Şimdi Ara

Silinebilir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 sene içinde çıkacağını sanmam ve bence en makul süre en az 2 yıl olmalı. Neyse bekleyelim vw görelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT7 için en iyi tarih; 2015 Kasım

Daha önce gelmez, gelmemeli.

Tek temennim GT7 de tüm araçlar premium olsun.

Hayırlı olsun şimdiden.
  • Ben GT7 nin çok sağlam geleceğini düşünüyorum. Kazu GT5 ten sonra ciddi çalışmalar yaptı ki GT6 da PS3 sisteminin verdiği imkanlar doğrultusunda bunların bir kısmını göreceğiz. Fakat PD nin elinde çok daha gelişmiş bir sistem var artık ve kazu GT6 da yapamadığı birçok şeyi GT7 de kullanacaktır.

Benim GT7 için tahminlerim

-Tüm araçlar premium ve yaklaşık 500-600 civarı araç . Artık GT7 de de standart araç uygulaması olursa bence Turn 10 ile beraber PD bu işi bıraksınlar diyorum.
    -Mekanik hasar ön planda olmak üzere daha gelişmiş hasar sistemi
    -Sesler için sözü var kazunun. GT7 de ses işini halledemezse vay haline
    -GT6 ile beraber yeni süspansiyon , lastik ve aerodinamik fizik geliyor. Kazu bunların bir kısmını GT6 da kullanabileceğini söylemişti. GT7 de ne kadar gelişmiş göreceğiz.
    -GT5 ile başlayan gece gündüz döngüsü özelliği ile beraber artık online yarışlara "driver swap " özelliğinin gelmesi ve bir anlamda araba yarışlarında co-op sisteminin oluşturulması lazım.

Benim tahminim ilk 4 maddede belirtmiş olduğum özellikleri GT7 de görürüz . Son maddedeki özellik GT5 ten beri konuşuluyordu. Belki hayata geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 22 Kasım 2013; 13:22:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Bu konuyu Uğur açmalıydı

Uğur açacak zaten

Ne demek uğur açacak ?

• Kazu artık hasar yapar herhalde

ayrıca Gt5 e trafik ile ilgili bişeyler gelmesi düşünülüyordu

Gt7 ye gelir

mi acaba

ps4 ün gücü bunu yapmaya yetermi acaba

http://www.skorer.tv/video-izle/Rekor-denemesinde-korkunc-kaza--LNbhMbSwSCdQ.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 22 Kasım 2013; 17:43:31 >

• 2014'te gelmesin de GT6'nın ömrü uzun olsun.
  • Bence hiç arayı uzun tutmayacaklar çünkü PS4'e bir GT lazım.
  • Görürsünüz en az 2016
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Cevap bekliyorum!

• quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Cevap bekliyorum!

Gran Turismo ana konuları açma hakkı benim tarafimdan lisanslanmıştır.O yüzden...

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Elbette öyledir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Cevap bekliyorum!

Gran Turismo ana konuları açma hakkı benim tarafimdan lisanslanmıştır.O yüzden...

• quote:

Elbette öyledir :)

O zaman alalım konuyu.

• Bende GT5 ile başladım GT serisine çok mutluyum ama arabalar döndüremiyorum virajlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer-GT

Bende GT5 ile başladım GT serisine çok mutluyum ama arabalar döndüremiyorum virajlarda.

Alışırsınız zamanla.Tam bir simülasyon gerçek hayat gibi düşünün.fren gaz ayarlaması önemli.

• Ayrıca konu mevzusu açılmışken belirtmekte fayda var.Gran Turismo çok önemli bir konudur.Bu yüzden konu sahibi elinden geldiği kadar;haberler,resimler ve videolarla konuyu güncel tutmalıdır.Bazı arkadaşlar bir çok konuyu açıyorlar.Sonrasında bir bakıyorsun bir kaç haber başkada paylaşım yok.Adam o kadar çok konu açmışki kendide yetişemiyor artık.Bu yüzden rica ediyorum konu sahipleri,ellerinden geldiği kadar açtığı konulara sahip çıksın

• PS4 aldığım zaman gt7 varsa ilk alacağım oyun olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dante06

Ayrıca konu mevzusu açılmışken belirtmekte fayda var.Gran Turismo çok önemli bir konudur.Bu yüzden konu sahibi elinden geldiği kadar;haberler,resimler ve videolarla konuyu güncel tutmalıdır.Bazı arkadaşlar bir çok konuyu açıyorlar.Sonrasında bir bakıyorsun bir kaç haber başkada paylaşım yok.Adam o kadar çok konu açmışki kendide yetişemiyor artık.Bu yüzden rica ediyorum konu sahipleri,ellerinden geldiği kadar açtığı konulara sahip çıksın

Misal şunun gibi.
    http://forum.donanimhaber.com/m_18489287/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: dante06

Ayrıca konu mevzusu açılmışken belirtmekte fayda var.Gran Turismo çok önemli bir konudur.Bu yüzden konu sahibi elinden geldiği kadar;haberler,resimler ve videolarla konuyu güncel tutmalıdır.Bazı arkadaşlar bir çok konuyu açıyorlar.Sonrasında bir bakıyorsun bir kaç haber başkada paylaşım yok.Adam o kadar çok konu açmışki kendide yetişemiyor artık.Bu yüzden rica ediyorum konu sahipleri,ellerinden geldiği kadar açtığı konulara sahip çıksın

Misal şunun gibi.
    http://forum.donanimhaber.com/m_18489287/tm.htm

Yeni Bir Konu aç destekle oraya geçiş yapalım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.