Şimdi Ara

Silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebo -- 10 Aralık 2013; 10:47:54 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bu fiyata zor hocam ben 8x e 700 istiyorum soran yok...

1 hafta once 2 aylık brightstar 8s i 320 liradan aldım. umarım satabilirsiniz ama cok zor...

bence pazarlık vardır diye belirtin derim ben....

hayırlı satışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataybas

bu fiyata zor hocam ben 8x e 700 istiyorum soran yok...

1 hafta once 2 aylık brightstar 8s i 320 liradan aldım. umarım satabilirsiniz ama cok zor...

hayırlı satışlar...

Yorumunuz için teşekkür ederim.Pazarlık olabilir ama benim anlamadım bir nokta var.

Tek bir ürün mü 320 tl ye satıldı genel piyasamı böyle?tek bir ürün 320 ye satıldıysa satıcının aciliyeti vs de olabilir.Onuda göz önünde bulundurmak lazım.

Piyasasına baktığımda ortalama bu fiyatlardaydı,

Sıfırı zaten 799 - 899 bir mağazada

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

quote:

Orijinalden alıntı: cagataybas

bu fiyata zor hocam ben 8x e 700 istiyorum soran yok...

hayırlı satışlar...

Yorumunuz için teşekkür ederim.Pazarlık olabilir ama benim anlamadım bir nokta var.

Tek bir ürün mü 320 tl ye satıldı genel piyasamı böyle?tek bir ürün 320 ye satıldıysa satıcının aciliyeti vs de olabilir.Onuda göz önünde bulundurmak lazım.

Piyasasına baktığımda ortalama bu fiyatlardaydı,

Sıfırı zaten 799 - 899 bir mağazada

hocam tek bir urun için bu fiyat yani denk geldi acıkcası. yani forumda 400 liranın altında satan gormedim ben daha once. yanlız sizin fiyatı isteyende gormedim :)

herkes kısmetini alır derler hocam hayırlısı olsun ama pazarlık olabilir demeniz iyi birşey alacak olanlar için...

• Paranızı resmen çöpe atmıssınız. madem yeni tel alcaktınız buna nıye bu kadar para saydınız. Yazık gerçekten. İnşallah satarsınız ama bu fiyata zor.Hayırlı satışlar !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolhearts

Paranızı resmen çöpe atmıssınız. madem yeni tel alcaktınız buna nıye bu kadar para saydınız. Yazık gerçekten. İnşallah satarsınız ama bu fiyata zor.Hayırlı satışlar !!

Teşekkür ederim ,

Hangi fiyat aralığı uygun 8s için?Ortalama piyasa fiyatları bu civarlarda ama bilen birine danışmak isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

quote:

Orijinalden alıntı: coolhearts

Paranızı resmen çöpe atmıssınız. madem yeni tel alcaktınız buna nıye bu kadar para saydınız. Yazık gerçekten. İnşallah satarsınız ama bu fiyata zor.Hayırlı satışlar !!

Teşekkür ederim ,

Hangi fiyat aralığı uygun 8s için?Ortalama piyasa fiyatları bu civarlarda ama bilen birine danışmak isterim

valla 400 e kaskolu veren forumda arastırın göreceksiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.