Şimdi Ara

Silinebilir...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOadvance -- 2 Mayıs 2014; 0:47:35 >

• GOadvance kullanıcısına yanıt
    Talibim .. iletişime Geçtim
  • elimde iki adet ps3 var birinin içinde 8 adet digital oyun var
    yanlarında birer adet kol ve 3 adet te kutulu oyunlar ( uncharted 3 Pes 2014 black ops 2) var. bunlar + 300 tl ile takas düşünürmüsünüz?
  • . 2 Haftalık Migros Faturalı PS4 500 GB 2 YIL TR Garantili > 1.399 TL ( Sıfır Niyetine Alabilirsiniz )
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOadvance

. 2 Haftalık Migros Faturalı PS4 500 GB 2 YIL TR Garantili > 1.399 TL ( Sıfır Niyetine Alabilirsiniz )

Elimdeki konsolu yanındaki tüm oyunlarla vereyim üzerine de 600 Tl nakit vereyim bunu ver bana hocam bu sana yapacağım son ve en güzel teklifimdir bence bir düşün.
  • Hocam pm attım ilgilenirseniz bakın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    6 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2.El PS4 500 GB + Killzone Shadow Fall > Wyrdfell arkadaşa satılmıştır...
  • Pm
  • Ps3 fat fw li var ilgilenrseniz görüşürüz ayrıca 3 tb oyun...

• bende ps4 ile ps3 500 gb 4.55 cw 7200 momentus 4 orjinal kol 1 ps3 kumanda

içi oyun dolu tamamen güncel

ilan acamıyorum gsm onayı sorunu yasadıgımdan

ps4 var ise üzerine eklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

bende ps4 ile ps3 500 gb 4.55 cw 7200 momentus 4 orjinal kol 1 ps3 kumanda

içi oyun dolu tamamen güncel

ilan acamıyorum gsm onayı sorunu yasadıgımdan

ps4 var ise üzerine eklerim.

takas için pm atıldı...
  • Fiyatlar güzel
  • iLgisiz Bır Satıcı ArkadasLa Fıyatta AnLasmamıza Ragmen 3 Gundur cihazı Kargoya veremedi veya vermek istemiyor kısaca iLgisiz Bir Satıcı oLğuğuna kanaat getirip Alışverişi iptaL ettim umaram benım gıbı baskasınıda mağdur etmez

• Arkadas Suan Formda mesajımı Gorup cevap bile veremiyor çünkü HAKsız olduğunu biliyor 3 gündür beni oyalıyor her konuda anlaştık 3 gündür kargo beklıyorum cihazı kargoya veremedi gitti ya elinde yok reklam yapıyor yada anlastığımız fiyattan vaz gecti hadi geçti diyelim insan derki yav kardeşim arkadasım bak bız senınle böyle böyle konustuk ama sonra dusundumde ben zarar edıyorum k.bakma kargonu gonderemedim dese c.sağolsun der gecerım de 3 gundur benı oyalaması ayıp

• quote:

Orijinalden alıntı: the last of us 01

Arkadas Suan Formda mesajımı Gorup cevap bile veremiyor çünkü HAKsız olduğunu biliyor 3 gündür beni oyalıyor her konuda anlaştık 3 gündür kargo beklıyorum cihazı kargoya veremedi gitti ya elinde yok reklam yapıyor yada anlastığımız fiyattan vaz gecti hadi geçti diyelim insan derki yav kardeşim arkadasım bak bız senınle böyle böyle konustuk ama sonra dusundumde ben zarar edıyorum k.bakma kargonu gonderemedim dese c.sağolsun der gecerım de 3 gundur benı oyalaması ayıp

Yukarıda ismi geçen şahıs ile hiçbir konuda anlaşmamız olmadığı gibi kendisinin akli dengesi yerinde değil sanırsam gereki şikayeti yaptım fakat kendisi kendi kendine mesaj atıp anlaştığımız öne sürmüş cevap bile yazmadım durmadan defalarca pm atıp duruyor sonunda burada ilanıda kirletmiş yaş olarak ufak sanırsam. PTT Kargoyla cihaz istiyor ben ona bu sistemi artık firmalara yapıldığını söyledim hepsi bu. Burada saçma sapan yazılar yazmış bende şikayet ettim umarım gereken yapılır.

• Yukarıdaki the last of us 01 isimli şahısa aldırış etmeyin. Ben GOadvance adlı satıcıdan PS4 aldım 1,5 ay önce. Çok çok ilgili bir satıcı. Ödeme konusunda da her türlü anlayışı gösterdi ve ürün elime ulaşana kadar her şekilde alakadar oldu. Böyle karalamalara inanmayın.
  • Teşekkürler dostum forumda böyle tipler ezelden beri var maalesef bitmediler....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.