevki sağlıyor.Fazla ayrıntıya girmeyeceğim ama 160 + hızla (arabayı aldığımız ilk zamanllarda ki cahil cesaretiyle) otobanda ani şerit değiştirme(makas) yaptım defalarca ve gr yoldan kopmadı.Yol tutuşu gerçekten harika ve araç yola çok iyi oturuyor.

Ancak eksi yönü olarak 2.1 motor olması sebebiyle gaza yüklendiğinizde iceri motor sesini orta halli alıyor. Arka koltukta uzun süreli seyehat edilmesi sıkıntılara yol acar.Cünkü tavan basık ve koltuklar amg olduğu için cok sert.

Artı yönlerine devam edecek olursam ;

ön 2 koltuk havalandırmalı ve 6 tane ayarı var.Baldır kısmını aşağı yukarı şişirebiliyorsunuz , koltukların yanal desteği var koltuk altlarına kadar sizi sarıyor ve eski haline getirebiliyorsunuz.Birde sırt ve bel desteği var.Bunların hepsini koltuk üzerinde ki tuşlarıyla yapıyorsunuz.Tuşa bastığınızda zaten pısssss diye hava sesini duyuyorsunuz

Şimdilik aklıma gelenler bunlar

• Merhaba ben de iki araç arasında kaldım. Tercihiniz ne oldu? Memnun musunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.