Şimdi Ara

[SİLİNEBİLİR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deleted_User-01 -- 20 Haziran 2015; 13:10:37 >

• Arkadaşlar lütfen yardımcı olun çok acil !!!
  • Arkadaşlar yardımcı olabilecek biri yok mu ? çok acil yanıt bekliyorum.
  • o yazıyı kaldıramazsın
  • Sol alt köşedeki Windows ikonuna yani başlangıca sağ tıkla çalıştırı aç regedit yazıp enter a bas kayıt defteri düzenliyicisi açılacak. Regedit'de bilgisayar üzerine tıklayıp klavyeden ctrl+F tuşlarına basıp aramayı aç arama kutucuğuna ekranda çıkan yazıyı yaz örn: Aero Glass for Win8.1 şimdi arat ve bu yazıyı görürsen resmini buraya ekle

Arama Örneği
     [SİLİNEBİLİR]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 28 Şubat 2014; 21:45:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Sol alt köşedeki Windows ikonuna yani başlangıca sağ tıkla çalıştırı aç regedit yazıp enter a bas kayıt defteri düzenliyicisi açılacak. Regedit'de bilgisayar üzerine tıklayıp klavyeden ctrl+F tuşlarına basıp aramayı aç arama kutucuğuna ekranda çıkan yazıyı yaz örn: Aero Glass for Win8.1 şimdi arat ve bu yazıyı görürsen resmini buraya ekle

Arama Örneği
     [SİLİNEBİLİR]

Resimdekiler çıktı aratınca.Ayrıca sormak istediğim bir şey daha var : laptopum şarja takılı değil iken saydamlık gidiyor.sadece şarja takılıyken şeffaf oluyor bunun nedeni nedir?
     [SİLİNEBİLİR]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deleted_User-01 -- 1 Mart 2014; 21:26:15 >

• quote:

Sol alt köşedeki Windows ikonuna yani başlangıca sağ tıkla çalıştırı aç regedit yazıp enter a bas kayıt defteri düzenliyicisi açılacak. Regedit'de bilgisayar üzerine tıklayıp klavyeden ctrl+F tuşlarına basıp aramayı aç arama kutucuğuna ekranda çıkan yazıyı yaz örn: Aero Glass for Win8.1 şimdi arat ve bu yazıyı görürsen resmini buraya ekle

Arama Örneği
     [SİLİNEBİLİR]

Hocam o yazıyı boşver laptopu şarjdan çıkardığım zaman şeffaflık gidiyor bu gidişle kaldıracam.lütfen yardım et...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen ay açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop" anahtarını açın ve sağ taraftaki "PaintDesktopVersion

verisinin değeri nedir? 0 mı 1 mı?
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    Hemen bakıyorum bir de şu pilden çıkınca şeffaflık neden gidiyor biliyor musunuz ?
  • quote:

"HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop" anahtarını açın ve sağ taraftaki "PaintDesktopVersion

"0" mış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkish_Union-687

quote:

"HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop" anahtarını açın ve sağ taraftaki "PaintDesktopVersion

"0" mış.

Bu arada taban onaltılık
  • Pilden tasarruf yapması için kapanıyor. Yoksa piliniz daha çabuk biter. Şeffaflığın devam etmesi için Denetim masasındaki güç seçeneklerini tasarruf modun dan çıkartınca düzelir
  • quote:

Pilden tasarruf yapması için kapanıyor. Yoksa piliniz daha çabuk biter. Şeffaflığın devam etmesi için Denetim masasındaki güç seçeneklerini tasarruf modun dan çıkartınca düzelir

tasaruf modunda değil zaten

Hocam bu arada yazıyı kaldıramıyor muyuz?
  • Yazıyı kayıt defterinde tekrar tekrar aratın ta ki yazının kendisi bulunana kadar yazı bulununca resmini ekleyin.
    Bu mu acaba programın yapımcısını arattım.
    Deleted.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deleted_User-01 -- 20 Haziran 2015; 13:11:15 >
  • Lütfen yardımcı olun ...
  • maalesef o değil. nette aradım ama nasıl kaldırılıcağı hakkında bir kaynak bulamadım üzgünüm.
    Uğraşın için teşekkürler.
  • o yazıyı kaldıramazsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.